Научи се да се запознаваш красиво!

 
  

Секс-анкета

Приема се, че жените обичат да задават въпроси. И още повече, има въпроси, които те предпочитат да не обсъждат с мъжете, въпреки това, че много им се иска да знаят нашето мнение по този повод. Ти можеш да направиш първата крачка към това вашите отношения да станат по-открити и хармонични. Само че тази крачка трябва да бъде много умна и внимателна.

Текстът по-долу не е задължително да се чете от тези, чиято приятелка думите “клитор” и “вулва” ги произнася по-често от “целувка” и “Санта-Барбара”. Тя така и така всички е разпитала за теб отдавна и всичко сама е разказала.

Въпрос
Не ти ли се струва, че при мен там всичко е твърде голямо?

Отговор
При жените, вътре във влагалището има малко нервни окончания – ето защо тя понякога не е в състояние да оцени доколко плътно нейното тяло обхваща твоя пенис. А отделяната в процеса на полов акт смазка още повече отслабва тези усещания, ето защо на нея й се струва, че на теб там ти е твърде свободно. Особено активно този въпрос занимава вече родилите жени, тъй като съществува мнението, че при родилите жени там всичко е разтегнато. Такъв ефект може да даде само неуспешен разрез – тъй като еластичните тъкани на влагалището лесно се разтягат и се свиват обратно. Не забравяй периодично да й съобщавате колко възхитително тясно и стегнато е там при нея. Дори и това да не е така. В последния случай ти можеш да провокираш своята приятелка за да се заеме със занятия по гимнастика, която в края на краищата ще укрепи и ще стегне мускулите на влагалището й, - разкажи й че ти просто лудваш, когато тя ту свива ту разтяга мускулите си, съответно стягайки и отпускайки твоя пенис вътре в тялото си. По десет-петнадесет упражнения за един път са напълно достатъчни.

Въпрос
На теб не ти ли е противен моят мирис, когато съм в менструация?

Отговор Жените по-ясно чувстват на близко разстояние сладникавия мирис на менструалната кръв и го смятат за неприятен. За нас пък този мирис не е лишен от очарование , което се дължи на съдържащите се в него феромони – вещества, пробуждащи сексуална активност.
Ти още повече ще я увериш в това, че ти си най-добрия, ако веднъж, прегръщайки я, произнесеш нещо от сорта на: “В тези дни ти толкова възбуждащо миришеш” (“като ягоди със сметана” – не си струва да добавяш, поради ярко изразеното ласкателство).

Въпрос
Не мислиш ли, че имам твърде малки (големи, вяли, с некрасива форма и т.н. и т.п.) гърди?

Отговор 99 от 100 жени дълбоко в душата си преживяват по повод редица “съществени недостатъци” на тази част от тялото – и най-често без каквито и да е било основания. Огромен брой от имплантациите на силиконови гърди се правят защото някой е забравил навреме да си отвори устата и да пее поредния дитирамб на “тези дивни полушария с цвят на слонова кост”.
Ако ти не искаш да видиш в един прекрасен момент върху своето имущество след операционни шевове, не забравяй да се възторгваш. Минимум веднъж в месеца.

Въпрос
Безпокои ли те това, че не бях девствена когато се срещнахме?

Отговор Да кажеш “не, нито капка” – означава да се подпишеш под твърдението че си безчувствен. “Да, ужасно” – тя ще се почувства оскърбена. Изобщо никога да не се повдига тази тема? Тя ще умре от любопитство. И не си и помисляй да пускаш шеги от серията “Аз винаги оставям сервитьора да отваря бутилките”. Жените много се обиждат на това.
Радвам се, че в момента на нашата среща ти вече си била достатъчно опитен и възрастен човек – благодарение на това, аз съм сигурен, че ти си ме избрала съзнателно.

Въпрос
Как са те наказвали в детството?

Отговор Това не значи, че тя е садистка. Просто ужасно й се иска да те пожали. И въобще тя иска да знае за теб повече. Не трябва живописно да описваш как майка ти и баща ти безпричинно са те били с колан по задника. Особено, ако ти възнамеряваш да я запознаеш някога със своите родители – тя никога няма да им прости издевателството над нейното скъпо момче. По-добре разкажи някой ефектен случай: например, как са те оставили без сладко заради това, че си посинил хулигана от двора, който е мъчил котката.

Въпрос
Боледувал ли си от венерични болести?

Отговор Дори използването на презервативи не винаги безусловно предпазва от предаването на венерични болести. Някои от тези заболявания с години могат да останат недоизлекувани до край. Ето защо нейния интерес в дадения случай е напълно законен и обоснован. Ако ти никога от нищо такова не си боледувал, то можеш с една дума да й кажеш това. А ако пък веднъж не ти е провървяло, то не е задължително това тя да го знае, иначе твоят кредит на доверие има шанс рязко да се понижи. В този случай най-добре от всичко е да преминеш изследване, а след това да оставиш справката на видно място, заявявайки, че са я поискали на работа (във военната комисия, поликлиниката, данъчната инспекция – избери най-правдоподобното).

Въпрос
Забелязал ли си, че този оргазъм го симулирах?

Отговор От 7 до 9% от жените въобще, никога не изпитват оргазъм. Още 40% - много рядко. Една трета от всички жени, способни да изпитват оргазъм, изпитват само клиторен оргазъм (който крайно рядко става непосредствено по време на половия акт). Още една трета са способни да изпитват вагинален оргазъм, ставащ по време на половия акт, но той се изразява при тях не толкова ярко – това е серия от множество “пикове на удовлетворение” нито един от които сам по себе си не е такъв оргазъм, който ти си представяш. Уви, всичко на всичко 10-15% от жените регулярно изпитват истински оргазъм. Нищо не можеш да направиш, така се е разпоредила природата – още повече, че дори и без този явен оргазъм жената е способна да получи от секса не малко удоволствие. Известно е, че понякога симулацията на оргазма при жените е пусков механизъм за неговото появяване. То ест, всичко става именно тогава, когато тя спира да крещи, да се извива и да дере твоя гръб с нокти. Не, не съм забелязал. Това е именно този случай, когато истината и искреността могат за известно време да слязат от сцената. Ако ти я уличиш в симулация, дори само веднъж, има шанс тя да загуби увереността в себе си, да престане въобще да се опитва да постигне удоволствие от секса с теб и ще подозира, че на теб с нея ти е лошо.

автор: Вадим Хмелинский

Фишки
Хумор
Любопитно
  Секс-анкета
  Как да поопипаш момиче в шеговита форма?
  G точката ...
  Лесбийска любов
  Полезни съвети за пикапьора
  Орален секс- наръчник за мъжа
  Бавен оргазъм
Софтуер