Научи се да се запознаваш красиво!

 
  


G точката ...

Отчая ли се от опитите да намерите загадъчната G точка? Добре, не се разстройвай - не си нито първия нито последния.

КАКВО ЗНАЕМ

Всички думи казани за G точката обясняват малко .... Стимулирането й докарва жената по-бързо до оргазъм, а неговата интензивност и продължителност са много по-големи.

Локализира се на 2-3 сантиметра от входа на влагалището в горната му страна малко зад пикочното отверстие.
При всяка жена е разположена индивидуално, с различна чувствителност и като ерогенна зона различно развита, но при всички жени действа безпогрешно !!! Редовното й стимулиране я прави в достатъчна степен чувствена, за да "реагира" винаги на ласките ви. Така, че, я намерете (не се притеснявайте да поискате помощта на партньорката си) и ще отворите нова страница в сексуалния си живот !

Стимулира се чрез многократни притискания с пръсти. Колко интензивно и дали през цялото време ще стимулирате точката е въпрос, на който партньорите ще си отговорят сами. Обикновено при стимулирането й се усеща леко втвърдяване.

Такова стимулиране ще направи партньорката ви толкова щастлива, че тя непременно ще иска да ви се отплати ! Действайте !

ТОЧКА, ТОЧКА, ЗАПЕТАЯ

Докато придобиете опит с намирането и стимулирането на G точката ви предлагам да опитате с по-достъпни точки - К и С. Те са разисквани и описани неотдавна от френски сексолози. По техни данни стимулацията им е способна да доведе жената до оргазъм за 5-8 минути.

Точки К има цели две. Разположени са отстрани на клитора на около 1 см. При галене леко се втвърдяват. Могат да се стимулират както едновременно, така и поред, като се стараете да не се докосвате до клитора, за да не "объркате" усещанията на партньорката.

След 3-4 минути без да прекъсвате стимулирането започнете със свободната ръка да притискате точката С, която е разположена точно по средата между ануса и вагината. При правилно притискане мускулът отдолу трябва да започне ритмични произволни съкращавания, които ще доведат оргазма.

Успех !

Фишки
Хумор
Любопитно
  Секс-анкета
  Как да поопипаш момиче в шеговита форма?
  G точката ...
  Лесбийска любов
  Полезни съвети за пикапьора
  Орален секс- наръчник за мъжа
  Бавен оргазъм
Софтуер