Научи се да се запознаваш красиво!

 
 СМС диалози

 

Няколко смс-а и блондинката ти е в джоба!

Разбира се, глупаците говорят, че за да съблазняваш успешно жени е необходимо много да практикуваш. Това теоретиците твърдят, че е необходимо да се правят по 10, 20 подхода на ден, за да започнеш да се чувстваш комфортно при общуване с непозната жена. Смехории! Повярвай, старче: всичко това са глупости! Ако имаш мобилен телефон и получен от приятелите номер на момиче, знай: в тази статия има постъпкова инструкция как да се направи така, че тя да дойде у вас тази нощ и да ти се отдаде пет пъти! (бележка на редактора: ако телефонът е скъп – десет).

Ако дори и за секунда си повярвал в написаното по-горе, затваряй прозореца с тази статия и отивай да практикуваш на улицата. Тя (статията) е за това, как лекичко да поразпалим интереса на момичето към теб с помощта на смс. И моля те, не надценявай значимостта на това общуване в сравнение с диалога в реалноста.

В действителност

И така, в телефона си имаш N брой момичета, с една от които ти си се запознал преди половин година, но ръцете ти до там не са стигнали (в преносен смисъл); друга малко ти е поомръзнала преди месец и си й дал тайм-аут, с трета си се разделил тази сутрин, но твоето “близко” още не е свършило; с четвъртата… е, ти разбра. Разпалваме интереса в момичето с нещо в духа на: “Здравей, аз тук пътувам в автобус! Срещу мен – картинка: мъж в раирани гащи, с брада, с жълто каскетче. Намигва ми! Да му пратя ли поздрави от теб? :)”.

Ето още няколко любопитни опуенъри: “Днес ще ти се присъня. Как мислиш, да ти пожелая ли в този случай лека нощ?” или за делови момичета: “Здравейте, автомотичния органайзър на Globul, ви уведомява: днес в 20.00 имате среща с тайнствен непознат. Бъдете във форма.”

 

Не си мисли да бягаш по нея!

И тук ние правим малко отстъпление: общуването е доброволна работа. Ако момичето не ти отговаря, значи тя или не може да ти отговори, или не иска. И в този и в другия случай следния смс в стил “А защо не ми отговаряш?” Е проява на излишна заинтересованост. В съблазнението коз твой това не е. Ето защо така да се прави не трябва.

 

Водене на диалог

Сега няколко думи за воденето на комуникация в случай, когато момичето е проявило интерес и нещо там ти е отговорила. Очевидното правило: ако твоя смс завършва с въпросителен знак, резонно е да чакаш отговор. Ако въпрос няма, отговор, както разбираш сам, може и да няма. Ето защо, ако ти искаш да поддържаш комуникация: свършвай с въпроси (изключение прави, когато се държиш в модел награда). Примери:

– Здравей, на раирания поздрави не му предевай. По-добре направо го целуни!
– Аха, а ти си постави телефона на вибрации, аз ще му дам да се обади, става ли? ;)

– Ох, толкова съм уморена. Присъни ми се по-добре утре.
– Уморена ли си? Тогава днес ще ти се присъни един мой познат естонец, ок? ;)

 

Свършваме!

За финала. Сигурно за теб не е ново това, че комуникацията по смс обикновено е далеч от реалното общуване поради големите паузи, една от които може да се окаже и края. Ето защо, възприемайте ги равнодушно. Леко! По-добре ще е, ако общуването свършва с твои реплики, в които има няколко провокативни думи.

– Е и как е раирания?
– Готин е! Той каза, че ние с теб всичко ще си имаме!!!

– Естонец? Ще съм с непознат през нощта?
– Такъв ти е избора. Но бог е милостив: летните нощи са по-кратки.

 

Бъди оригинален!

И дума за финал. Ако ти е необходимо (помисли два пъти – необходимо ли ти е) да изпратиш нещо обидно по смс, то, моля, бъди любезен и го направи това оригинално. Ето няколко оригинални замени на неоригинални смс-и:

Здравей // Животът е прекрасен!

Как е // Жива ли си още моя старушке? (© С. Есенин)

Лека нощ // Нека ти се присъни принц! (сутринта можеш да изпратиш: “Е и как съм?”)

Защо мълчиш? // Бележка за блондинки: за изпращане на съобщение севъзползвайте от функцията “изпращане на съобщението”.

Ще се срещнем ли? // Днес в твоя живот ще се случи взрив на Вселената! Пиротехниците се събират в 20.00, еди къде си. Аха?

 

Шаблони

Слушай, какво ти е с телефона? Аз ти звъня, а ми съобщават: “Абоната в настоящия момент прави секс, моля, изчакайте реда си”.

Вашата сексуална несдържаност блокира сигнала на мобилния ми телефон. Веднага започнете да правите секс, или сметката ви ще се увеличи с 10 лв.

Имам нещо много важно за теб. Аз много се вълнувам и дори не знам откъде да започна! Ти само не се вълнувай и по-добре поседни! Ще е по-добре ако го разбереш от мен! Работата е там, че Дядо Мраз не съществува!

DANGER! В твоят телефон е заложена БОМБА! Ще се се взриви, ако ти до 15 секунди не ми позвъниш и не ми кажеш, къде и кога ще се срещнем.

Искам те! Искам да ти завъртя главата, да те вкарам в леглото, да ти е горещо и да стенеш цяла седмица! Твоя грип!

Аз ще дойда при теб през нощта, ще вляза под одеялото. Ще намеря твоето най-сладко място и дълго ще го смуча. Твоят вреден комар!

Отваряки този смс, вие ективирахте Х-вируса-2005. Той вече премина по вашите ръце и вече е в задния вход. На вас това ви харесва, защото се усмихвате!

Исках да ти изпратя нещо красиво, умно, весело, сексуално и обаятелно, но не се събрах на екрана.

Току-що по радиото чух, че в околностите са намерили пияно тяло с къси крака, големи гърди и увиснали гърди… Позвъни ми! Тревожа се!

Фишки
СМС диалози
  Игри за деца на старша студентска възраст
Хумор
Любопитно
Софтуер