Научи се да се запознаваш красиво!

 
  

Някои признаци на симпатия:

- Привличане на вниманието ти с излишно висок глас (например, тя говори със своята приятелка много по-силно, така че и ти да чуеш или още по-добре – смее се)

- Крадешком гледа в твоята посока, по-добре е ако е оценяващо. Обикновено първият поглед е към обувките, след това краката (понякога, колкото и странно да е – задника), след това дрехите, после на ръцете, на ноктите на пръстите, и вече след това на физиономията и на прическата. Това те правят професионално в продължение на 0.5-1.5 секунди, след това проследи погледа й.

- Търси контакт с очи. При среща на погледите – леко се усмихва.

- Поправя си прическата, дрехата. Може леко да разтърси глава, за да демонстрира пред теб достойнството на своята прическа и шия.

- Амплитудата на движение на ръката й се увеличава.

- С движения се старае да демонстрира своята фигура в максимално изгоден за нея ракурс – това ако има пространство за подобни движения, ако ли не – то тя може да си смени позата (когато седи) или ако стои да застане полуобърната към теб.

Цялото това шоу продължава от 30 секунди до 2 минути (в зависимост от обстоятелствата) при което всичко става на несъзнателно ниво, когато са в ход унаследените от животинския свят рефлекси на самките, определящи оптималния за жизнеспособно потомство баща (уви, цялата тази любов не е нищо повече от биохимия).

Всички гореописани признаци се проявяват в по-голяма или по-малка степен при 90% от жените.

Кулинарна книга  
RTFM Жаргон и акроними
  Когато момичетата са две
10 заповеди на пикапьора
  ...Съвети от мен:
  За пикапа от Сергей Горин
  Запознанство в интернет (сближаване)
  Как да имаш любимата жена
  Съветите на стария Казанова
  Как да използваме лицемерието
Самозалъгването.
Някои признаци на симпатия:
Усмихни се!
Как да се програмира партньора да произнесе “ДА”
10 заповеди на пикапьора
Заповеди на пикапьора по Медисън
Често задавани въпроси
Шаблони