Научи се да се запознаваш красиво!

 
  

10 заповеди на пикапьора

Ако един начинаещ в нашето дело помоли за съвет как да се държи с момичето, в което той безумно е влюбен, какво най-често му казваме: “УСПОКОЙ СЕ, престани да мислиш за нея толкова много, бъди мъж, хвани си яйцата в юмрук, плюй на всички, виж колко момичета има наоколо, стани готин пич...” И всичко подобно на това.

А ако това момче поет е искал да стане, художник или музикант, докато душата му е пяла, ами ако той се е стремил към духовност, увличал се е от романтика, възраждайки културата за всички нас, ами ако на това момиче й харесват изобщо скромни момчета, а не готини пичове – тогава какво, станал пикапьор и е пропаднал един талант за обществото? Мога да приказвам големи приказки, нали. J

Добре де, стига със спомените от пионерския лагер – сега НА РАБОТА. Аз не знам защо никъде не съм забелязал, някои да предложи за успокоение на душата вместо толкова рязко окършване на характера да се използват в необходимият момент отрано направени котви. Но първо си представете: на неопитното момче му предлагат да “я изчука” (с) МО, изведнъж да стане мъж, какъвто той никога не е и бил или го съветват още нещо, което е естествено за гуруто, но което младият пионерски организъм отхвърля! Как може да стане смел този, който досега се е криел под полата на мама? Или как да стане развратен този, който от детство е расъл в прилично семейство, бил е домашно момче и дори не се и досещал къде се намира клитора?

Необходимо е да се работи по-надълбоко, започвайки с 5-те ЗАПОВЕДИ НА ПИКАПЬОРА (с) OSV – това е добро начало. Те много ми харесва, много ми помогнаха едно време и в същото това време аз бих предложил да отидем по-нататък. Преди всичко в самите заповеди ма смущава формулировката: “Няма нищо лошо в това, че аз съм мъж и изпитвам желание да покорявам и съблазнявам жените. Аз не смятам да се оправдавам и извинявам за това. Аз прави това, което искам и имам пълното право на това”. (с) OSV. Убеждението – това е нещо, което здраво седи в подсъзнанието и колкот по-позитивна и по-просто е формулировката на убежденията, толкова по-ефективно е нашето поведение. Накратко, по-малко “не”-та и без оправдания. Дявол го взел, на кого го казвам, вие и така всичко знаете. Ето защо по-съвършена ще бъде следната формулировка (плюс – за началото подстройка):

1. АЗ СЪМ МЪЖ, който изпитва желание да покорява и съблазнява жените, и ТОВА Е ПРЕКРАСНО. Аз правя първо това, което аз самият искам и ИМАМ ПЪЛНОТО ПРАВО НА ТОВА.

Вече е по-добре. :) Да се заемем с втората установка: “Никой не е 100% застрахован от неуспех, но всеки неуспех не е повод да се разтройваш, а безпрецедентна възможност да се поучиш от своите грешки. Това е най-добрата положителна връзка.” (с) OSV. Лекичко ще я променим:

2. Всеки човек МОЖЕ ДА УСПЕЕ и всеки неуспех е положителна ОБРАТНА ВРЪЗКА, която ми помага да намеря нови пътища, за да постигна целите си.

Предходните установки by OSV са добри като информация, но тях е опасно да ги впрягаме в подсъзнанието – сами знаете защо. И на мен ми се струва, че ще бъде по-добре за повторение за себе си ако все пак те бъдат Аз-ориентирани, а не с обръщане към себе си като ТИ. Но това са вече дреболии. Ето защо третото убеждение след промените ще изглежда така:

3. Когато се запознавам и общувам с момичета, когато ги съблазнявам, ИЗПИТВАМ УДОВОЛСТВИЕ от самия процес, и това ми подсказва, че върша ПРАВИЛНО всичко.

Четвъртото – беше, е, и ще бъде в оригинал:
4. ПОВЕЧЕ ГЪВКАВОСТ !!!

Както и петата (е, мъничко лакирана):
5. Нашият СВЯТ като цяло е ПРИЯТЕЛСКИ НАСТРОЕН КЪМ НАС, ето защо, който търси – винаги намира, а във всеки от нас, в това число и В МЕН ИМА ВСИЧКО, КОЕТО МУ Е НЕОБХОДИМО ЗА ДА УСПЕЕ.

И тъй като започнахвме да работим с убежденията, струва си да продължим и да добавим други, които както и предходните, помагат да променим своето поведение като го направим по-пикапьорско:

6. На жените ИМ Е МНОГО ПРИЯТНО, когато се запознават с тях и им обръщат внимание. Тази мисъл МИ ДАВА УВЕРЕНОСТ, всеки път, когато вижадам симпатично момиче и ПОДХОЖДАМ ДА СЕ ЗАПОЗНАЯ С НЕЯ.

Ето го първото убеждение, което се отнася до противоположния пол.
7. Всяка жена иска любов, нежност и ласки, ето защо МОЯТА ИСКРЕНА УСМИВКА помага на всяка от тях да разбере, че АЗ СЪМ ТОЗИ, КОЙТО Й Е НУЖЕН.
Дори тя да иска просто да се изчука. ;-)

8. ВСИЧКИ ЖЕНИ ИСКАТ СЕКС, всяка в своята мярка.
За да усилят тази степен умни старци, на които по всичко личи, момичетата също не са им давали веднага, са и измислили НЛП. “... Само момчетата са съгласни на всичко и веднага. Ами момичетата?.. А момичетата – след това!” (с) КВН. Макар, че ако момичета се е побъркало по теб, то и без НЛП можеш да минеш.

9. ТЕ СА МНОГО - АЗ СЪМ ЕДИН.
(с) Andrei Afanasyev. Кратко и ясно.

10. Аз съм за безопасен секс – ползвайте презервативи.
Шегичка.

10. ЖИВОТЪТ е най-дългото и увлекателно ПРИКЛЮЧЕНИЕ, което ни се случва и това приключение се случва само ВЕДНЪЖ.

Така. Мисля, че това далеч не е пълният списък от подобни твърдения, благодарение на които всичко ви дават по-лесно. Предлагайте още.

Засега ще направим равносметка:

10 ВЪТРЕШНИ УБЕЖДЕНИЯ НА ПИКАПЬОРА
(Millennium Edition)

1. АЗ СЪМ МЪЖ, който изпитва желание да покорява и съблазнява жените и ТОВА Е ПРЕКРАСНО. Аз правя първо това, което аз самият искам и ИМАМ ПЪЛНОТО ПРАВО НА ТОВА.
2. Всеки човек МОГЖЕ ДА УСПЕЕ и всеки неуспех е положителна ОБРАТНА ВРЪЗКА, която ми помого да намеря нови пътища за да постигна целите си.
3. Когато се запознавам и общувам с момичета, когато ги съблазнявам ИЗПИТВАМ УДОВОЛСТВИЕ от самия процес и това ми подсказва, че върша ПРАВИЛНО всичко.
4. ПОВЕЧЕ ГЪВКАВОСТ !!!
5. Нашият СВЯТ като цяло Е ПРИЯТЕЛСКИ НАСТРОЕН КЪМ НАС, ето зцащо който търси – винаги намира, а във всеки от нас, в това число и В МЕН ИМА ВСИЧКО, КОЕТО МУ Е НЕОБХОДИМО, ЗА ДА УСПЕЕ.
6. На жените им е МНОГО ПРИЯТНО, когато се запознават с тях и им обръщат внимание. Тази мисъл МИ ДАВА УВЕРЕНОСТ всеки път, когато виждам симпатично момиче и ПОДХОЖДАМ ДА СЕ ЗАПОЗНАЯ С НЕЯ.
7. Всяка женя иска любов, нежност и ласки, ето защо МОЯТА ИСКРЕНА УСМИВКА помага на всяка от тях да разбере, че АЗ СЪМ ТОЗИ, КОЙТО Й Е НУЖЕН.
8. ВСИЧКИ ЖЕНИ ИСКАТ СЕКС, всяка в своята мярка.
9. ТЕ СА МНОГО, АЗ СЪМ ЕДИН
10. ЖИВОТЪТ е най-дългото и увлекателно ПРИКЛЮЧЕНИЕ, което ни се случва и това приключение се случва само ВЕДНЪЖ.

По-добре е в началото да дадеш на човека тези убеждения и да го накараш да помисли над тях две-три седмици отколкото веднага да го съветваш да започне да чука своята целчица или да я зареже.

Да се върнем към котвите и това, което идсках да кажа за тях. След провеждането на определени вътрешни НЛП изменения (и подобните им) понякога повече няма чувства към “възлюбената”, но след това тя отново започва да използва близо-далеч или нещо друго и напред към новия кръг на ада. Дойде ми на ум мисълта отрано да поставиш котва в тиха обстановка на ресурсното състояние когато спокойно и безразлично се отнсяш към своето момиче. Или когато имаш прекрасно настроение, което изобщо не е свързано с нея. Или когато нещо стане много добре. Или всичкото това заедно. Да изкараш от паметта си много такива моменти е лесно. След това в момента на провеждането на нейната акция срещу моята независимост, когато аз вече започвам да лудвам, този ресурс беше извикан от мен. Това е класно с това, че не позволява да те увлекат там, където изобщо не ти трябва да ходиш. Момичето само се учиди как аз толкова бързо отрезнях и ме помоли да я науча. Дъра-дъра. J

Автор: Алексей Хижняк

Кулинарна книга  
RTFM Жаргон и акроними
  Когато момичетата са две
10 заповеди на пикапьора
  ...Съвети от мен:
  За пикапа от Сергей Горин
  Запознанство в интернет (сближаване)
  Как да имаш любимата жена
  Съветите на стария Казанова
  Как да използваме лицемерието
Самозалъгването.
Някои признаци на симпатия:
Усмихни се!
Как да се програмира партньора да произнесе “ДА”
10 заповеди на пикапьора
Заповеди на пикапьора по Медисън
Често задавани въпроси
Шаблони