Научи се да се запознаваш красиво!

 
  

Съветите на стария Казанова

Съдържание

Как не трябва да се започва работата с жените
Мъжете обичат с очите, а жените обичат с ушите и осезанието
Ти я “разбираш” – най-краткия път към сърцето на жената
И какво искат тези жени?
Първата среща – как веднага да й харесаш?
Обичам те като личност, а сега влизай в леглото!
Ти мен уважаваш ли ме?
От другата страна на секса
Приятел – това е път, откъдето връщане назад няма
Зрелостен изпит

Как не трябва да се започва работата с жените

Запасете се с търпение, защото аз, като всеки отракан човек обичам да си поначеша езика. Това е приказка за това как не трябва да се започва работата с жените.

Седя си тук и си гледам телевизор. Дават новини, нещо от полята на Калифорщина. Живял си някога едно момче, никого не пипал, само дето в един прекрасен ден взел, че хвърлил око на една лелка, която живеела в къщата отсреща – прозорец срещу прозорец били. И какво направил този юноша? Застанал на прозореца и си свалил гащите пред тази лелка. Сигурно си помислил, че когато тя види неговата сериозна осанка, тя насериозно ще се запали по него. Ама веднага! Лелята се запалила от гняв, извикала полиция и нашия юнак го тикнали зад решетките за поява гол на публично място. И това е!

Аз така се и възмутих, седейки пред телевизора: “Та кой ли прави така? С кое място си мислил?!” Сигурно със същото над което впоследствие се е извращавал мръсникът ти съкафезник. Исках да напиша писмо до телевизията, та тук някак си това не е прието. Цялата трагедия се състои в това, че момчето съвсем не е било някаква глупава персона. Ако беше прочел тази страница нямаше да седи и да трие наровете, а би се забавлявал с дамата на сърцето си.

Това беше пред-приказката, приказката тепърва започва. Като начало забрави всичко, което са ти разказвали за жените твоите приятелчета. Помни и твърди за себе си само едно: мъжете и жените мислят по различен начин. Това, което е подействало на теб, на нея или не действа или действа в обратната посока. И обратното, нещата, които за теб са лишени от какъвто и да е смисъл за нея имат първостепенно значение. Ето, забравил си рожденни дни или някакви си там дати, е и какво? Голяма работа... Защо е този скандал? За това ще стане дума по-нататък.

Ако си мислиш, че жените на всичко реагират така както и ти – ще цепиш дърва. Като този юнак, за когото стана дума по-горе. Той си мислил: “Ако аз видя гола жена, всичко ще ми се подпали. Ако тя ме види на прозореца с моя инструмент, на нея също всичко ще й се разгори”. Че как така.

Мъжете обичат с очите, а жените обичат с ушите и осезанието

Може би неговият план би подействал, но не сега, а после, след като те са се запознали, започнали са да се “срещат”, когато почвата е вече подготвена. Но първо той би трябвало да установи човешки контакт, да положи основите. Да склониш жената – това не е лесна работа. Всяко нещо с времето си. Първо изяждаш кашата, след това бонбончето. А ако посегнеш веднага към бонбончето – веднага ще те пляснат през ръцете.

И всъщност, видът на голи тела играе в половия живот на жените много малка роля. Както ти сигурно си успял да забележиш, те порно не гледат и това не е кокетство, просто цялата тази “видео-баня” тях не ги интересува. Много жени намират, че мъжът облечен в добре ушит костюм или в униформа, ги възбужда много повече от гол мъж. Някои, например се възбуждат от това как мъжът си завързва вратовръзката... Или как той се бръсне с остра самобръсначка. А ти не знаеше! Аз това го казвам по повод на това, че това, което въздейства на едните, не действа на другите.

А от какво се водят те? Те съвсем не са “смахнати” със своята женска логика, както са се опитвали да те убеждават “знаещи” хора. Те си имат своя, желязна логика и ако ти я разбереш, сигурно ще ти бъде много по-лесно да си имаш работа с тях, отколкото с мъжете и с техните ужасии!

 

Ти я “разбираш” – най-краткия път към сърцето на жената

Мит: за да те обичат жените трябва да бъдеш готин мен с яка мускулатура с готина кола.

Факт: това всичкото не са факти. Макар, че ако ти си готин мен с готина кола, с готина стерео система, то от това няма да те обичат по-малко.

Важното – трябва да ги “разбираш”! А тук няма и какво да се работи. И няма какво толкова да разбираш. Интересно, налагало ли ти се е да слушаш, как те казват, че някой си там ги “разбира”? И какво означава тази дума в техните устни? Да разбираш – това е нещо като да “съчувстваш”.

Факт: жените обичат да се оплакват от тежкия живот, от околните, от всичко на света. Оплакват се и се оплакват. Имат такъв рефлекс – пооплачат се и престанат, нещо като – наговорили са се и на душата им е станало по-леко и продължават да си живеят. Тези оплаквания не е необходимо да ги възприеш твърде буквално, да се горещиш там или да възразяваш нещо или да търчиш към барикадите с викове “Аз ще оправя всичко”. Никой никакви практически действия не очаква от теб, още повече, че тези оплаквания често се отнасят до трети лица или обстоятелства, които не са ти подвластни и към които ти самият нямаш ни най-малко отношение. Но и пък не бива да ги игнорираш. Седи и слушай, възприемай със съчувствена физиономия. Великият руски класик А.П. Чехов, беше казал някога: “Ако искате да съблазните една жена, изслушайте нейните оплаквания”. И класикът е бил напълно прав.

Това не е работа – това е санаториум. Тя се труди като работи с език. Ти седиш, разпънал ушите си, със съчувстващ израз. Но не седи като каменен истукан. Възприемай всичко, което се казва, реагирай, попивай. Издавай от време на време съчувствени звуци от типа на “Да... ама че работа...”

И така, вие седите един срещу друг. Ти си целият във внимание, слушаш какво тя бръщолеви и постепенно на нея започва да й се струва, че ти я “разбираш” (“разбираш” на нейният език означава, че й “съчувствуваш”), а значи ти си й като приятел и едва ли не родствена душа...

Схвана ли? И тук започва да се очертава много интересна ситуация: от една страна между вас възниква доверителност, близост; от друга страна, никъде не можеш се дяна – продължават да действат притегателните сили между момчетата и момичетата. И трябва умело да се ориентираш в тази ситуация, за да можеш да възвисиш отношенията “на качествено ново ниво”. Да прибързаш, да действаш веднага е лошо. Да не действаш – също. За това малко по-надолу.

Да “разбираш” жената, това означава да изслушаш нейните оплаквания. Най-скъпият подарък, който ти можеш да й подариш, това е дарът на твоето внимание. Та кой друг я изслушва? Другите жени сами се оплакват, на мъжете – пука им за това....

И какво искат тези жени?

Не се надявай, приятелче, че ще се умориш от възвратно-постъпателни движения в хоризонтална плоскост. Това все още е половината работа. Те не само това искат от теб. Жените жадуват внимание, дишат с грижи, имат нужда от “любов”. И преди всичко – от сантиментална, романтична, сълзлива любов. На първо място, те искат да слушат от теб сантиментални, романтични, нежни думи, които ти да им шепнеш на ухо.

Чувам те как казваш: “...! Такава съвременна мадама. Не е глупачка тя – та нима ще клъвне на всичко това?...” Не се вълнувай – ще клъвне и още как. Дори и да е най-готината и най-съвременната, против женската природа нищо не можеш да направиш! Гени има, гени... И сега и преди 1000 години те искат да слушат все тази стара песен. Определени думи и фрази оказват просто хипнотично въздействие върху женското сърце. Приеми че ти си укротител на змии, който свири на свирката си, а змията се гъне под твоята свирня. Защо това е така, а не иначе – не е важно. Важен е крайния резултат.

Възниква въпрос: а откъде да ги вземете тези “романтични бръщолевения”? Вие всички сте възпитани в съвсем друг стил, на съветско, комунистическо, пост-съветско, посткомунистическо и прочее пространства, в близки и далечни страни, на границата на 21 век. От вас такива думи и с клещи не можеш измъкна. По-лесно ви е да отидете на зъболекар и да ви извадят зъб с клещи, отколкото да изкарате от себе си “I Love You Baby”. И с колкото повече мъка мъжете издават такива звуци, толкова повече жените искат да ги “слушат”. Налице е дефицит на романтика, а дефицитите към нищо добро не водят.

Лошо им е без тези думи, обидно им е – като че ли за проститутка си я взел – имаш я, и след това – вън. А с думи всичко е романтично и о'кей. В тази връзка си спомням романа на Лимонов “Аз съм, Едичка”. Припомням: Едичка бродил из Ню-Йорк, без пари, без да знае език, без приятели, и никой от женски пол не му обръщал внимание. Тогава Едичка решил: а дали да не опита с мъже? И какво преживал бедничкия, когато неговия нов познат го поконил направо в леглото и дори не го завел на ресторант! Обидно, много обидно. Опитал Едичка да влезе в “женска” кожа и усетил върху себе си какво е.

Видно е, че “даващият” човек (независимо от пола) изначално се намира в уязвима, зависима позиция. На него му е необходимо да се убеди най-малкото в това, че неговият партньор е хубав човек, който изпитва към него поне някакви чувства. Ако тези две условия не се изпълнят в човек възниква чувството, че са го “похлъзнали” в буквален и в преносен смисъл, то ест, взели са, но нищо не са дали в замяна. Обидно е!

Как да не завидиш на нашите предци! Макар и науката и техниката да куцаха когато бях млад, затова пък на разположение имахме отработена и изтънчена технология на любовното общуване с женския пол. Не е необходимо да изобретяваш велосипеда и да си набръчкваш лицето – съществуваха сборници с готови любовни писма на всякаква тема. Само сложи нужното име и работата е в кърпа вързана. Плюс това се учиш да свириш малко на лютня и да пееш серенади с козе гласче – и ето ви готов дамски угодник! При което всички тези асове ние получавахме в процеса на обучение, влизаха, така да се каже в програмата на средното училище. А вас на какво са ви учили? На каквото и да е, само не и на това, което може да ви влезе в работа в живота.

Но стига униние! На ваша страна е най великата лителатура на света, откъдето можете да почерпите много материал. Да вземем, например, стиховете. Жените се разтапят, когато мъж им рецитира стихове. Това сега не е прието, но е много по женския вкус...

Но, достатъчно за изящната словестност. Не трябва да се забравя, че съществува и музикален жанр. Все някой от вас някога е учил в детска музикална школа. А колко е хубаво когато чувствено засвириш на дамата нещо, ей толкова готино от Шопен... Действа безотказно. Най-романтичният композитор, той самият е бил най-великия дамски угодник. От неговите валсови и мазурки очите се навлажняват, а така също и други участъци... Впрочем, аз влизам в тона на поручик Ржевски. Ако не можеш да свириш сам, вземи си плочи или дискове.

Едва не забравих важното – по-често произнасяй в разговора нейното име. Жените много харесват своето име. Забоди си го на носа. Това е дреболия, важна дреболия!

Всеки гражданин (господин) нека действа съобразно способностите и възможностите си. Слабо ти се струва да я поканиш в ресторант на свещи (много романтично мероприятие)? Но писмо да напишеш можеш, още повече, че да пишеш всякакви там неща на хартия с химикал ти е по-лесно, отколкото да й ги кажеш в очите. Напиши и изпрати, подписвайки се “поклонник, който желае да остане неизвестен”. Нека гадае. Ще се получи и романтично и загадъчно. Жените са много любопитни. Нека седи и мисли кой е той. А колкото повече мисли тя, толкова повече узрява и “се разчувства” и времето работи за теб. Отиди и я вземи с голи ръце.

Внимание! Никой не те кара да се разтапяш пред жената. Това би било трагична грешка, доколкото жените не обичат слабаците. Те искат да чувстват, че ти си силен мъж и нищо не ти убягва. Идеален вариант би бил “разбиращ, но в същото време силен мъж”. То ест, чувствитерлен и разбиращ, но в същото време можеш да й дадеш един в мозъка (не в буквалния смисъл), ако започне да се инати. Или – ти си нежен и разбиращ към нея, но с околните си жесток и суров.

 

Първата среща – как веднага да й харесаш?

Ти се чувстваш неуверено преди първата среща? Как да направиш впечатление? И въобще, за какво да говориш с нея? Ще ти стигне ли барута за един час интересно общуване? Успокой се, отпусни се.

Факт: Жените се страхуват от теб и от твоята оценка много повече, отколкото ти се страхуваш от тях. Най-малкото ти не се въртиш с часове пред огледалото и не харчиш сума ти пари за парцалчета и за козметика, за да се харесаш на противоположния пол.

Макар, че през 18 век, когато бях млад, така се пудрих и се киприх и нищо, и членът ми беше страшен и сивосинкав. Някои особено нервни баронеси припадаха от вида му... Сега да се появиш в такъв вид – веднага те пращат на Руските гей-страници, без право на e-mail!

Най-много от всичко на света жените искат да се харесват. И при това те са страшно неуверени в себе си. Всички жени се комплексират по повод на своята външност. Дори супер модел от типа на Клаудия Шифър, чието лице е на обложките на списанията, над снимката на която треперят милиони подрастващи и тя не спи, бедната, върти се на всички страни, все и се струва, че нещо не й е в ред, гърдите трябва да са по-големи, пето, десето да се махне и т.н. Своята черна работа си вършат списанийцата и “сапуните” по телевизора, където показват девици под 180 и тегло 60 кг. На нашите мили дами им повтарят: “Ето с кого се равнявайте!” Да достигнат даром такива параметри е възможно само за единици, пък и то на възраст до 25 години. Какво остава на простичката женица? Отделни гражданки дотолкова са се убедили, че са тлъсти, че чрез диета стигат до слабост на затворници от Освиенциум. За някои отслабването приключва с гладна смърт.

От всичко най-лесно е да накараш една жена да коплексира. И от това се правят големи пари. Ето, например, в Щатите жените си пъхат на едно място специални “освежители”, за да мирише на ...! С хитра реклама са ги убедили, че от там при тях не мирише “както трябва”... Макар че в действителност няма никакъв проблем – американките са много чистоплътни. Но са ги убедили. И ето – промишлеността работи, пуска тази гадост, а хитри чичковци правят пари. Макар и гинеколозите да утвърждават, че това е вредно, никой не ги слуша. Когато става въпрос за това, което се харесва на мъжете – до здраве ли им е?

В душата на жените стои червея на съмнението и гложди: “Как ли изглеждам? Харесвам ли се или не се харесвам? Ами ако сега се харесвам, а после не му се харесам?” Потребността да се харесват съществува в жените така както и потребността от храна, нея никога няма да я наситиш веднъж завинаги. Ето защо жените имат вапмирски апетит за комплименти, а едва потокът започнал да отслабва – тяхното самомнение отново пада до нулева позиция.

И така, нека не те бърка особено гордият и непристъпен вид, който тя си е направила. Жената, с която ти предстои да се срещнеш до смърт иска да се харесва. От друга страна, тя е измъчвана от кошмари на тема “аз не съм красива, пълна съм и няма да се омъжа”. Дай на една такава жена да почувства, че тя ти харесва и работата ти е в кърпа вързана.

Удовлетвориш ли най-насъщната потребност на жената (виж горе) – взимай я с голи ръце! Как да направиш това ли? Аз изобщо нямам никакво намерение да ти давам съвети какви комплименти да казваш и как да угодничиш. Това е все едно да учиш стоножка да ходи. Важен е принципът. Великият Станиславски е учил: за да изиграе ролята си, актьорът трябва да се проникне от чувствата на човека, когото се кани да играе. Тогава външната страна ще дойде от само себе си. От теб не се иска да играеш Иван Грозни. Ти просто трябва да изиграеш ролята на човек, който е омагьосан от нея и дори, донякъде влюбен. За целта ти трябва вътрешно да прочувстваш, че тя ти харесва. Това не е сложно.

На срещата се концентрирай върху това, което ти харесва в нея. Седи си и търси в нея това, което е особено привлекателно за теб. Ако нищо не те привлича в нея, то тогава защо си дошъл? Върви си вкъщи! Насочи вниманието си на това, което на теб ти е особено симпатично, а така също на положителните емоции, които предизвиква в теб съзерцанието на нейните най-съблазнителни части, дали ще е нейната усмивка, цицки или каквото и да е друго. И ще се почувстваш приятно. Най-малко се грижи за това какво ще говориш и ще правиш и как при всичкото това ще изглеждаш. Всичко това е шумово оформление. Когато почувстваш, че с нея ти е хубаво, нужните думи ще дойдат сами.

И така, ти седиш, примигваш, като котарак на слънце и просто се разтапяш от нейното присъствие (до такава степен ти е приятно да си с нея). Жените, както и животните са чувствителни към отношението. Те имат особени датчици, които природата им е дала (“женска интуиция”) и да ги наебеш в този смисъл е трудно. Жените са страшно субективни твари. Целият им живот се върти около “той ми харесва, това аз не мога да го търпя, този ми е хвърлил око” и уж нищо особено, но да разпознае на кого е по вкуса тя ще може. И така, представи си за по-простичко, че тя може да чете твоите мисли. А ти вече си се настроил на положителна вълна, вътре в теб е пълно блаженство, пълни положителни емоции! И тя това го чувства...

И въобще, при хората много нещо протичат на безсловесно ниво. А при жените общуването на безсловесно ниво е някъде в рамките до 90 %. И при всичко това дамите са страшно бъбриви! Налагало ли ти се е някога да слушаш разговор между две жени? Та това просто е лудница! Те бърборят, повтарят едно и също по двадесет пъти, една друга не се изслушват. Всичко това продължава с часове и те получават от това огромно удоволствие! Важен е разговора, важно е усещането, че ти се харесваш на събеседника си. Такъв лек душевен масаж. Или още един подобен пример: разговор лично или разговор по телефона, когато е отсечено всичко, освен твоят глас. Както казват при нас, във Венеция, това са две големи разлики. Никакъв, дори видеотелефон не може да замени живото човешко общуване, особено ако ти трябва на някого да повлияеш или да убедиш.

Но да се върнем към темата. И така, вие седите на масата, един срещу друг. Не е задължително ти да си отпускаш пухената опашка точно в този момент, да се хвалиш със своите постижения, да демонстрираш остроумие или да биеш на жалост и да се оплакваш от живота. На нея й се иска да говори за най-важният човек на света – за нея, любимата си. Дай й тази възможност. Не я заглушавай със своите приказки. Мъжете много често не слушат жените или ги слушат, но не ги чуват.

Ще се повторя: по-малко мисли за това какво да кажеш ти, за да запълниш пустотата в разговора, отвлечи се от това, което става на лицето ти. Фокусирай цялото свое внимание върху нея, наслаждавай се на тези положителни емоции, които тя предизвиква в теб. И заинтересовано слушай, какво ти бърбори тя. Та нали теб те вълнува това, какво става с нея? А ако не те вълнува, то поне ти е любопитно, що за стока е тя. Недей да общуваш с хора, ако нямаш интерес към тях или поне любопитство. Та хората виждат със заинтересованост ли си дошъл или с празни ръце и реагират на това по съответния начин. Сега всички са дотолкова погълнати от своите проблеми, на всички дотолкова им пука, че да срещнеш човек, на когото ти си поне любопитен – това е голяма рядкост...

Гледай я в очите. Твоят поглед ще създаде между вас допълнителен канал на безсловестно, но много красноречиво общуване. Ти сам ще почувстваш, кога между вас се създава невидим “мост” и ще протече невидим “ток” и тогава необходимите думи ще дойдат от само себе си. Усещането “Има контакт!” трудно се предава с думи, то идва с опита на общуване.

Става въпрос за верижна реакция – тя чувства, че е направила впечатление и изпада в добро настроение. Ти също усещаш нейният настрой (макар, че мъжете са много по-малко чувствителни към всякакъв вид флуиди) и това ти дава допълнителна увереност в себе си. Процесът е в ход! Но някога (достатъчно рядко) може да се случи и това, че усещането “процесът е в ход” не идва, както и да го въртиш. Седи си глупавото усещане и пречи. Тук може да има две причини: или тя дълбоко в душата ти не ти харесва или ти си й антипатичен. Аз в такъв случай гледам философски на нещата: няма смисъл да се насилваш, на сърцето си няма да заповядаш. Ако вие един друг “не се оценяте”, то не си и струва да викаш “Спри!”, като грузинеца във вица.

Между другото за жените мъжкият поглед е много сексуален. Жените свършват в най-буквалния смисъл само от единият поглед на мъжа. Такъв пронизителен поглед е обладавал Ален Делон. Не случайно, сигурно, при японците, например, да гледаш събеседника в очите се смята за неприлично.

Внимание! Ти няма да тръгнеш на среща с мръсните обувки, с които си копал в градината, по потник и с небръсната мутра. Та така да отидеш на среща, когато имаш проблеми, когато си обиден или нервничиш, това е още по-зле. Тя ще почувства твоите черни емоции и ще ги припише на своя сметка, а твоето превъзбудено настроение ще отрови атмосферата.

И така, тя си седи, къпе се в топлите лъчи на твоя възторг, бъбри за това, за онова, а сама за себе си решава най-съществения въпрос: “Харесвам ли му или не?” И ето, че вижда: “Аха, харесвам му!” А щом като ти я харесваш, то и тя те харесва! Ние обичаме хората, които ни обичат, това е толкова свойствено на човешката природа!

Ще говори повече тя. Твоята задача е да седиш, напълно да се отпуснеш и тихо да се разтапяш от нейното присъствие. Когато тя почувства, че ти е допаднала, ще вярва много повече на твоите думи.

До сега ти си я обичал като кученце, което разбира, но не може да говори. Време е да се превръщаш в говорещо куче. Тук най-важното е да кажеш няколко ненатрапливи комплименти. Само без пошлости. Ограничи се с видимите части от тялото й: очи, ръце, коси и т.н. Остави гърдите и бедрата за друг път. И не трябва да фалшивееш. Ако тя има на главата си три косъмчета, то не й казвай, че има красиви коси. Но ако косите й са хубави, то комплиментът по отношение на това ще е много на място.

Внимание! Нито един от съветите на стария Казанова няма да работи, ако ти вътрешно не си приел, че тя ти е по вкуса. Ако ти изпитваш към нея поне някакви чувства, то тя това ще го разбере и ще го оцени и ти можеш да й говориш колко е забележителна и красива и всичко това тя ще го приеме за чиста монета.

Но, случва се, каквото и да правиш, а необходимият ти настрой така и не идва. Ти все едно се чувстваш неловко с нея, некомфортно ти е. Значи вие сте несъвместими. Не се насилвай, недей да изфалшивяваш и да надуваш сапунени балони от думи на празно. Ако умножиш нула по един милион, то все едно – нула ще се получи! Щом като “не се получава” с нея, зарежи я – на света е пълно с други жени.

А пък аз, когато бях млад не пропусках нито една. Затова и Казанова ми викаха, което в превод от италиански значи “хойкаджия”. Маркизи, хотелиерки, млади, стари, симпатични, по-страшни от Тридесет годишната война... На една, помня, се наложи да й сложа на главата чул и в такъв вид да се сношавам (дотолкова беше страшна)! Сега като си спомниш – потръпваш. Защо го правих всичко това? Самоутвърждавал съм се сигурно... Дълго след това се лекувах с живак, с променлив успех.

Може и трябва да лъжеш жените, но в основата на лъжата трябва да има поне частичка истина! За стръв.

 

Обичам те като личност, а сега влизай в леглото!

Факт: Жените през цялото време си задават един и същи въпрос: “Този мъж обича ли ме цялостно като личност или само иска да ми влезе под гащите?” Чувам въпросът ти: “А откъде се взе тази личност?” За нас самата постановка на въпроса е вече неправилна. Ако ти си заинтересуван, то ти си заинтересуван от тялото, а не от душата. Мъжкият инструмент се управлява от рефлекси на ниво гръбначен мозък и едва ли този орган може да се отъждествява с човешката душа.

Защо става така? Жените си мислят, че мъжете реагират също както и те и пренасят своите представи в любовната сфера върху нас. Ако при мъжете половите органи са свързани с гръбначния мозък, то при жените жиците са опънати към по-високи и тънки нервни центрове. Ето защо на жените им е необходимо да те “опознаят отблизо” преди да си легнат с теб. За тях е важен личния контакт, важно е първо да уважаваш своя партньор, преди да преспиш с него. И фактът, че тя иска да спи с теб, говори освен всичко друго и за това, че тя те уважава като личност.

И така, същите тези дамички напълно сериозно смятат, че щом на мъжа нещо му е изкочило, то той изпитва висши чувства. Или по-точно така: досеща се, че болшинството мъже са животни, на които само “месо” им дай. Но се намират измежду тези мъже и “някои”, които в състояние на ерекция се извисяват изключително до съзерцаването на високите лични достойнства на жените! Ха-ха! Ха!

И още една важна разлика: жените обикновено изпитват влечение към един конкретен мъж, А теб те “влече” към 90% от населението на планетата, включително стариците и децата. И за теб личността е без значение. И това, че ти искаш да я хванеш, точно за нищо друго не говори (ако тази страница я чете жена, то от такова откритие ще й се изправят косите). Но няма нужда да я разубеждаваш. Блажени са вярващите.

И още една важна разлика между мъжете и жените. На мъжете им се иска постоянно, те през цялото време са в бойна готовност, въртят очи по фигурите на минащите и на всеки срещнат. За разлика от тях жените за “загрижени” всичко на всичко няколко дни в месеца – непосредствено преди менструация и няколко дни по средата на цикъла. Пояснявам: в средата на месеца – тези дни съвпадат с благоприятното време за зачеване. Защо природата е решила те да са най-много загрижени точно преди да си “седнат на парцалите” (както казват по нашите краища), когато от гледна точка на еволюцията е напълно безполезно, това за мен е велика загадка.

Тук отделни самоуки биолози ми подхърлят версията, че вмешателството на мъжкото “начало” ускорява сядането върху парцала.

Ти слизаш, като шлосер от ЖУКа със своята машина, пробиваш дупка и voila! – дългоочаквания момент е настъпил.

Знам, че ако дълго време не е идвал шлосера със своята машина, при някои жени става така, че те се свличат по стените от болка. В природата всичко е взаимосвързано, но не в равномерна степен и ако на нас, мъжете прекрасният пол е необходим от време на време, то прекрасният без нас съвсем изкуква – и морално и сексуално и дори физически. За това ще стане дума в следващата глава.


Както и да е, в останалите дни, когато вероятността за зачеване е близка до нулата, половата сфера на жените тихо спи. Жената спокойно вари супа в кухнята и не я тревожат видения на космати мъже. Аз това ти го говоря, защото ще ти се наложи да поработиш за това “клиентът” да влезе в кондиция. От само себе си нищо няма да ти падне в устата ей така. И ще ти се наложи да започнеш отдалеч – с чувствителни разговори, с многозначителни погледи (виж по-горе), а за “главното”, нито дума.

Еротичното начало в жената може да се събуди чрез романтичното начало. Напълно контрапродуктивен подход е да се почне с еротиката. Тактиката на кръглите идиоти: да показват на жената порно, надявайки се тя да се разпали. Ако ти, разбира се не искаш тя да избяга и повече никога да не се върне.


Ти мене уважаваш ли ме?

За жената е важно мъжът да е привлечен не само от нейното тяло, но и от нейната “душа”. Какво практическо значение има това? Това означава, че ти си длъжен да общуваш с нея като с човек, а не както космат орангутан (какъвто ти се явяваш, изправил се член такъв) се отнася с парче месо.

Доколкото можеш крий своята истинска животинска същност. Не трябва да се отнасяш към нея като към кучка, дори и тя самата да е такава. Попитай веднага как се казва, запомни и й произнасяй името. Това е дреболия, но тази дреболия за нея е много важна. То ест, ти като че ли общуваш с нея с уважение, като с човек, а не като с пържола (виж по-горе). Разговаряй с нея, слушай я като че ли това, което тя бърбори има някаква ценност за теб. Само не трябва да разговаряш за неща, които предизвикват в жените смъртна скука. Например, за компютри.

Уважавай в жената личността! И не бързай да й бъркаш в пазвата. Запомни: ти трябва да преминеш редица изпитания. Първо, тя иска да се убеди, че ти харесва. Второ, че тя ти харесва изцяло, а не само “избрани места”. Само тогава ще ти дадат достъп до тялото. Запомни: ти не си “животно”, ти си “рядък”!

Най-много (като огън) избягвай разговорчета на игриви теми, показващи твоята “загриженост”. Това веднага ще я отблъсне: “Ах, та той иска от мен само ягодки, той ме взема за курва”. Господ да те пази от беседи на тема: “Толкова ми липсват женски ласки”. Първо, на нея от дън душа не й пука за ширината на междукрачието ти. Второ, това е все едно да й кажеш: “На мен ми е все тая с кого ще преспя, просто съм загорял и така и така си ми подаднала, то и ти ще свършиш работа в краен случай”. Коя жена няма да бъде “поласкана” от такова предложение!

Задачата в такъв случай изобщо не е лека. Ти трябва да й покажеш, че жената те интересува и в сексуално отношение (ако мъжете не реагират на нея като на жена, то за нея това е обида). При което те привлича именно тя и никоя друга. Ако дойде самата Клаудия Шифър и започва да прави стриптиз пред теб, ти ще извикаш милиция. Но и направо в очите недей да й го казваш, защото пак ще се получи обида. Трябва да направиш достояние за нея примерно такава сложна мисъл: “Аз просто се разтапям от теб като личност и искам да изразя своето преклонение пред теб в хоризонтална форма”.

Всичко това – добре, но как да пренесеш разговорите в хоризонтална плоскост? Пробвай да изходиш “от противното”. Приказвай за това, че ти дотолкова си попаднал под нейния чар, че за теб принципно не е важно: ще ти даде ли тя или не. Ти се разтапяш от самото нейно присъствие. Ето такъв рядък екземпляр си ти... Мога да ти предложа следната формулировка, а ти я доразработвай според обстоятелствата: “Не, аз не съм от тези мъже, които искат от жените само едно – неизменно и физическо. За мен жената на първо място е личност. Няма да си кривя душата – ти си много привлекателна като жена! Но това за мен не е най-важното! За мен просто, да се намирам до такава необичайна, рядка жена като теб само по себе си е велико щастие!” И работи с ръцете. Ако тя не се просълзи от такава благородна реч, то аз не съм стария Казанова и ти можеш да ме заплюеш в очите. На нея ще й се иска да слуша твоите славеи трели още и още и така се е получило при хората, че по-добро място от леглото, където да изкажеш възхищението си от една жена като личност, не е измислено...

Всичко това важи за млади жени (до 30 години) с все още непълно развита сексуалност. Работата е там, че женската сексуалност се развива много късно и достига своя пик някъде към четиридесетте. За разлика от мъжа, който достига максимума на своите сили към двадесетте, а по-нататък всичко спада. През четиридесетте ти влизаш в периода “кино, вино, домино”, а жената тепърва започва да набира обороти! Четиридесет годишна жена – това е взривоопасен материал. На нея вече не й трябва лирика и чувствени въздишки под луната. Както казваше един барон, само смогвай да хвърляш дърва в огъня. Виж, възниква интересна ситуация: от една страна жената едва-едва опознава истинския вкус на всичко това. От друга страна, тя вече започва да губи предишната си външна привлекателност. Трагедия! И освен това, мъжете и изобщо, нейните връстници вече не способни да задоволят нейните потребности. Ситуация, значи...

И ето че много от тях започват да се облизват на младите момчета. Понякога на много млади, които все още нищо не разбират и които са готови да лапнат по каквото им падне. Такива ситуации често възникват в училищата и ВУЗ-овете. С една дума, там където се срещат юноши и зрели жени. И ти, мой млади приятелю можеш да се окажеш в такава ситуация.

От една страна, съюзът между зряла жена и младо момче не е чак толкова противоестествен. И на двамата ви се иска едно и също, при това веднага и в големи количества. Старата жена като човек опитен може на много неща да те научи в живота, да ти подсказва, да те предпазва. “Умът на жените е схатлив и за всякакви хитрости шавлив”. Тя няма да смуче пари от теб, напротив, материално ще ти помога и ще те закриля. Но има и голям минус. Така и ще си останеш инфантилно мамино синче при “мама”.

Настъпи време за решително действия, а аз сега ще отида да изпуша една. Ще се върна след пет минути. Както се казва – бързо ще свършиш...

 


От другата страна на секса

Ето че се върнах, както и обещах. Приеми моите пздравления по случай успешното свършване на важната работа. Сега, когато не си натоварен с излишно напрежение и препълнената ти жлеза повече не подпира главният ти мозък отдолу, изведнъж става ясно: боже мили, та ти имаш един куп неотложни задачи изискващи като че ли точно напук ти да присъстваш на съвсем друго място. Ти вече си се наканил да си закопчееш копчетата на панталона и да си излезеш, но тя иска да лежи, прегърнала теб! А виж, това на теб съвсем не ти се иска, иска ти се да отидеш до тоалетната, да попушиш и хайде навън. Налице е ненапасване на фазите!

Жената е като руска печка: бавно се нагрява и бавно изстива. Мъжът е като микровълнова фурна – моментално се включва, пече няколко минути и гасне.

Настъпва и още един критичен момент, когато ти можеш или да развалиш всичко или обратното – да се реабилитираш за недостатъчните размери или за бързината на твоя фалос. Тъжно е, но истината е че, за много жени прегръдките след сношение е най-приятната част от цялата процедура. Това сигурно не говори в наша полза.

Защо това е така? Задаваме си въпрос, в който е включен автоматичния отговор: а какво изобщо тя иска от теб? Защо тя изобщо си ляга с теб в леглото? Как защо, ще ми отговориш ти, та на нея само това й трябва...

Така е, ама не е съвсем така. Страхувам се, че ще те огорча, приятелище мое, но болшинството жени (пък и мъже) отдавна са съобразили как да удовлетворяват своите простички физиологически потребности без помощта на трети лица. Жената ще предизвика в себе си оргазъм много по-бързо и много по-ефективно, отколкото най-готиния ебач. Тя своето тяло го е изучила точка по точка, доколкото не за първа година живее с него (за разлика от теб). Ти не си надарен с други органи и под кожата й никога няма да влезеш. Представите ти за това как да предизвикаш в нея състоянието “О”, са груби, примитивни и неправилни.

И като капак на всички твои беди, 70 процента от всички жени, по последни научни изследвания, са “влагалищно нечувствителни”. То ест да се сношаваш с тях както си му е реда, с член е все едно да се сношаваш с покойник – резултатите ще бъдат точно същите. Всичко на всичко 30 процента от жените получават удоволствие от това занимание. Това не означава, че останалите 70 % са фригидни, просто при тях ерогенните зони са скрити по същият начин като живота на Кощей Безсмъртни, който е в игла, иглата е в патицата, патицата е в съндък, а съндъкът е на дъб през седем морета!

А дори и твоите представи да са правилни, то след пет минути те ще устареят, доколкото живота на стои на едно място. Днес нея ще я кефи едно, утре – друго. Например, днес тя ще се разтапя ако ти й смучеш левия лакът (това не е шега, и такова се случва), а вдругиден кутрето ще стане ерогенния център на нейното тяло. И давай, върти се, а аз ще ти се налюбувам...

Какво тя всъщност иска от теб? Усещането, че нея я обичат, че тя е приета и приемана, и въобще, че тя е добра и търсена. И че нея я ценят, както в леглото, така и вън от него. Всичките тези “емоционални потребности” един изкуствен член от секс-шопа просто е безсилен да ги удовлетвори, даже и да е с батерии! Човекът има нужда от ... човек!” – провъзгласяваше Лука на Горки от “На дъното”.

Взаимоотношенията с мъжете играят в живота на жените роля, която с нищо не може да се сравни. За мъжете мерилото за успех е кариерата, парите, колата, вилата. Мъжът се самореализира на работата, в бизнеса. При жените статусът в света на себеподобните (другите жени) се измерва на първо място със способността да привлича към себе си и да поддържа добри любовни отношения с мъже – желателно е те да са видни, заможни, преуспяващи, за да може другите жени да се изядат от завист. И тук не става въпрос само за корист. Никакви пари и никаква кариера няма да компенсират на една жена провала в нейния “личен живот”. На нея е лепнато клеймо – самотница, стара мома, животът не е потръгнал, плаче нощем на възглавницата си и т.н. А ако тя за една минута дори забрави каква е тя на този свят, на нея това веднага ще й го напомнят родителите, приятелките, съседките, всички ще я боднат с хиляди жалби. Самотният мъж е предмет на завист, той е бохем, бонвиван, обича живота!

Ако жената няма бойфренд или мъж, или има такъв, че по-добре би било никакъв да няма, то това е трагедия! Тя плаче във възглавницата си, развива депресия, комплекс за непълноценност и безполезност. Но ако на хоризонта само се покаже някакъв мъж, пък и още такъв, с който не е срамно да се показва пред хората и ето,че тя вече е оживяла, разперила е крила и кой знае къде се дява вчерашната депресия!

На нас ни е тудно дори и да си представим всичко това. За теб момичето е приятно обстоятелство в твоя живот, архитектурно излишество, така да се каже по важност едва отстъпващо на твоя компютър. Ако нямаш такъв, то поне не плачеш на възглавницата си нощем. Кое е по-лошо: когато си тръгне момичето ти или когато се е разпаднал сайта? Или още един риторичен въпрос – ако при теб дойде джинът от бутилката и ти предложи избор: да прекараш една нощ с Клаудия Шифър или да получиш Р4 – 1,4 гигахерца с 21-дюмов ЖК-монитор в добавка, какво би избрал ти? Аз знам, какво ще си избера аз...

Да го кажем така: мъжът изначално е автономен, самодостатъчен. Бог, когато е сглобявал Адам от глина, е правил това качествено и Адам ходи по земята сам – работник, воин – и от нищо не се нуждае (или поне си придава такъв вид). Ева, както е известно е правена от производствени отпадъци, набързо и нещо там Творецът явно не е довършил. Ева ходи по земята с физическото усещане за своята непълнота, усеща, че в нея има някаква незавършеност, не достига някаква важна част, като че ли тя е главоблъсканица с един липсващ край и това нея страшно я дразни, ядосва я. И само в леглото тя намира хармония, усещане за това, че сега всичко си е на мястото, последното парче от главоблъсканицата си е дошло на мястото.

Виц:
Връща се момиче от детската градина, плаче и се оплаква на майка си:
- Вова ми показа своята пишка и се разсърди, че аз нямам.
- Кажи на твоя Вова, че когато пораснеш ще имаш стотици!

Така е, ама не е съвсем така, скъпа мамо. Може и хиляди да има, но не през цялото време, а когато се случи, така че проблемът за незапълнеността не е снет. И така, жената е същество, което е незапълнено отвътре. Цялата и конструкция е дупчеста, лоша. Тя има празна, жадуваща утроба, а така също и надупчена като решето психика, нуждаеща се от постоянно външно запълване. Няма да се учудя също така, ако жената в леглото краде от мъжа биоенергия, занимава се така да се каже с “енерговампиризъм” (безсъзнателно, разбира се, не трябва да преувеличаваме). Иначе защо той е като изстискан лимон, а тя се подмладява с десет години? Защо в леглото на нея й минават разни малки и не много малки болежки, когато в същото време мен там ме чака инфаркт наедно с инсулт? Някак си не мога да си спомня случай, жена да е получила инсулт в леглото!

И така, твоята задача – да закриеш с тялото си дупките й и да ги запълниш всичките в пряк и преносен смисъл и да направиш така, че тя да се почувства действително пълноценна, желана и привлекателна жена. Ти постигаш такъв ефект с това, че я ебеш, говориш с нея, оказваш й внимание, подаряваш й подаръци, показваш се с нея пред други жени, за да могат те “да изпоприпадат от завист”. Ти си за нея едновременно психотерапевт, лечител, хипнотизьор, екстрасенс, ценно украшение на гардероба й (брилянт си ни ти) при показване пред хора, баща и да, едва не забравих, жива секс-играчка!

Има една такава теория, че жената търси в мъжа отражение на своя собствен баща, доколкото отношенията между баща и дъщеря играят много важна роля в периода на детството й. Ако тези отношения в съответния период от живота й са били далеч от идеала, то ест на нея й е липсвало бащино внимение, то тя най-вероятно ще израстне като някаква жалка дамичка, страдаща от комплекс за непълноценност, нуждаеща се от внимание 24 часа в денонощитео и ще е готова да се хвърли и на най-лайняния мъж, само и само да не остане “сама”.

Ако бащата е липсвал изобщо или е бил “емоционално студен” към нея, то тя може до края на живота си да спи с мъже, които са много по-възрастни от нея самата и които могат да и бъдат бащи. Със спокойни, силни и опитни мъже, които могат да й помогнат, да я защитят и да разплетат това кълбо от проблеми в което тя се е заплела през живота си. Нейните връстници направо няма да са й нужни. Липсата на грижи от страна на бащата в детството тя ще компенсира вече в зряла възраст, като играе възрастни игри.

Написах тези редове и изведнъж бам – А. Смирягин изпраща разказ на обявеният от мен и Алексрома конкурс за разказ за любовта. Това е илюстрация на това за което аз пиша тук: младо момиче и възрастен мъж, тя му казва : “защити ме, вземи ме на ръце”. Чета и си мисля: сигурно е без баща, но не мога да разбера как момичето учи в чужбина, в Щатите, нима това е благодарение само на нейната майка? Оказва се, че има пастрок! Всичко е ясно – работата била много проста!

Замислял ли си се ти, мой млади приятелю, защо кавалерът винаги трябва да бъде по-възрастен от дамата и по-висок от нея? Сега ще изкажа една крамолна мисъл, за която ще ме изгорят едновременно и национал-патриоти, и деморати, и жидомасони. Станалото-станало: размерът на мъжкия орган е проблем измислен от самите мъже. На мен тук често ми пишат: “Казанова, спасявай ме, моят е толкова и толкова сантиметра. Имам ли шанс в този живот?” Отговарям така: имаш. Липсата на сантиметри дължина не е чак толкова голяма беда. Обаче ако става въпрос за височина – това вече е лошо. Късичките знаят: съдбата им е незавидна, ако ще и да са с гигантски... Рядко жена ще се появи пред хора с кавалерче по ниско от нея. Причината е същата. Ти за нея си ерзац-баща: ти си по-силен, по-опитен, по-възрастен (на младини дори две години разлика си е вече достатъчно дълъг срок в смисъл на жизнен опит). Ти си грижовен баща, но в същото време си готов да я напляскаш и да й покажеш кой е стопанинът тук, ако почне да се инати. И тогава ти ще удовлетворяваш тези загадъчни “женски потребности”.

Освен това сексът е здраво преплетен с темата за доминирането и подчинението и в екстремалните си форми стига до садомазохизъм. Един се подчинява, друг подчинява, единият е отгоре, другият – отдолу. Един се опива от чувството на физическа власт над другия човек, другият се разтапя, покорно попадайки в сексуално робство. (Не случайно някои жени носят верижки на крака за повече сексапил с огромен намек: заповядай, готова съм да изпълнявам желания.) Помисли какъв кеф ще бъде за една жена ако върху нея седне някакво комарче и започне да си точи хоботчето? Да се покори на комарче? Не ме разсмивайте!

Възможна е и противоположната ситуация, за която писах в предната глава: възрастна жена, по всяка вероятност самотна и бездетна, с неудовлетворен майчин инстинкт и момче, което е много по-младо от нея и плюс това инфантилен. Тук става въпрос за друга конфигурация: ти играеш за нея ролята на син, който тя може би никога не е и имала и може би никога няма да има.

Може би на теб, в твоят личен живот ще ти се наложи да бъдеш и в ролята на баща и в ролята на сина едновременно. Всички тези игри на дъщери-майки са много повлияни от кръвосмешението, но такъв е селяви. Винаги от другата страна на секса има някой друг. Хората с които имаме полов контакт днес са всичко на всичко метафори, сенки на много по-важни персонажи от нашето минало. Назад в миналото ни, където все още живеят нашите минали жени, с които все още не сме се накарали, пред които все още не сме се доказали! И още по-далеч, в детството към родителите ни, които не са ни дали достатъчно любов! Като превъртим лентата още по-назад, ще се озовем в майчината утроба!

Мисли се, че представите на хората за рая – това са просто спомените на хората за времената, когато те са били в майчината утроба, където е тъмно, комфортно, меко и безопасно. След това ние се раждаме на Божия свят и върху нас се изсипват неприятности и проблеми. Мамо, роди ме обратно! И ето че сме пораснали. И пред нас отново е входа в това райско, блажено място. Целите да влезем там няма да можем – размерите не са същите, но само и част да е, също си е кеф! И всичко дотолкова добре е устроено, че тази “част” се пази под дрехите в първосъздаденото си изобилие, нежна, като новороден младенец!

Аз не съм Фройд, а всичко на всичко стария Казанова, и пляскам по повърхността на въпроса, но ти, надявам се и така си разбрал: проста работа като че ли – натам и обратно, а толкова много психологически вехтории са натрупани около това!

Така че недей забравя за това че си ерзац-баща. От друга страна, ако жената чувства, че ти си я забравил още преди твоята сперма да долети до стените на влагалището й и ти ще я захвърлиш като смачкана хартийка от изядено бонбонче, за да вървиш в крак с времето, то тя няма да се почувства като кралица. Плавно, плавно осъществявай прехода. Пост-коиталните прегръдчици, когато от теб нищо не се иска, а тя се е обвила около теб като някакъв постелен октопод – това е тъжна и тежка необходимост. Мисля, че си стува да потърпиш. Заради това теб ще те възприемат за най-мощният мъж в света след Казанова, въпреки всички твои недостатъци във възвратно постъпателната област. Ако пък вече съвсем не можеш да търпиш, то кажи, че видиш ли, нещо си жаден и не иска ли тя нещо (вода от чешмата). Тук ти ще се представиш като необичайно грижлив и галантен кавалер и под благовиден предлог ще се измъкнеш от октопода.

Така, че уважаеми татко, проявявай бащина грижливост и ласки към дъщерята. Но не си троши тоягата. Твърде голямата “душевна близост” между вас – също е лошо. Трябва да умееш да пазиш дистанция. Стоп! Аз сигурно вече окончателно те обърках. Но факта си е факт: ако между вас възникнат твърде близки и доверителни отношения, ако вие ще си изливате душите един на друг, то ти можеш да се превърнеш да нея в добрия приятел и автоматично ще престанеш да й бъдеш интересен като мъж.


Приятел – това е път, откъдето връщане назад няма

За секса е задължително необходимо в твоя партньор да има някаква тайна. Заключената в нея Тайна е предизвикателство, което е поставено пред теб. Ти искаш да обладаеш нея и нейната тайна. Ако ти за нея просто всичко от-до знаеш, то да се чукаш вече не е интересно. Сигурно именно поради тази причина рядко възникват любовни взаимоотношения между хора, котио работят или учат заедно всеки ден.

Освен това, ако ти знаеш нейните мисли, чувства, то ти вече възприемаш твоя партньор като личност, като човек със своите грижи, проблеми и т.н. А секса е потапяне в първобитното състояние, където има самец и самка, ловец и хищник, нападение и защита, бърлога. За каква личност става въпрос тук? Аз не искам да знам нейната биография, защото това е от другаде, от света на бъдещето, от края на ХХ век и това само обърква моя израстък.

Тук е важно да проведеш правилната политика. Ако ти си твърде студен с нея, не я допускаш до себе си и до своя вътрешен свят, то тя ще отиде при друг. Към такъв, който по-добре от теб ще удовлетворява нейните “емоционални потребности”. Но ако ти си откриеш широко душата пред нея – също е лошо, защото ще се превърнеш в приятел за нея, а не в герой-любовник. Къде се намира необходимата граница – е, това не мога да ти го обясня по Интернет. Всичко това е строго индивидуално и се постига с опита.


Зрелостен изпит

Поздравявам ви господа-другари! Прочели Краткия курс, сега вие сте подковали и четирите си крака и сте готови да стъпите в света и да очаровате дамите по-чисто отколкото поручик Ржевски или дори самия Казанова когато е бил млад. Хайде, вземете си дипломите! Но, позволете ми на сбогуване да ви кажа няколко напътствени думи.

Момчета, да покорите жената – това е все още половината работа. Най-интересното започва после. Ти си се надявал да получиш своите естествени и ненатрапливи потребности и да я направиш питомна, но тя по отношение на теб има съвсем други планове с много по-голям обсег на действие. И ето че тя започва незабележимо да те оплита с тънката паяжина на мрежата “взаимоотношения”, на която не й се види дори и началото, а когато го видиш, вече ще е късно – няма да се измъкнеш, приятелче!

Как да й кажеш, възможно най-тактично “върви ти, котенце, на... ?” Мого по-лесничко е с тази девица! Натискаш копчето на предният панел на компютъра – и вече я няма. С живите е много по-сложно.

И въобще, къде пише, че ти задължително трябва да правиш секс? От секса са направили култ, народа чака от него манна небесна. Цялата вина за това е на вносната масова култура, пък и на нашите, родни вицове. На теб са ти надули ушите, че теб те чакат райски наслади, земята под теб ще се разтресе, от ушите ти ще излезе дим и т.н. и т.н. Приказки са всичко това, дърдорения, мит. Всеки мъж, ако си сложи ръка на сърцето ще каже – абе, за четворка са всички тези удоволствия (в най-добрия случай). Преди религията беше опиум за народите, после започнаха да ги черпят с митове за комунизъм, сега нов бог измислиха – негово величество СЕКС! Това човечеството вече го е минало.

Много хора насериозно приемат приказките на масовата култура и са си поставили за цел да направят призката живот. Не, жени с ръст 180 см. и телго 65 кг. от типа на Клаудия Шифър се срещат рядко, и на тебе, най-вероятно няма да ти се наложи да ги срещнеш изобщо. Мъжете с мускулатура на Арнолд Шварценегер, високи и с огромна полова потенция също не са чести гости на нашата планета.

На общото заслепение активно съдействат и нашите скъпи жени. Със съвместните усилия на козметичната, фризьорската, шевната, текстилната, спортно-зравословната и други отрасли, външния вид е доведен до съвършенство. Това са могъщи отрасли с обороти от много милиарди долара, по-яки и от Газпром. Цели научни колективи работят върху външния вид на нашите мили жени. Къде ще се мериш с научен колектив? И съвсем не е чудно, че мъжете са заслепени. Гледаш една такава и си мислиш: ще се застрелям и няма да живея, за да преспя с такава нищо няма да пожаля. Жените обещават много повече, отколкото са в състояние да дадат. Те приличат на вносна стока – упаковката – красива, мислиш си: “Какво ли ще има там, вътре?!” А като отвориш и опиташ – ето ти на. Като резултат мъжете бързо се разочароват. Живее той, да речем с някоя гражданка, но го гложди червей. Как така, та той е слушал, че го чакат райски наслади... Как ... и това ли е всичко? Значи ей тази жена е “неправилна”. Затова пък ето тази, младата, красивата, гърдестата, задничестата, с нея всичко ще си бъде “както си трее”. И карай да върви. И пърхат те от жена на жена, всички искат да получат от тях това, което те не са в състояние да дадат.

Недей да цапаш квавиатурата!

Не е случайно, че живия секс постепенно се измества от такива виртуални ерзаци като мрежевия онлайн секс-чат и видеопорното! И затова си има причини: ангажименти - никакви, вероятността да си навлечеш накрая някаква гадост е нулева, никой критически не оценя размерите и енергията на твоя член, никой не иска да се обвързва с теб... Най-важното е да спазваш техниката на безопасност и да не изпръскаш клавиатурата, защото иначе ще получиш кратко прекъсване! Става дума не за единици треперещи извращенци. Порното е дало тласък на многомилиардния гигантски отрасъл за производство на битова видеоапаратура. Няма да изключваме от сметката и индустрията на телефонния секс. На секс-чатовете е израстнал такъв колос като America Online, наброяващ около 10 милиона абонати... Много от тези абонати пръскат по няколко стотин долара на месец, когато AOL още се плащаше на час и смея да предположа, че не са чели вестник “Ню-Йорк Таймс” с такова настървение! Ако живия секс не издържа на конкуренцията със скапаното мрежово секс-бръщолевене, то това не говори в полза на живия секс.

Има, наистина още една много важна причина живият секс да съществува и жените все още да дишат. Казва се мъжко самолюбие. Учените казват, че човек се състои 99% от вода. Не знам как е при човека, но мъжа 99% се състои от амбиции. И няма какво да крием – приятно е да си търсен от женския пол! А ако жена е умна, тя ще се и удиви от твоя размер, пък и ще свърши под теб (наистина или наужким – не е важно). Тогава това изобщо си е вечен кеф! Някои жени викат, хитрите, като заклани, така че да събудят съседите. И правилно правят, нека съседите ти да са в течение на това колко готин пич си ти!

Има и още едно нещо, казва се “любов”. Това нещо ще е по-яко от секса. Интернет-маниаците все още не са измислили как да я изимитират във виртуален режим. Може и да е за добро, защото и при любовта има трески за дялане – “ревност”, “измяна”, “мъки”, при това невиртуални мъки, а най-реални, физически. Правилно казват: колкото по-високо се издигаш, толкова повече боли като падаш. Впрочем, по въпросите на любовта, старият не ти е съветник. На тази тема са писали много по-достойни хора.

Повтарям, за съвсем слабо схващащите: ти се впускаш в много сложната област на човешките взаимоотношения, където се решават основните човешки въпроси. Такива като живот и смърт, продължение на рода, съдба. Всичко е много сериозно. Ти си на ринга, където боят е без правила: лее се истинска кръв, под краката хрущят истински зъби, в това число и твоите. Както се казва, на война и в любовта всички средства са добри. A la guerre comme a la guerre! А старият Казанова седи отстрани на ринга и не може да се намеси и да спре боя ако някоя дамичка, наглед много крехка ти нанесе нокаутиращ удар по яйцата!

Ти сигурно и така си разбрал, че дертовете с жените са много. Е какво, искаш ли да те боли главата? Убедих ли те? Не съм ли те убедил? Тогава свалям всякаква отговорност от себе си. Успехи! Чао!

Владимир Швейцер

Кулинарна книга  
RTFM Жаргон и акроними
  Когато момичетата са две
10 заповеди на пикапьора
  ...Съвети от мен:
  За пикапа от Сергей Горин
  Запознанство в интернет (сближаване)
  Как да имаш любимата жена
  Съветите на стария Казанова
  Как да използваме лицемерието
Самозалъгването.
Някои признаци на симпатия:
Усмихни се!
Как да се програмира партньора да произнесе “ДА”
10 заповеди на пикапьора
Заповеди на пикапьора по Медисън
Често задавани въпроси
Шаблони