Научи се да се запознаваш красиво!

 
 Общи шаблони

- Отговорете ми, Спилбърг е художник, композитор или режисьор? Правилно. Искате ли да видим неговия нов филм?

- Бабче! А вие от коя година сте в партията?

- Имате ли някаква представа как можем най-добре да изхарчим моята заплата (стипендия)?

- Вино от коя година предпочитате по това време на деня?

Ако искате да се запознаете с момиче в обществения транспорт, направете така, че тя случайно да ви блъсне лекичко, а след това можете да попитате: - И как да ви наричам след това?

- Не бихте ли ме ударили?
- ДА !!!
- И аз вас ДА!
(Вариант: - НЕ. – А аз вас ДА!!!)

- Хайде да се хавнем на бас на 100 $, че аз сега ще ви поканя да пренощувате при мен, а вие ще откажете?

- А има ли немци в града?... А руснаци?

- Хайде да отдем до вкъщи, да спуснем щорите, да се съблечем, да легнем в леглото и да видим какво ще се получи.

- Извинете, не бихте ли ми подсказали? Колко време ни е необходимо, за да се запознаем и да съкратим времето до следващия автобус? Казвам се...

- Ще се омъжите ли за мен, иначе... ще взема да размисля.

“Здравей, днес ни върви...” – по-нататък е ясно.

Лично аз, излизам на улицата привечер, просто се прилепвам към някоя двойка момичета отзад (не си мислете нищо лошо ;), вървя след тях известно време, а след това минавам отляво и казвам “Момичета, вземете ме със себе си!”

Например, седят в парка две момичета, които лижат нещо в стил сладолед и звучно се смеят. Тук подхожда някой си ТИ и посочвайки с показалеца първо едното момиче, а след това и другото казва: “Така, Ти и Ти, колко приятно можете да се учудите ако започнете да изпитвате желание да се запознаете с ето толкова симпатичния и добър, стоящ пред вас мен? -/пауза 1.5 – 2 секунди/ - Казвам се Валери, а как ви наричат конкретно, поименно вас, а именно теб и теб (отново призивно насочваш към тях показалеца на дясната си ръка)”.

По-долу са приведени няколко дебютни варианти за вашите запознанства (рецепти на московски психолози), които могат да ви влязат в употреба.

Например, ако момичето много ви е харесало – тръгнете след нея и по пътя купете цвете: “Аз имам една молба към вас. Може ли да ви подаря това цвете? Аз бих искал да ви видя някога още веднъж и да ви подаря огромен букет рози. Обичате ли рози?”

А ето един вариант за запознанство в обществения транспорт с момиче, което се е заиграло с погледи с вас: “Не трябва чак толкова безчовечно. Вие видяхте, че аз не можах да откъсна очи от вас, а вие просто така взехте и си излязохте. Хайде по-добре да се запознаем. Казвам се...”

Или в магазина: “Вие сигурно знаете. Купих си спагети, а какво да правя с тях – умът ми не го побира” (ако е последвало разяснение, действайте по-нататък: “А може ли винаги да се консултирам с вас?”

Един от най-романтичните варианти е запознанство когато вали. Можеш да предложиш своя чадър на този, който е без чадър. Още по-просто – да скриете вашия чадър и да се вмъкнете под чадъра на симпатичния ви човек: “Спасете ме от този неземен водопад!”

Ако не намерите подходяща тема, на която да заговорите, опитайте наслуки: “Случайно да ви се намира лист хартия и писалка?... А може ли да ви запиша моя телефон? Не бих искал да ви изгубя”.

“Добър ден! Аз искам да ви задам един напълно нетрадиционен въпрос. Интересува ме как бихте отказали на млад човек, който е дошъл при вас и ви е казал: “Нека да се запознаем”?

Дървени фрази, разбира се, но са практически безотказни (ако вие сте прездизвикали симпатията на обекта). Ако момичето ви гледа, изцъклило очи и изплезило език от удоволствие, навярно, не би трябвало да му мислите много-много дали й харесвате – смело подходете и кажете една от ключевите фрази. Само че първо се обърнете – току виж зад гърба ви стои Ди Каприо!

А ето един превъзходен метод за запознанство, който е изпратил Евгени Андреев: Стои момичето на улицата... Започвате трескаво да търсите нещо под краката й... Естествено въпрос:
- Какво търсите там?
Отговор:
- Току-що си изгубих ордена “Герой на Република България”... Кое ли момиче ще откаже да се запознае с герой...

- Аз ви искам! Пфу, дявол го взел какво говоря! Как се казвате?
- Hаташа.
- Hаташа, аз те искам!
Ако трябва да говорим за моя опит на твоята възраст – аз след като се запозная и ако чувствам, че съм попаднал на момичето, то й казвам всичко отведнъж.

Кулинарна книга
RTFM
Често задавани въпроси
Шаблони
  Общи шаблони
 
Шаблони
  Преодоляване на страха при пикапа
  Най-първият подход - препоръки.
  Шаблони
  Пикап в дискотека
  Как да се запознаваме в мрежата.
  Как правилно да се запознаеш по Интернет
  Пикап в обществения транспорт