Научи се да се запознаваш красиво!

 
  

ЧАСТ 9

9.1. Има ли сезонни отличия в пикапа?

Да. Има някои закономерности, които подхождат практически към болшинството жени (Русия, Москва). В другите региони това може и да не е така. Както и много други – помнете, че това, което се казва тук е просто лъжа. Проверявайте). Може да се започне с пролетта. Пролетта е сезонът на началото на разголеността и шумящия хормон в главите и главичките. Пролетта в този случай става време на напускане на старите партньори и намирането на нови. След това настъпва лятото – времето на новите връзки, на романсите за една нощ и курортните романи. Есента е време на подготовка за зимата. През есента момичетата започват да си търсят партньор за зимата, често се възобновяват стари познанства и се “връщат” към напуснатите любовници. Особена активност се проявява през октомври и ноември. След това започва дългият период на зимата, от време на време разбърквано с “клубни” излизания по време на зимния клубен сезон. По принцип с това общуването и се изчерпва.

9.2. Как да общуваме с омъжени жени?

Омъжените жени също са хора, те също искат секс. Често дори повече от техните “самотни” приятелки. При това болшинството проблеми и въпроси се решават с помощта на прости, по принцип, правила.

Рецепта от ааа13:

1. Не задавай никакви въпроси за мъжа и семейството. Ако сама ще ти разказва – не прави никакви коментари – само вежливо внимание.

2. Помни това, че на нея не й е много лесно да подреди своето време, ето защо се подстрой максимално под нейния график. Но, разбира се, не търчи при нея при първото й изсвирване, дръж си ранга.

3. Спазвай конфиденциалност (звъни на дамата вкъщи, когато домочадието го няма, старай се да не подаряваш цветя, на нея после ще й е трудно да обясни това в къщи, не се мяркай пред очите на децата й – после ще приказват и т.н.)

Рецепта: Строга конфиденциалност. ТИ си длъжен, именно ТИ и именно ДЛЪЖЕН да забравяш за всичко, което тя ти казва за своя живот извън теб. Пред хората вие сте си всичко на всичко приятели или колеги, т.е. дръж се в рамките. За срещи се уговаряй отрано, по-добре няколко дни преди това, за да може тя да си намери повод да дойде при теб. И с разбиране се отнасяй към това, че тя има семейство, а именно – задължения. Като бонус – всяко построяване на какъвто и да е било разговор по телефона трябва да се прави така, че на нея да й е удобно и комфортно да говори, желателно с междуметия “да, не”. Пример за типична фраза: “Здравей. (Име) е. Как я караш? Отлично. Можеш ли да се срещнеш с мен в четвъртък, където се виждаме обикновено в 15 часа?”

Извод: Спазвай тези правила и всичко ще бъде наред.

...
to be continued.