Научи се да се запознаваш красиво!

 
  

ЧАСТ 7

7.1 Как да завършим своите отношения с момичето?

Обобщение: Понякога възниква разбирането, че не можеш да понесеш едновременно всички момичета. И че е време да изключиш от ротация две-три момичета завинаги или поне до третото пришествие. Или че е време да се развиваш по-нататък. В общи линии не ми пука за мотивите, важното е че в твоя живот трябва да остане едно момиче по-малко.

Правило: Тръгваш си ти, къса тя.

Удобни за момичето рецепти:

Рецепта: Плавно понижаване на интереса към момичето. Редки срещи, без инициативен и ленив секс. Своеобразно Далеч – Близо.

Рецепта: Изключваш секса от срещите ви. С плавно намаляване на интензивността от текущото състояние до нулата.

Рецепта: Много чести и интензивни срещи, желателно всеки ден по много часове. Сработва ефекта на привикването и естествената стратегия за момичето е да започне да търси повод да се отказва от вашите срещи.

Рецепта: Подарете я на бираджиите. Обикновено това става в тесните кръгове на учениците в нашето общество, но рецептата е твърде добра за лично използване. Това става по следния начин: ти заедно с момичето идвате в компанията ни. По-нататък протича интензивна групова работа с момичето при което ти вербално и не вербално й показваш, че всичко случващо се е съвсем в реда на нещата. След това ти плавно се оттегляш от процеса на комуникация и си тръгваш без да се сбогуваш.

Рецепта: Обясни се в любов. Това особено добре работи, ако вашите взаимоотношения са изградени само на базата на леглото и близко стоящите нощни шкафчета с ковьорчета по пода.

Рецепта: Заеми й голяма за нея сума. Не винаги работи, много често в случай, че си имаш работа с “курвички”.

Дискомфортни за момичето рецепти:

Рецепта: Помоли своя близка приятелка да каже на момичето, че тя е забременяла от теб.

Рецепта: При всяка среща прави силен акцинт на своите и нейните проблеми (метасъобщение – Живота е Лайно)

Рецепта: Ревнувай с повод и без повод при всяка среща.

Рецепта: Постоянно натрапване на своята карта, желателно е това да става тягостно и с дълги лекции. (Разбира се, че твоето и само твоето мнение е истина от последна инстанция, което трябва и да бъде точката при всеки спор. Жената е длъжна да слуша и да се подчинява).

Рецепта: Рязко негативно поведение в присъствието на нейните родители. Да се повтори няколко пъти.

Рецепта: Настоявай за неприемливи за нея видове секс (анален, групов, копрофагия и некрофилия).

Рецепта: Създай своя реалност, главното условие в която е, че жените са низши същества. Главното е да помниш, едно много просто правило – колкото по леко сте се разделили, толкова по-лесно ще ти бъде да я чукаш още веднъж. Второто условие е още по-просто – именно ти определяш кой от тези способи ще използваш и именно ти поемаш върху себе си пълната отговорност за ставащите процеси.

7.2. Как да я забравя?

Обобщение: След раздяла с момиче, често възниква “шлейф” на емоции, който не винаги е позитивен за нас. Ние често мислим за този човек и тези мисли по някакъв начин правят нашия живот по-малко наситен.

Рецепта: Времето лекува. (Рецептата е достатъчно надеждна, само че всяко нещо с времето си. Мен не ме устройва този вариант с това, че процесът е неконтролируем).

Рецепта: Техниката за понижаване на значимостта с помощта на субмодалностите (описана е на сайта). Като понижиш значимостта до нулата, баланса ще настъпи практически веднага.

Рецепта: Чукаш още 10 други жени. Като активиращ момент се препоръчва изтриването на всички женски телефони от тефтерчето си. Същото направи и с другите сборници на информация (ICQ, например).

Извод: Всичко, което става с нас по някакви причина ни е необходимо. Всеки дискомфорт води до получаване на опит.