Научи се да се запознаваш красиво!

 
  

Как правилно да се запознаеш по Интернет

без при това да допускаш грешки.

Преди всичко, необходимо е ясно да си представиш крайната цел, която искаш да постигнеш, намирайки същият този човек, който, както ти се струва си търсил цял живот. Даденият текст е написан за търсене на човек за създаване на сериозни отношения. По-долу са изброени типовете хора, които могат по-нататък и да не четат.

1) Когато някой е напуснат от близък са възможни следните случаи. Човек се опитва да заглуши себе си и започва да лази по службите за запознанство, хващайки се за всяка сламка. Обикновено той стига до среща, но старата болка преминава, новата позната (познат) се превръща в привичка и новия псевдосъюз се разпада. Дори в живота никога не постъпвай така. Винаги трябва да се изчака 4-5 седмици. Друг случай, когато отхвърления става такъв: Той пише сополиви писма с молби за помощ, стараейки се да трогне другите. Понякога успява, но всичко се повтаря по същият начин както и в първия случай, с изключение на това, че при него остава детската привързаност към намерения обект. Отново същия съвет – изчакай малко.

2) Компютърните Казанови – според мен това са едни от най-извратените и кофти обитатели на виртуалния свят. На екрана те са умни, силни, красиви, а в живота са глупави, с тях за нищо не можеш да поговориш, освен за това колко обекти са заинтересували.

3) Тези, които обичат да се майтапят с хората. Юноши, представящи се за момичета и т.н.

4) Този, който цялата работа по запознанството я прави вместо друг, а на срещата идва именно онзи другия. Обаче, разликата се проявява веднага, достатъчно е да имаш поне малко мозък, за да я откриеш.

5) Самотни хора, търсещи утешение.

Ако вие не се числите към горе изброените, то можете да продължите да четете по-нататък.

Какво трябва да се направи първо.

В която и да е търсачка по думи и т.н. Ще ви излязат повече от стотици линкове към служби. Те трябва да се сортират. Да се изключат всички връзки с безплатни домейни от типа на: ... chat.ru/`znakomstvo и неща от този сорт. За тях можеш да изгубиш много време, но така и нищо да не получиш в замяна. Необходимо е да се прегледат и да се изключат службите от търсенето по вашата дума (kiss.ru, znakomstvo.da.ru и др.), тъй като там може да ви намери някой, който отдавна си е решил своите проблеми.

Да се изберат няколко служби с екранно излъчване на съобщенията, т.е. Nick (име), град, текст на обява. Данните трябва да бъдат сортирани по дата на подаване на обявата. Една от тези служби е _omen.ru_ - там има връзка към служба за запознанство. Избирайте си човек, живеещ в непосредствена близост до вас, без фотография, такъв в който по текста се чувства поне капчица жизнено (не компютърно) умсттвено развитие. Не откликвайте, когато има написан телефон, тъй като обикновено не пишат свои телефони, а на други. Ако почувствате в текста, че обекта се отнася към изброените по-горе типове, веднага преминете на следващия. Избирайте последните публикувани съобщения по дата. Сега вече можете да пристъпите към писането на писмо.

Какво да се пише.

Забравете за моления и сълзи. Вие търсите не кърпичка, за да си поплачете, а човек. Пишете така, че да ви отговори. В никакъв случай не изпращайте фотография. Опитайте се да му поровичкате в мозъка. Вие не го познавате, но това е вашият коз. Голяма част от грешките ще ви ги простят. Не се увличайте в кореспонденция. От второто или третото писмо – определете среща. Ще се срещнете, ще поговорите, ще си паснете, или ще се разделите – не е важно – спестете си времето. Опитайте да дадете телефона си. Ако човекът ви позвъни, поговорете, проникнете в душата му. По телефона е много по-лесно да направиш това. Има не малко съвети по темата:., - глупости. Може да се пише и е нужно. Но не трябва да се пъчиш толкова и твоите качесттва да изглеждат като странности. В общи линии, заинтересувайте човека. Ако сте намерили няколко добри обяви, на всяко от тях можете да изпратите един и същи текст, но не преусърдствайте – току виж се объркате накрая.

Най-верният начин да опознаеш събеседника.

Направете си три безплатни e-mail-а. Например bad@mail.ru, asis@mail.ru, good@mail.ru. И пишете писма от там. От първият, като че ли пише човек с най-мръсни, според вас черти на характера. От втория – от себе си. От третия – като от човек с най-добри качества. Обаче и при трите случай използвайте по-рано изложената тактика на писмото. Най-важното е да пишете не жалостно, но така, че да е невъзможно да откажат да отговорят на писмото ви. По-нататък са необходими минимални знания по психология и мъничко интуиция, за да проанализирате отговорите на писмата и ще разберете около 30 процента от човека. Ако и трите отговора са еднакви или не са отговорили и на трите – откажете се от обекта. Можете да опитате да напишете писмо точно така още няколко пъти, но не зацикляйте на виртуалното общуване. В останалите случаи може, ако сте си направили добри изводи да дадете телефон или да определите среща.

Извод.

Най добрият начин според мен това са три писма от различни пощенски кутии, телефон и среща. Ако по този път не са възникнали никакви съмнения, то можете смело да отидете на среща...

Ако не сте съгласни с нещо и нещо искате да добавите, пишете.

Автор: Andrew Khokhlushin

Кулинарна книга
RTFM
Често задавани въпроси
Шаблони
  Общи шаблони
 
Шаблони
  Преодоляване на страха при пикапа
  Най-първият подход - препоръки.
  Шаблони
  Пикап в дискотека
  Как да се запознаваме в мрежата.
  Как правилно да се запознаеш по Интернет
  Пикап в обществения транспорт