Научи се да се запознаваш красиво!

 
  

Орален секс- наръчник за мъжа

Мъжете не си говорят за секс както жените, и това е срамота. Понеже жените, когато ги питаш за някоя сексуална техника, ще ти го опишат подробно от техния собствен опит.

Те ще ти го изиграят, размествайки възглавниците наоколо, за да повдигнат таза си правилно или увисвайки с главата надолу от леглото в дива страст за аплодисменти на тяхната пълна рецепта с вариации на тази тема. Жените ще си го покажат с зеленчуци, жените ще си го демонстрират една с друга. И можеш да бъдеш сигурен, че те ще опитат каквото са научили, в спалнята. Как иначе Светът би оцелял толкова дълго? Не съм сигурен, че мъжете не си предават един на друг същносттта на нещата, но ако майсторите бяха споделяли техните хватки, защо скърцаме със зъби и хапем устни при тези орални задоволявания? Най-стъписващото нещо от всичко, е че най- ужасния орален секс обикновенно е съпроводен с арогантност, която би накарала Хауард Стерн да изглежда скромен: "Хайде, бейби, ще те накарам да се почустваш то- оо- лков- ааа добре- еее...." Е, ако твоите приятели не ти казват, аз ще го направя. Върви на Юг, момче, и когато се върнеш яви се да докладваш от фронтовата линия. Моля те, за бога (богините), не го пази само за себе си.

Оралният секс е страшно различен за всеки един, така че във подготовката да издадем този учебник по оргазъм, ние разисквахме вашите писма. Благодаря на всчки, които писаха: ще видите личната си мъдрост измежду тези хитри страници. Само помнете, ако звуча малко противоречиво, то е защото има повече от един начин да правите нещо там долу, и ако определена техника не действа добре за вас или вашия партньор, като цяло означава да смените с някоя друга. Във всеки случай, следвайки тези откровения, би ви помогнало да навлезете в правилния път- с ума си и с устата си. Научете женската анатомия. Не се срамувайте, Луиза не знаеше кои части къде са, а тя е дори момиче. Научи и помни: клитора, вулвата, срамните устни, вагиналния отвор и ануса. Запомни ги, ще използваш тези неща после, индивидуално или цялостно.

Ние сме си поставили за цел съвършенството тук, така че ти трябва да се захванеш и запознаеш с всички тези части, включително и най- важната от тях, ума на твоя партньор. Питай за напътствия. Ние знаем, че е най-трудно да се говори за секс с човекът, с когото си под завивките. Когато аз трябва да обсъждам някоя сексуална тема с моя приятел, главата ми е заровена във възглавницата, или очите ми са здраво стиснати, за да не трябва да го гледам когато казвам ужасните неща за това какво той би трябвало да прави по-различно или какво аз би трябвало да правя по-добре. Унизително е, понякога дори прибягвам да му напиша бележка и да му я дам. Но няма значение какъв е метода ви, комуникацията е абсолютно необходима ако искате да доставите удоволствие на партньора си орално. От сеанс на сеанс на незодоволително правене на любов си е чисто похабяване-разстройва и отблъсква. И така... следващият път, когато сте там долу, повдигнете се да си поемете дъх и питайте партньорката си дали и харесва каквото правите. Променете го малко и я попитайте дали е било по добре или ако не искате да сте така монгословни, кажете нещо като: "Как беше?" И, момичета, сега, след като приятеля ви е там, където го искате, не смейте да го изоставяте сам на клона.

Отговорете му. Ако ви пита какво да направи и е търпелив с вашите внимателни напътствия, то тогава вие сте отговорни за оргазма си, колкото и той. Бонус: говорейки за секс докато го правите може да се окаже основната възбуда. Не се страхувайте да изричате неприличните думички, вие можете да си говорите нормално, когато всичко свърши. Станете приятели с клитора. Това не е толкова лесно, колкото изглежда, защото не можете да стигнете до стъпка 3, без да сте постарали с стъпки 1 и 2. Представете си къде е проклетото нещо и се научете как да му обръщате внимание. Клитора е много чуствително място и понякога по-силно е хубаво, понякога по-нежно е по-добре.

Понякога по-бързо му е цаката, понякога по-бавно. И можете да се обзаложите, че нещо което действа прекрасно единия ден, може да не подейства изобщо на другия. Мъже, мислете за клитора като за малък и много деликатен пенис, и го третирайте с уважението с което бихте третирали вашия собствен член. В общи линии не бъдете груб, поне докато вашата партньорка не го поиска, а дори и тогава го давайте по- полека. Грубото може да е само болезнено там долу, а веднъж причинена болка, е много трудно да се създаде същото настроение отново на каквато и да е цена. Също използвайте и пръстите си. Пръсти и език са печеливша комбинация. За някои жени срамните устни и входа на влагалището са най-чуствителни, така че опитайте да фокусирате усилията си там, като продължавате да упражнявате натиск с език. Ако партньорката ви е по гръб, и вие плъзнете пръст през плитчината и и го извиете нагоре, то ще можете да достигнете всеизвестната G- точка от вътрешната страна на вагината, точно зад пубиса. Но внимавайте и не започвайте много силно, защото това е също много чуствително място.

Помнете също, че пръстите ви могат да правят чудеса и на други места по тялото и: използвайте ги да я галите по бедрата, страните, задните части, подмишниците и тн. Не спирайте напълно. Да сменяте метода и изпълнението е хубаво и желано докато намерите вълшебното движение и тогава го повторете пак и пак. Когато тя каже: "Точно там, не спирай", не спирай. И ако все още продължава и вие започвате да губите надежда, се поставете на нейно място- тъкмо се наслаждавате на хубава и дълга свирка, и точно когато ви е най- хубаво, преди да свършите, партньорката ви се дръпва от члена ви и се запътва към кухнята да си приготви нещо за хапване. Това не е добър начин да се държи човек.

Когато знаете, че тя е близо до края не променяйте нищо: убива удоволствието. Или... спрете напълно за момент. Това е място, където има разлика в мненията: за някои жени е истина обратното. Така, че ако тя изглежда във същото възбудено състояние за известно време без прогрес, можете да отидете нагоре за целувки, но после, за бога, върнете се обратно долу и довършете работата!

Тук е мястото да добавя, че оргазмът не задължително да бъде краят на добрия орален секс. Понякога то просто няма да се случи, и точка, но това не бива да ви спира да изпълните задачата си качествено. Успокойте се. Това е друго много важно правило, понеже в момента, когато ви се изкриви врата или ви изтръпнат краката с колена опряни на пода е възможно да искате да се откажете точно преди фойерверките. Уверете се, че и е удобно и се настанете и вие така. Ако трябва да промените нещо за да се отпуснете, направете го; вземете възглавница или я преместете на стол, който ще можете лесно да достигате, докато седите на пода.

Застанете в позиция 69 и се преобръщайте. Имайте под ръка някоя салфетка или кърпа, в случай че тя стане много влажна за вас да оказвате необходимо триене. Ако езикът ви се умори, починете си и продължавайте да я стимулирате с ръце, или дори брада, докато сте в състояние да продължите. Научете някои техники с език. Бившият комедиант Сам Кинесон представял скеч, в който мъж прави орален секс на приятелката си, изписвайки всяка буква от азбуката с език, от А до Я. Всички техники биха били много актуални, разбира се, но аз ще споделя някои от най-любимите които бяха писани до нас. Използвайте ги самостоятелно или в комбинация, за да освежите скучния репертоар. Близнете бързо клитора с език, смучете го (но не твърде силно), двете с отворени или позатворени зъби, експериментирайте с повърхността на езика: колкото по-близо до оргазма, толкова по- отворено е по-добре. Правете малки леки кръгчета с език, използвайте обица на езика си, използвайте езиковата си обица изстудена за бързи, кратки близвания (не дълго както си ближете сладоледа), използвайте езика си навсякъде: срамните устни, около и във вагиналния и анусния отвор...

Съсредоточете се на нейните реакции. Страхотния секс изисква вербално общуване, но основния градус е от интуицията и вживяване в действията и ще издигне изживяването до друго равнище. Обикновено, мъжете са уверени, че знаят със сигурност че техните партньорки са стигнали до оргазъм. Звуци, и тежко дишане могат да означават, че си на прав път, но могат и лесно да бъдат симулирани. Трудно е разшифроваш физическите сигнали, особено ако сте съсредоточени и се представяте в момента. Напомняйте си да се чуствате секси за това което правите, и се включете в звуците, които тя издава и начина по който удоволствието я кара да движи тялото си и действайте според тези направления. Повечето жени получават серия от леки вагинални контракции, преди фактически да свършат (което е често съпроводено с силна контракция) и вие можете да ги усетите ако им обърнете внимание. Не бързайте там долу. Дори и да е установено, че средно отнема цели 17 минути пряка клиторна стимулация за да достигне жената до оргазъм, повечето мъже почти не изразходват достатъчно време за да достигнат резултата който искат. И на всичкото това, жените ги оставят да се оттеглят, защото те се чустват виновни, че им трябва толкова много време. Поглеждай си часовника някой път и бъди търпелив. Някои жени свършват за 5 мин. а на други им трябват 45, но ако искаш да си добър любовник е твоя отговорност да се настроиш за дълго време. Само помислете, никога може и да не издържите 45 мин. на директен акт, но вие можете да станете известен като виртуозен секс-бог след продължителен орален сеанс, завършил с гръм.

Момичета, помогнете му, като му отговаряте щедро с докосвания и ласки, докато той ви е там долу. Доверието е ключовия фактор. Има много нива на доверие когато се стигне до орален секс, първо доверието че вашият партньор не е носител на хепатит или друга зараза и/ или практикувате безопасен секс с изкуствена преграда. После, вие трябва да сте честни и откровени един с друг и да разговаряте за усещанията си по време на оралния секс. Мислете за това като за проучване.Трябва да можеш да приемаш конструктивна критика, и да не се чустваш засегнат ако понякога оргазмът просто не се случи. Важно е да бъдете чуствителен към партньорката си и да я оставяте да ви каже какво иска без да я съдите и без да се обиждате.

Ако тя поиска да спрете, или ви казва, че каквото правите е болезнено, повярвайте, че ви казва истината и спрете. Момичета, поддържайте се чисти там долу, и оставете партньора си да ви казва какво вие можете да направите за да бъде оралния секс още по- голямо удоволствие, без да го критикувате и без да се обиждате. Намирайки посоката по двупосочната улица на интимността и уязвимостта, които вървят с оралния секс, ще ви накара да се чуствате като кралете на пътя.

Фишки
Хумор
Любопитно
  Секс-анкета
  Как да поопипаш момиче в шеговита форма?
  G точката ...
  Лесбийска любов
  Полезни съвети за пикапьора
  Орален секс- наръчник за мъжа
  Бавен оргазъм
Софтуер