Научи се да се запознаваш красиво!

 
  

...Съвети от мен:

- никога, при никакви обстоятелства не се страхувай да загубиш/влошиш/прекъснеш отношенията си с нея, повявай ми, тя не е нито първата, нито последната. Hе със всички се получава да развиеш отношения.

- да пикапиш трябва тези, на които им се харесваш, а за това как да разбереш че момичето те харесва - погледни във FAQ и подходи - вероятността да ти дадат координати за следващата среща е огромна.

- момичетата така както и ти, се стесняват и се боят да подходят първи. И на тях им е страшно интересно да разберат какво представляваш, рядко едно момиче ще те отшие веднага.

- ако са те разкарали не се отчайвай: има много обяснения за това: например, че тя си има приятел, че е уморена, може би ти не й харесваш, в този случай няма нищо глупаво, я се замисли - защо ти е момиче, която не те харесва, какво ще намериш при нея? само гонорея и самия себе си ;-)

- постарай се да си колкото се може по-открит за обществото (не го бъркай с това да си открит пред момичето, тук ти просто трябва да си загадка), постарай се да поддържаш в добро настроение най-вече себе си, а не някой друг ;)

- прави това, което искаш, но с мярка - ако искаш да я хванеш за ръката - я хвани, какво от това, че ще си дръпне ръката, главното е като правиш нещо да не зацикляш и да не се страхуваш да не би да направиш нещо грешно;

- не слyшай какво ти говори жената - всичко това е глупост: тя и самата си няма никаква представа, какво иска, а дори и да има представа то точно на теб няма да каже поне (на първия етап). ;-)

- ако чувстваш, че взаимоотношенията не се развиват, то прекратявай ги, разбира се може и да получиш нещо, но повярвай ми, то не си струва, на света има толкова много момичета, които биха могли да ти харесат, че не си струва да си губиш времето с "гнезда на хлебарки";

- МОЕТО ЛЮБИМО ПРАВИЛО: "Те са много, аз съм един!!! какво ще бягам след тях, нека те да тичат след мен, а пък аз да избирам", трябва да се отбележи, че с такъв подход се живее доста по-леко;

- изживей днешния ден, не лети в облаците. ТИ си мъж и на теб е необходимо да чукаш момичето, а не да й изпълняваш капризите и да си жилетка за сълзи.

- ако видиш, че момичето си дава вид, че ти прави услуга като се разхожда теб и се чука, то я отпрати, само че лекичко, нека тя да разбере кого губи.

- когато си тръгваш - си тръгвай. Ако ти си казал, "край, това е", то колкото и да ти е тежко на първо време, придържай се към този принцип. Момичетата обичат принципните и уверени в себе си мъже.

- прави така, че тя никога да не може с увереност да каже, че ти си неин. Не ти си неин, ТЯ Е ТВОЯ!!!

- вpемето от запознанството до първата интимна сцена (не е задължително да е в леглото) трябва да е кратко, ти си дошъл, за да осъществиш нейните тайни желания (тя да бъде удовлетворена), а не да й ставаш "приятел".

Автор: Андрей Афанасиев

Кулинарна книга  
RTFM Жаргон и акроними
  Когато момичетата са две
10 заповеди на пикапьора
  ...Съвети от мен:
  За пикапа от Сергей Горин
  Запознанство в интернет (сближаване)
  Как да имаш любимата жена
  Съветите на стария Казанова
  Как да използваме лицемерието
Самозалъгването.
Някои признаци на симпатия:
Усмихни се!
Как да се програмира партньора да произнесе “ДА”
10 заповеди на пикапьора
Заповеди на пикапьора по Медисън
Често задавани въпроси
Шаблони