Научи се да се запознаваш красиво!

 
  

Полезни съвети за пикапьора

1) Винаги си мийте зъбите преди среща с момиче. Лошият дъх от устата Ви може да останви неприятни спомени за Вас.

2) Един от най-добрите начини да определиш текущото състояние на момичето към Вас – това е да й определиш среща. По това, как тя ще отреагира на Вашето предложение, няма да Ви представлява трудност да разберете, доколко силно тя иска да Ви види.

3) Преди да пикапите момиче или да й звъните, измислете мястото и времето за вашата предполагаема среща. Това ще Ви спести колебанията, по отношение на Вашите намерения и на момичето ще му е трудно да Ви откаже.

4) Постарайте се да помислете за това как най-добре да си отспите. Лошият сън води до влошаване както на външния вид, така и на мисловния процес.

5) Постарайте се никога да не използвате конструкцията “имаш ли нещо против” в разговора.Постарайте се да я замените с глагола “съгласна” или “съгласен”.

6) Приемете за правило: никога да не произнасяте фразата “Обичам те!”. Съветвам също така да избгвате синонимните фрази от сорта на “Липсваш ми!” или “Нуждая се от теб!”. Особено е нежелателно да ги казвате преди да сте чули нещо подобно от вашата партньорка. Тъй като, както е известно, любовта, в основни линии е едностранно чувство: единият обича, а другият позволява да бъде обичан. Мисля, че ролята на позволяващ ще Ви устрои повече. В такъв случай не я давайте на дамата.

7) Винаги носете със себе си тефтерче и химикалка. След това Вие няма да съжалявате, че по време на пикапа ги е нямало.

8) Приемете за правило: винаги носете със себе си чадър, Той може да послужи както при среща, така и при пикап.

9) Постарайте се да се обличате като се придържате към класическия стил. На момичето е изключително трудно да откаже на млад човек в сако, доколкото неговият външен вид вичи ъадължава за разговор.

10) Не забравяйте, най-малкото в устна форма да поздравявате женитена празници. Женският свят е така устроен, че те придават голямо значение на поздравленията. Ако не поздравите една жена, вие примерно губите точно толкова точки, колкото бихте спечелили в противен случай.

11) Ако Вие се подготвяте неочаквано да изчезнете от живота на момичето, измислете уважителна причина, планирайте всичко така, че после тя да не може да Ви обвини. Така Вие ще избегнете нейната злост и ще бъдете посрещани с отворени обятия след н-брой месеци.

12) Никога не вярвайте на нито една дума на лежащата в леглото Ви жена. Ако Вие сте я удовлетворили сексуално, тя може практически да Ви сравнява с бог. Просто не обръщайте внимание на бръщолевенето й.

13) Един от близките до стопроцента ефективност методи да определите настъпването на женския оргазъм е проследяването на поведението на нейните зърна. Кулминационния момент Вие без особени трудности можете да усетите като държите нейните зърна между пръстите си.

14) Ако момичето самo Ви позвъни и каже нещо от сорта на “Сигурно много те забавям” или “Просто си помислих, защо не се разходим заедно”, то в дадения случай тя просто съхне по Вас. Колкото и странно да звучи, ако Вие кажете, че сте зает и дори не може да разговаряте с нея, то това ще работи във ваша полза. При това дотолкова ефективно, като че ли сте й спасили живота.

Дмитрий Новиков, Борис Попов 2002 г.

Фишки
Хумор
Любопитно
  Секс-анкета
  Как да поопипаш момиче в шеговита форма?
  G точката ...
  Лесбийска любов
  Полезни съвети за пикапьора
  Орален секс- наръчник за мъжа
  Бавен оргазъм
Софтуер