Научи се да се запознаваш красиво!

 
  

Лесбийска любов

През 80-те год. на миналия век във Франция излиза романа "Афродита" (Pierre Louys). В него има знаменателно изказване, което героинята Крисис адресира до отвергнатия си любовник: "Жената - това е съвършено създание. Направена прекрасно и изключително за любов. Само жена знае как да люби. Само жената знае как да бъде любима." Не много отдавна всеки път, когато се подемал въпроса за лесбийската любов "праведната" жена се мръщела и заявявала : "Ако такава жена се докосне до мен всичко вътре в мен ще се възпротиви !" С такова заявление тя наскърбява самата себе си, тъй като фактически казва, че всичко отнасящо се до женския пол, включително и нея самата е отвратително. Положителните чувства, които сега жените изпитват една към друга са съществували винаги. У жените по принцип емоциите винаги се проявяват силно по отношение на лицата от техния пол. За съжаление тези емоции често се проявяват негативно във вид на злоба и коварство, ревност и сплетни. И всичко, защото виждат една в друга съперник в лова за една и съща плячка - мъжете. Те отбелязват всеки детайл във фигурата, лицето и дрехите една на друга, за да сравнят данните си с тези на съперницата Това, разбира се довежда до голямо ниво на осведоменост за сексуалните им чарове една към друга. На някои смели и некомплексирани жени, пленени от този чар им трябва съвсем малко - и "хоп" в една постеля.

В днешната по-непринудена атмосфера е много по-лесно да пожелаеш лесбийска любов. Някои психиатри класифицират лесбийството като форма на полова незрялост. Навярно са се начели на стари книги за английски ученички, където лесбийската любов фигурира някъде между хокейния мач и горещия шоколад. В тези романи малките момиченца се притискат едно към друго и наивно се удивляват, че им харесва. В действителност лесбийската любов е сериозна женска игра за пораснали. Разкрепостеността и увеличаващата се откровеност също довеждат до разпространението на лесбийството. Жените постоянно се възбуждат една друга със "словесна предигра" - това, което се наричало "девически разговор" по времето, когато за това се говорело по-сдържано. Мъжете признават, че жените много обичат подробности. И това е истина. Две жени, разговарящи за секса си казват всичко и при това се възбуждат взаимно. Когато само останат сами и всичко започва ...

Широкият интерес на жените към лесбийството е относително ново явление, макар да е добре известно, че този предмет винаги буди възхищение у мъжете. Лесбийското сексшоу и порофилми в течение на много години са основен предмет на мъжкия интерес. Смята се, че лесбийките имат някакви тайнствени и вълшебни трикове, гарантиращи възбудата на жената и мъжете искат да ги знаят.

КУНИЛИНГУС

Почти всяка жена се оплаква от това как мъжете "работят с уста". Много от тях се стараят да отхапят повече, отколкото могат да сдъвкат - клитор, външни срамни устни, вътрешни срамни устни или всичко заедно.

Друга характерна мъжка грешка е постоянното движение с глава. Някои мъже се опитват да направят твърде много изведнъж. Те трият с нос клитора, желаейки да го възбудят, опитват се да вкарат брадата си във вагиналното отверстие. Дори мъжът да се е обръснал скоро брадата му си остава твърда. При това положение жената ще се чувства сякаш прави секс с кактус.

Третата мъжка грешка потвърждава поговорката :"Оскъдните знания са опасен приятел". Сега, когато са написани 50 милиона думи за клитора мъжете накрая осъзнават неговата значимост и знанията им придобиват убийствена форма. Такива мъже възприемат кунилингуса като "смучене на котето" и именно това е, което правят. С тази разлика, че смучат не цялото "коте", а само клитора. И го смучат със все сила ! Единственото, което може да просвети подобни мъже е принудителен курс по латински. Тогава може би ще научат, че "cunnus" означава "вулва" - т. е. цялата област, а "lingere" е глагола "лижа". Ако се имаше предвид смукане, то щяхме да го наричаме "кунисукс" (от англ. suck - смуча) или нещо такова.

Четвъртата грешка можем да сравним с разговор на маса, когато устата ви е напълнена с храна. Обикновено тези мъже искат да покажат на жената , че тя е много вкусна и сладка. Нищо не изкарва жената от нерви така, както задавения глух глас, излизащ измежду краката й :"Бонбонче, ще те изям !".

Петата мъжка грешка е непродължителността. Често мъжа, занимавайки се с "котето" половин минута възкликва :"Ти си вече влажна? Хайде!" и скача в позиция за сношение. Как да разбере, че това е собствената му слюнка ?!

Лесбийките разбират повече от тези неща. С някои изключения повечето жени, дори закоравелите лесбийки са били в леглото с мъж преди да правят любов с друга жена. Минали са през всички нелепости описани горе. И така, ето как го правят жена с жена. Положете партньорката си по гръб като под бедрата й предварително подложите възглавница. Тя трябва да разтвори краката си широко, но да са изправени. Срамните устни ще бъдат леко отворени благодарение на разкрачените крака, но това е недостатъчно за добър кунилингус. С помощта на двете си ръце ги разтворете колкото се може по-широко. Тази розова мека плът е наситена с нервни окончания, а клитора в буквалния смисъл е възел от нерви. За разлика от нервите на зъба голите нерви на клитора се чувстват превъзходно. Помнете, че главен източник на радости тук е клитора.
Затова го дръжте открит.
Започнете с леки лизвания под и над отвора на вулвата.
Стремителния като вибратор език доставя повече удоволствие от бавното всеобхващащо тежко облизване.
Постепенно съсредоточавайте лизането около клитора. Движете езика си около него, като от време на време го докосвате бързо с върха на езика си. Непрекъснатото съсредоточаване върху клитора (дори и много умелото) скоро ще замени удоволствието с болезнено усещане.
Kогато партньорката ви започне да се извива и стене не й давайте да свърши. Прелестта на лесбийската любов е в това, че на нито един от партньорите не се налага да мисли за продължаване на ерекцията. Ласките и лизането могат да продължат цяла нощ довеждайки ги до най-висшата точка. Важното правило на кунилингуса е безкрайно удоволствие.

За да не й позволите да свърши твърде бързо се отдръпнете от клитора и започнете да работите с език около входа на влагалището като всеки път влизате все по-дълбоко и по-дълбоко.
Ако сега партньорката ви вдигне краката си и сгънати ги допре да гърдите си ще получите възможност да вкарате езика си докрай. Малко жени свършват по този начин, но такава смяна на действието ще позволи на клитора да си почине, преди да се занимаете отново с него. Когато накрая тя свършва се опитайте да задържите клитора й между устните си, за да усетите пронизващите го пулсации (трудно е да се направи, тъй като по това време тя вече се мята из постелята, но опитайте).

"69" Е ДОБРЕ, НО "34,5" Е ОЩЕ ПО-ДОБРЕ

Всички партньори, независимо от комбинацията на половете обикновено с удоволствие опитват позицията "69" или само за това да видят какво е или да се насладят на екзотичната гледна точка. В тази позиция хетеросексуалните партньори изпитват повече затруднения. Не е съвсем безопасна за жената, ако мъжа се намира отгоре - той случайно може да вкара пениса си твърде дълбоко в гърлото й. Другия проблем е, че често между мъжа и жената има разлика в ръста. Лесбийките нямат с какво да задушат някого и разликата в ръста е незначителна. Затова лесбийките получават от "69" много повече удоволствие. Най-любимата поза на лесбийките, на която може да се наслади всяка се нарича "34,5". Партньорките лежат една върху друга. Жената, която е отгоре прави кунилингус на партньорката си, а тя лиже ануса й. Така жената отгоре получава интензивна стимулация и огромно наслаждение при това без да се съсредоточава на собствения си оргазъм и довеждайки до оргазъм партньорката си.

ГЪРДИ

Няма значение колко силно се прекланят различните мъже пред тази или онази част от женското тяло, в крайна сметка ги интересува влагалището. При лесбийките това са гърдите. Причина за това вероятно е инстинкта, водещ началото си от отношенията между майка и дъщеря, който у тях е развит повече, отколкото у другите жени. Жените въобще се интересуват много повече от гърдите, отколкото по традиция се смяташе. Някои жени, които не желаят да "изкарат пълна програма" с друга жена често се удовлетворяват само с ласки по гърдите, прибягвайки до мастурбация, за да завършат акта. Огромно число "нормални" жени често имат нещо като фетиш за гърдите. Може би никога няма да се докоснат до гърдите на друга жена, но си мечтаят за това и дори се възбуждат с подобни мисли, правейки любов с мъжете. Най-добрия начин да разбереш как да се обръщаш към гърдите е да имаш свои собствени. В този смисъл лесбийките имат известно преимущество. Любимата им техника за ласки на гърдите е следната : с ръце се поглаждат зърната колкото може по-леко и нежно като едната жена е на колене над другата. Може и да е седнала зад гърба й, държейки тялото й между краката си и обхващайки я отзад с ръце.

Контакта на зърната може да превърне простата прегръдка в нещо особено, много необичайно. Доближете зърната си до тези на партньорката. Когато влязат в контакт започнете леко да се движите или може едната от вас да остане неподвижна, докато другата вълнообразно се притиска, стараейки се зърната ви да се докосват колкото може повече. Ще усещате по-добре ако намажете зърната си с лосион за тяло.

ТРИБАДИЗЪМ

Трибадизма е най-простата и примитивна от всички форми на лесбийска практика - партньорките заемат обикновената мисионерска позиция и трият клиторите си, достигайки едновременно (ако успеят) оргазъм. Думата произхожда от класическия гръцки език и означава "едновременно триене". Този способ бил особено разпространен (и това е естествено) в източните хареми. В много от тези хареми имало стотици, а и хиляди наложници. Султанът бил само един. За да бъда с една и съща жена за една година трябвало да се занимава ежечасно с правене на любов. Незаети по цял ден с нищо друго, освен да лежат и очакват, жените се обръщали една към друга в търсене на секс. При това напълно е възможно да са се "обръщали" в буквалния смисъл. Помещенията на харема били тесни и препълнени, така, че първите трибадистки може би са се намерили случайно. Като съвременна лесбийска практика трибадизма е привлекателен и възбуждащ, но често е трудноосъществим и болезнен. Да се прилепят два клитора в мисионерска позиция е практически невъзможно. Освен това с нарастването на сексуалната възбуда жените започват да се трият една в друга все по-силно и силно, забравяйки за твърдата изпъкваща кост под венериния хълм.

Обикновено този способ е практикуван младите или неопитни лесбийки. Това е любимото занимание на момичетата в женските училища. Представата за хетеросексуалното сношение ги кара по аналогия (или по грешка) да вземат способа мъжът отгоре - жената под него за единствен и за две жени. За известно време им се удава да докосват клиторите си, но бързо "губят контакт", все повече разпалвайки се една друга и причинявайки си при това болка. Клитора е твърде скрит за трибадизма.

Има три основни способа за контакт :

1. Двете жени застават една срещу друга на колене, полагайки зад себе си възглавници Всяка се отпуска на възглавницата, при което притискайки бедра една в друга се допират в постелята. Ако някоя от тях се допре с гръб до стената, то ръцете й ще са свободни и ще може да разтвори вулвата си с пръсти. Партньорката й се допира до нея, разтваряйки с ръце срамните си устни.

2. Едната жена ляга по гръб на масата, задника на ръба и с пръсти разтваря колкото се може повече влагалището. Партньорката й застава между краката й и разтваря с пръсти устните си. След това се притиска ...

3. "Ножица". Представете си, че имате ножици в двете ръце, които са максимално разтворени. Сега съединете пресичането на двете части на едната с тези на другата. Точно така изглежда и позицията, заемана от двете жени в тази версия на трибадизма. Едната жена трябва да лежи по гръб, а другата настрани. Главите им са на противоположните страни на постелята. Може и двете да лежат настрани. И в двете положения трябва да се хванат за ръце, за да се притискат една към друга. Очевидно е, че клиторите им ще бъдат ориентирани в различни страни, но повярвайте, че няма значение при това положение. Тук има достатъчно триене и натиск, за да доведат и двете жени до оргазъм за броени минути.

Понякога, много рядко на две опитни жени се удава да съединят в едно вагините си и да се образува нещо като взаимно засмукване, което предизвиква диви пулсации, приличащи на истински вагинален оргазъм, но това е много рядко.

Фишки
Хумор
Любопитно
  Секс-анкета
  Как да поопипаш момиче в шеговита форма?
  G точката ...
  Лесбийска любов
  Полезни съвети за пикапьора
  Орален секс- наръчник за мъжа
  Бавен оргазъм
Софтуер