Научи се да се запознаваш красиво!

 
  

ЧАСТ 6.

6.1. Кога си струва да й се обясним в любов?

Обяснението в любов е много сериозна крачка. Без да навлизаме в дебрите на логиката, психологията, а така също и дивото количество натрупан и обработен опит ще кажа така: обяснението в любов е необходимо тогава, когато искаш да се избавиш от момичето. Бързо и завинаги. Разбира се, ако сте правили секс без ангажименти.

В случай на обяснение в любов ПРЕДИ секса, съществува едно желязно правило:

НИКОГА НЕ РАЗГОВАРЯЙ С ЖЕНАТА ЗА ВАШИТЕ ОТНОШЕНИЯ.

Това е МНОГО важно правило. С пример ще го обясня: С жената за любов може да се говори или може да се прави. Едновременно това става в онази ситуация, която първоначално носи бракувано име. В смисъл – в брака.

6.2. Тя пита “Обичаш ли ме?” и варианти

Обобщение: отговор “да” или друга форма на вербално съгласие означава, че си зависим от нея. Разбира се, че ако това е отговор на нейното признание, това може да означава равноправие. Във всеки случай се препоръчва неясен, разтеглив отговор, който ще изрази или съгласие или друг позитивен фактор, при което да остане за теб неутрален фактор. Ето, започнах да ги въртя едни. Добре, примери:

Рецепта: - Обичаш ли ме? – Разбираш ли (име), любовта е такава дума, която хората постоянно използват без да влагат нищо в нея. Аз пък искам, всичко да бъде... (пауза)... идеално...

Рецепта: - Обичаш ли ме? – Ти си ми най-хубавата.

Рецепта: - А с какво мислиш се занимавахме последните 4 часа? (хитра усмивка)

Рецепта: - Разбира се. А сега ми направи минет (стил на хулиган).

Изводи: За да не задава глупави въпроси, бутай по-често нещо в устата на жената. Например, целуни я.

6.3. Ако тя казва, че това вашето е лека авантюра...

Обобщение: Най-вероятно това е банална проверка на значимостта на вашите отношения за теб. При отговор от типа на : “Аз без теб не мога да живея” ще те увият с конци от какавиди.

Рецепта: “Разбираш ли, аз изпитвам към теб само увлечение и ако аз срещна някой, който ми хареса повече, ще те напусна” – “И правилно ще направиш, тъй като аз също изпитвам към теб само увлечение и ако срещна момиче с по-дълги и прави крака от твоите, то задължително ще я изчукам и по трите начина”.

(Присъединяване към ценностите, поведението и вербално показване на ниска значимост)

6.4. Тя пита “За какво съм ти нужна” / Защо съм ти и варианти.

Обобщение: Такива въпроси възникват, когато започнат съмнения във вашите отношения или други раздразнителни (дискомфортни) факти – скука, неувереност, нещо друго.

Рецепта: - Отиди в кухнята, да приготвиш нещо за хапване (Преминаване в метафорическото – “твоето място е в кухнята”)

Рецепта: - За това. – За какво? – Това! – Така си и знаех, че в акъла ти е само едно нещо! – Жено, престани да мислиш само за секс!

Рецепта: - Хубаво признание на нейната неземна красота. На колене и много дълго.

Извод: Необходимо е хубаво събаряне на покрива. В особено сериозни случаи – убождане с игла. Разбира се, ако искаш да продължиш отношенията си с момичето по-нататък.