Научи се да се запознаваш красиво!

 
  

ЧАСТ 5

5.1. Как да я поканя в къщи?

Обобщение: ако момичето се е съгласило да дойде у вас, значи ще ти даде.

Рецепта: - Да вървим. – Къде? – При мен. Пряко действие, решивост и увереност. Минус – разделяне на отговорността между теб и момичето.

Рецепта: (място на действието – кръчма) – сега ще отидем на едно място, където аз ще мога да изпия следващата халба бира. (снемане на отговорността от жената, предоставяне на повод за отказ)

Рецепта: - сега ще отидем на едно място, където най-ми харесва да бъда. (разбира се, това е твоето легло).

Извод: основното условие за привеждане на момичето у вас – това е твоята отговорност за ставащото. В даденият случай момичето няма да поема отговорност за себе си. (Разбира се, това е когато става за първи път. След това тя може да идва и сама като при стар любовник с разбираеми цели). И крайно неохотно тя ще дели отговорността за подобно решение с теб. Ето защо е необходимо да се изкаже метасъобщение “успокой се, всичко е на мой гръб”.

5.2. Тя много упорито отказва да се съблече (капризничи).

Обобщение: допълнителна проверка за настойчивостта на пикапьора и/или излезли на повърхността не на място и не на време хлебарки. Разновидност: ти почти си я разсъблякъл, но към самият секс все още няма преход.

Рецепта: Обръщаш се към стената и правиш вид, че спиш (невербално отсвирване, игнориране).

Рецепта: Много жестоко я чукаш с пръсти дълго време.

Рецепта: Гледайки полуразсъблеченото момиче, започваш активно да трепериш.

Рецепта: Ухапваш я между лопатките и чукаш. Жестоко късайки гащичките.

Извод: идеално подхожда тактиката “По-добре да почакаш половин час, отколкото три часа да уговаряш”. Алтернатива – много бърз секс на границата на изнасилването.;

5.3. Как да определиш, че момичето вече може да бъде чукано, игнорирайки нейните думи?

Много просто. За тази цел е достатъчно да разбереш, че логическата и емоционалната част на личността на момичето може да се различават. Ето защо, ако ти виждаш, че момичето е вече възбудено и тече, то смело можеш да я налегнеш.

5.4. Има какво, има с кого, но няма къде (проблемът за мястото за секс).

Обобщение: случва се.

Рецепта: купуваш на предците ти билети за кино и ги молиш след киното да се разходят няколко часа.

Рецепта: заемаш квартира от приятел.

Рецепта: наемаш стая в хотел (дом за почивка, туристическа база, луна)

Рецепта: прочети FAQ по “Екстравагантни места за секс”

Рецепта: намери си съмишленици и 4-5 души наемете една едностайна квартира. Съставете “График на дежурствата”

Рецепта: В града има хотели с почасово платени стаи.

Извод: това се решава просто.

5.5. “Ти искаш от мен само едно” и варианти.

Обобщение: проверка за настойчивост. Въобще, жената винаги ще проверява твоята настойчивост. Дори когата се съблече. Дори и след половин година весел секс.

Рецепта: - Ти искаш от мен само това: - НЕ! И твоят вътрешен свят също!

Рецепта: - Ако ти самата се опитваш да обърнеш всичко в сексуален контекст, значи ли това, че мислиш само за секс?

Рецепта: ВИНАГИ!

Рецепта: - “Ако жената си мисли, че мъжът иска от нея само едно, то значи, че тя на нищо друго не е и способна”.

Рецепта: - Да, разбира се. Аз знам, че всички ние вътре в себе си сме животни. Но все пак има нещо, което ни отличава от тях. Можеш ли да си представиш пръстен с брилянт? За да подчертаят красотата на камъка, ювелирите го поставят в златен пръстен. Та ка сме и ние – хората – даденият ни от природата секс обграждаме със златото на любовта и с топлината на човешките взаимоотношения. Ние – мъжете и жените, сме различни. И различни неща търсим един в друг. Това е естествения ход на нещата. Мъжете търсят камъни, а жените – злато, но нито едното, нито другото не е ценно само по себе си. Ни е се търсим едни друг за да обменяме камъни за злато. За да се чувстваме по-богати и щастливи.

Извод: Покажи настойчивост. Чукай я.

5.6. Как да лишиш момиче от девственост?


Обобщение:
случва се.

Рецепта: гониш момичето по стаите, събаряш, разсъбличаш, много добре възбуждаш с пръст. Краката разделяш на различни страни и ги сгъваш в колената!, слагаш презерватив, прилягаш върху момичето, със самия край на члена я поглажда отвън, без да го пъхваш повече от сантиметър, т.е. не достигайки до девствената ципа, момичето ще се възбуди от това още повече, и тогава здраво! Хващайки момичета за раменете, без да предупреждаваш с едно движение слагаш члена напълно. Момичето ще се опита да ви отблъсне, но трябва да я държите за раменете здраво, за да остане члена вътре. Ако всичко се направи правилно, то след три до пет минути олката ще премине и тогава членът може бавно да се изкара. И след двадесет минути, а може би и по-рано, момичето само ще помоли да продължиш. (Между другото, ако се направи така, както съветвам аз, то кръв по всяка вероятност няма да има изобщо).

Извод: много внимание и още повече настойчивост.

5.7. Тя казва “Хайде да останем приятели” (ХОП)

Сигурно на всеки един мъж тази фраза му е казвана в този или в друг вариант. Ако вашите отношения са стигнали дотолкова далеко, че да чуете тази фраза, то все още не всичко е загубено. Но защо жените изобщо казват именно това? Причините могат да бъдат няколко. Най-явните – теб те слагат на “запасна писта”, теб банално те динамят, ти си й интересен не като сексуален обект, а като източник на ресурси (пари, кръчми, безплатен интеренет, етс). Това е което първо ми идва в моята плешива кратуна и вариантите на това могат да бъдат достатъчно много. Но тези три варианта аз ще проанализилам по-подробно и ще дам добро количество съвети как да се избавим от ситуация ХОП.

Рибата търси дълбокото, човек – хубавото. Самият факт на създаване на запасно летище, свидетелства за това, че жената има на мушка къде-къде по-изгоден (по някакви си нейни, вътрешни критерии) поартньор от теб. Но, от друга страна, тя не е уверена в състоятелността на тези възможни отношения (удовлетворява ли тя критериите на мъжа като жена) и като запасен вариант си ти. Целият такъв ясен и признал се в любов много пъти подред. Разбира се, в случай на провал с хипотетичният мъж ти ще бъдеш “ощастливен”. Признаци на запасно летище: “Тя има приятел, но отношенията им постоянно се влошават”, “Аз трябва да помисля няколко месеца, тъй като никак не мога да прежаля скоропостижната смърт на моята любима кухненска хлебарка”

Този стил на поведение обикновено се използва най-вече от “домашни” момичета. Това поведение се състои в това, че банално те динамят под прикритието на ХОП. То ест, ти я водиш по ресторанти, а плащаш по инерция. Това напълно се съгласува с метода на “запасното летище”, то ест, с теб ще общуват, едновременно давайки ти намеци за възможно развитие на вашите отношения в посока секс (възможно е дори да ти дават аванси в стила на петинг и целувки).

ATTENTION!!!

Тази информация е по-добре да се прочете ПРЕДИ да чуеш от момичето думите “ХОП”. Защо? Банално. Тя ти ПРЕДЛАГА да сотанете приятели, но е готова да изслуша и твоите предложения. Всички твои предложения са описани по-долу и е по-добре да се действа ВЕДНАГА, а не след половин година. Иначе ще стане като в стария виц. “Вървя си аз по улицата, гледам – бандити. Ами, притичах до кино салона, набързо прегледах няколко екшъна, връщам се, а тях ги няма. Сигурно са се изплашили”.

Рецепта: Рязък напор, смущение, игнориране на последващите намеци на тема ХОП.
Пример
-ХОП....
-Ти да не си лесбийка?
-ееее???
-ВСИЧКИ жени са длъжни да ме обичат. Това е основен закон на природата.

Рецепта: (близък контакт, тя се опитва да се отстрани) –Хоп...
-Ъхъ (продължаваш да смучеш ухото й)
-Не, е все пак, ХОП...
-Ъхъ... (целувайки шията и държейки я с ръката за талията)
-Ти не разбираш ли, ХОП!
-Разбира се (започваш да галиш гърдите й)
-Е....
-Затваряш устата с целувка, по-нататък е изрязано от цензурата.

Рецепта: осмиване на нейните думи в явна форма, предложение за развитие на “приятелските” отношения в хипертрофирана форма. По-общ варинат – предлагаш й да изпълни неосъществимо от нейна страна действие, което не може да се направи по физиологически, религиозни или други ограничения.
Например, по приятелски да препикаета стената. Пример:
-ХОП
-Отлично! (потривайки ръце) Хайде да изтичаме за водка и да сваляме момичета?

Рецепта: в твърд варинат влизаме в нейната интимна зона, коментирайки това действие с максимална ехидност. Това лекичко ще й посъбори покрива и едновременно с това ще ти достави много удоволствие. Пример:
-ХОП...
-О! Отлично! Сега ще мога при среща да те целувам по бузата, ето така (демострация), баш! И да те прегръщам през талията? (демонстрация) И да те каня на танц и ти да не ми откажеш? И да спя сложил глава на коленете ти? И...?

Рецепта: Игра на ревност. Методологията е по-сложна, отколкото при всичко горе изброено. И тази тактика изисква малко повече време, отколкото другите варианти на развитие на събитията. За успешното прилагане на тази методология си струва да се разбере това, че макар и вие да сте ХОД, но ти все пак не си нейна сообственост. Работейки върху създаването на вътрешен дисбаланс в тази жена може много да се постигне. Започваме да работим, основавайки се на нейните думи и всички прояви на ревност посрещаме с въпрос зададен с недоумение: “Ти да не би да ревнуваш? Та ние сме просто приятели!”. Като варианти на развития на събитията, нека тя да ти помогне да съблазниш нейната най-добра приятелка, да те запознае с няколко вкусни момичета, да те научи да разбираш от женско бельо и правилно да сваляш сутиени (на пример, чисто по приятелски). Ако ти не си клинически задръстеняк, то можеш да утилизираш това състояние.

Рецепта: МММ. Разшифрира се като Метод на Мързеливия Манкубус. Изисквания: непробиваема увереност, спокойствие и точно осъзнаване на ситуацията. Методолигия: секс. Веднага. То ест, на фразата от типа на “ХОП” ти МЪЛЧАЛИВО я чукаш. След това също толкова спокойно се връщаш в изходна позиция (преди секса) и продължаваш това, което е било (например, кафе). Окончателно ще я изкара от релси фразата “Благодаря, това ми беше необходимо”. Тази методология е началото на прекършването на жените. ВНИМАНИЕ!!! ИЗПОЛЗВАНА ОТ НЕУВЕРЕН В СЕБЕ СИ ЧОВЕК МОЖЕ ДА ИМА ДОСТАТЪЧНО НЕПРЕДСКАЗУЕМИ ПОСЛЕДСТВИЯ!!! Авторът не носи отговорност за последствията от вашите действия по тази методика.

5.8. Тя казва, че може да преспи с момче само след 1,2, n+1 месеца след запознанството.

Обобщение: Добре развити, щателно отбрани и с любов отгледани хлебарки.

Рецепта: (Тя) – Аз мога да преспя с теб само 2 месеца след запознанството. (Ти) – Ок. Ще ти позвъня точно след два месеца. (После ти забравяш НАПЪЛНО за нея за това време).

Рецепта: Хубава трансова метафора с преместване на линията на времето и промяна на възприемането на реалността чрез метаструктурата по Дилтс. (Ако ми обясниш какво написах преди малко – си умник).

Извод: Това се лекува. Но трябва ли ти? Запомни едно правило. Никога, повтарям – НИКОГА не общувай с момиче, което има повече проблеми отколкото ти.

5.9. Трябва ли да питам момичето за разрешение на моите действия (да я целуна, например) ?

Както вече нееднократно споменах, при хората има ясно разделение на емоционални и логически състояния. Това може да се нарече съзнателно и безсъзнателно, емоционално и логическо, дясно и ляво полукълбо на главния мозък. Същността не е в това – същността е в това, че когато протича някакъв ЕМОЦИОНАЛЕН процес, ЛОГИКАТА е излишна. Сам отсъди – ето ти си вътре в своите преживявания, на теб ти е хубаво, по дяволите, комфортно. И точно тук ти задават някакъв въпрос в стил “Какъв е коефициента на триене напрезервативите Дюрекс със спермицидна смазка?” теб те забутват в процес на преосмисляне на тази информация. Кинестетика повече няма. Това е.

Винаги си струва да се разделят при жевните емоционалните и логическите процеси. И ако ти си започнал да говориш с нея за роутинг в протокола ТСР/IР, то приеми моите съболезнования и продължавай. А ако си започнал действие с нея в духа на “целувчици – закачки” – продължавай в същият дух БЕЗ думи, по възможност.

Между другото – да преминеш от локига към кинестетика също е полезно. Но това така – защото стана дума.

И отговора: НЕ, НЕ ТРЯБВА да се пита. Трябва да проявяваш инициатива и да правиш това, което искаш ти. В края на краищата кой от вас двамата е мъжът?

5.10. Как да съблазниш своята стара (или не чак толкова) приятелка?

В живота на пикапьора се срещат ето едни такива неразбираеми жени, които ти познаваш достатъчно отдавна. Година, три, пет години и 8 месеца. И понякога ти се иска тези жени да споделят с теб не само бирата в бара, но и оргазма в леглото. Похвално желание – одобрявам. Има само едно “НО” – вие сте дотолкова отдавнашни приятели, че дори и мисъл за секс в нея не възниква, твърде дълго се е вкоренил този стереотип. А на теб ти се иска. КАК? Това знаят мъдрите бираджии. Рецептата за приготвяне на блюдото е следната:

1) Grand Declaration of WAR

Всичко е гениално просто. Просто до безобразие. На този ранен етап, ти я предупреждаваш за своите намерения. Като че ли между другото изиграй сценка “спомени от бъдещето” – замислено произнеси нещо в стила “знаеш ли... а аз те желая и сега. И ще те желая винаги”. Или, в общи линии, вербализирай, то ест, озвучи своите намерения. Който е предупреден, той е въоръжен, нали? Настъпва време за втората крачка.

2) Help! I need you help!

Между етапите е необходимо да й се даде известно време за поизстиване. Седмица, две, три, месец. В работата по съблазняването на стара приятлка няма накъде да се бърза. На мен всичко това точно датова ми харесва. И така, една вечер ти я каниш у вас. Без какъвто и да е било сексуален контекст. Вадиш бутилка вино и молиш за нейният мъдър женски съвет. Разбирам, че мъдрост и жени са две несъвместими понятия, но трябва да се накараш. Тя пристига. По-нататъшният сценарии е такъв: вие бавно си разцъквате бутилката вино и ти й искаш съвет. Да ти даде съвет как да съблазниш момичето в което си влюбен от няколко месеца. Тя на теб разбира се, чисто по приятелски ще ти насмете такива глупости, че и с катъци няма да се отърсиш сума ти време. Настъпва най-важната част – изясняването на детайлите. Колкото повече информация събереш, толкова по-лесно ще ти е по-нататък. Етапът на събиране на информация най-просто се завоалира с въпросите “ами нали тя може да направи това?”. След известно време ще имаш план за съблазнение на жената. Окей. Въплащавай го в живота си с тази твоя приятелка. Допълнителни навици, които ще ти вършат работа:

А) Милтън – модел или обобщен език. С други думи, старай се да говориш колкото се може по-малко конкретно: “много одтавна в далечна галактика живееше момиче”. По-подробно разгледай статията ми за двете базови структури на езика (трансови техники и пикап, статията е достъпна за членовете на клуба).

Б) Приьомът “вие много си приличате”. За придаване на увереност в нейните сили на тази девойка устрой неголям екскурс за момичето, което искаш да съблазниш. За това как те много си приличат една на друга по начин на мислене, по ценности в живота, за това как тя работи на подобна длъжност и друга информация. Желателно е отново да използвате модела на Милтън Ериксон. При което задължително й спомени, че вие, разбира се, си приличате, но при това има и различия. Тя, например, носи зелени гащички.

3) Eye to eye - Who am I?
Случва се така, че вторият вариант да не сработи. Ние имаме в запас “ход на коня по главата”, както пееше великият Висоцки. И така, на теб ще ти потрябва вече добре съблазнена девойка – бисексуалка. Откъде да я вземеш – сам мисли, чети сайта. Каниш твоята приятелка на гости. Да пийнете вино, да поговорите за живота. Твоето момиче всячески демонстрира имуществени, морални и прочие права върху твоето яко бутало за тази нощ, при което ти я заиграваш. Ако вие вече сте, разбира се, спали, то това няма да ви представлява никаква трудност. И вие я съблазнявате двамата. Ако покрива на твоята приятелка остане на мястото си, то и аз вече не знам какво да се прави. : )

4) I will be back.
Остава старият класически вариант – да изчезнеш. Задълго. Ако предишните варианти работят, така да се каже “без отклоняване от производството”, то в този вариант ще ти се наложи да пропаднеш за половин-една година. И през това време да си хванеш задника в ръцете и да се сложиш в онези най-великолепни “пет процента”, на които дават. Отиди на фитнес, на козетик, намери си работа, запиши се на курсовете “Модел на Ефективно Съблазнение”. И когато разбереш, че си станал друг – връщай се, разчупвайки всички стари шаблони. Пиши историята от нула.

Извод: може да съблазниш който си искаш, дори самката на хипопотама от планетата на Железак. Но за пореден път помисли – струва ли си това момиче изразходването на ресурси за нейното съблазнение?

5.11 Тя казва “Аз трябва да съм му вярна”.

Обобщение: в тази фраза е изказано явно убеждение. За работа с убеждения съществуват многобройни примери, най-леките за усвояване от които са развъртяванията. Развъртяванията са просто разновидност на рефрейминга. По-подробно в книгата на Робърт Дилтс “Фокуси на Езика”. По-надолу се привеждат 15 варианти на отговор на това убеждение с използване на развъртявания. Струва си да се отбележи, че веднъж променено убеждението по-всяка вероятност няма да се върне.

1. Да, разбира се, общественото мнение е огромна сила, болшинството хора напълно разумно избират стратегията на отклоняване или както казват китайците – по-добрата стратегия – на бягство само при мисълта, че може да се сблъскаш с тази сила. Тяхното поведение е разбираемо и обяснимо: рискът, макар и да дава възхитително усещане за приключения, възторг и авантюра, но и съдържа в себе си риска да загубиш стабилността, предсказуемостта и плавното течение на живота, да смениш покоя с няколко възбуждащи, умопобъркващи часове, а понякога и минути, за ярък но кратък избллик на удоволствие – едва ли си струва.

2. Сигурно има някакъв таен смисъл в това съзнателно да подтискаш своята способност да обичаш. При по-голямата част от хората способността да обичаш е дотолкова малка, тя е дотолкова тъмна и невзрачна, че се налага да използваме уът вместо сърцето, за да убедиш себе си или Него, че ти обичаш или си любима. Този факт, че ти правиш любов само с един човек може да се въприема от него, (а и от тебе също) като свидетелство, като веществено доказателство за любов, която може и изобщо да я няма. Особено болезнено възприемат това тези, за които любовта и секса са едно и също нещо.

3. Вярността е удивителен феномен и сигурно е измислен от юристите. Как още можеш да обясниш стандарта на поведение, който има една единствена цел – да се разбере точно кой е бащата на детето. Този феномен се появява само в условия, когато: единият пол (мъжкия) се смята за по-добър от другия (женския), който е предназначен за раждане на децата; няма средства за предпазване от бременност и полови болести; когато оценят човека не по неговите лични качества, а по прякора му от малък – по фамилията, произхода, кой е баща му (имаш ли Фамилия? Защо, мислиш, в цивилизованите страни тези атрибути не се ползват, пък и при нас това става все по-рядко и по-рядко?)

4. През цялото ли време чустваш,че това “трябва” е задължение пред него? Всеки час? Всяка минута? Всяка секунда? Не! Постоянно ли общественият шаблон контролира твоите мечти, твоите желания, твоите чувства и фантазия? Не! винаги ли изпълнението на дълга и “светостта” е дотолкова приятно, че да заглуши тъгата по подтиснатите желания и убитите мечти? Приятен ли ти е този коктейл?

5. Вярността е жертва. Това е принасяне на себе си, на своите чувства, на свободата на твоя вътрешен свят, в името на правилата, които част от човечеството е сметнала, че са изгодни за спазване на някакъв определен етап.

6. Вярност – това е толкова красива и поетична дума. Произнасяйки го аз си спомням за прекрасните грациозни птици – лебедите, които живеят по закона на вярността. Неизменното следствие на този закон е смъртта – тези редки, измиращи птици не могат да живеят без своя партньор в същото това време когато целта на всичко живо, главната цел на природата е животът, оцеляването на теб и потомството. Макар че, разбира се, наистина е по-красиво и по-поетично да се разбиваш в скалите, за да се избавиш от сърдечната болка.

7. Ти не си първата, няма и да си последната, която се сблъсква с проблема за вярността . Болшинството жени всеки ден мисли зо това, взима решения и прави избор (тази, която има такъв : )). Често този избор е много простичък – на кой глас да се довериш: на гласа на разума, който твърди за това колко хубаво и правилно е да носиш вериги или на гласа на сърцето и интуицията, които се справят и без думи, на които нищо не е необходимо да се доказва, които говорят на езика на радостта.

8. Да престъпиш прагана вярността е страшно, пронизващо страшно, но защо? Дали само за това, че не искаш да причиниш болка на любимия си човек, дори и той да не разбере за това (което е най-вероятно). Има и още една причина за страх. Ти се страхуваш да не нараниш себе си и преди всичко себе си, да нанесеш удар на твоето самолюбие, на образа на Светата Непорочна Дева, каквато ти понякога мислиш че си. Може да се окаже така, че ти съвсем не обичаш своя Любим, че лъжеш и себе си и него. Вярността – това е клетка за чувствата, през чиито ръждясали решетки не се вижда кой стои затворен. Може би там има птица, уморяваща се и задъхваща се в стремежа си към синьото небе? И има само един начин да проверим това.

9. На мен наистина невероятно много ми е провървяло, когато съм те срещнал – само изтънчена и силна жена може да си позволи да си губи времето и енергията за такива размисли. Много други или просто чакат възможността, или я създават сами при това наглас възпяват вярността и осъждат този, който е придобил свобода за себе си – завиждайки на такива щастливци.

10. Откъде знаеш, че “трябва” е хубаво и правилно? Така мислят всички? Ти знаеш, че това не е така. Може би чувстваш как нещо те сковава, държи, спира те? А какво би почувствала ако имаше големи, красиви крила и можеше да летиш? Предизвиква ли думата “вярност” такива чувства в теб? Може би ти чувстваш в себе си глас, който ти казва, че именно така е правилно, че така е добре, че така трябва? На кого е този глас, познаваш ли го? За какво му е това? Или може би, при спомена за думата вярност ти си спомняш някаква картина, сцена, кадър от миналото? За теб ли е този филм? Интересен ли ти е? Много ли “Оскари” ще получиш? Някаи думи имат вкус и мирис. Прилича ли по вкус думата “вярност” на вкуса на новогодишното шампанско, а мирисът – на твоят любим парфюм?

11. Ти трябва да си вярна? Колко често, когато си казваш “трябва” ти наистина си правила това? А колко често си получавала удоволствие от това? А колко често ти си е отдавало да направиш нещо, когато си кажеш: “Аз мога да съм вярна”? А мога и да не съм”.

12. Вярност и измяна са противоположности, неразривно свързани помежду си като двете страни на един и същ медал или монета. За какво си получи ти този медал, как е попаднала тази монета при теб, доколко ценна е тя? А какво ще стане ако я подхвърлиш и хванеш тази монета – “ези” или “тура”? А доколко това зависи от теб? Толкова ли е важно това?

13. Ти трябва да си му вярна. Ти си убедена в това. А защо ти трябва да бъдеш убедена именно в това? А защо ти трябва да бъдеш вярна на него, а не на себе си? И изобщо, защо трябва да си длъжна въобще?

14. Хората могат с лекота да убеждават себе си, някои умеят да убеждават и другите също. Убеждението е много удобно нещо, с него е по-лесно да вземеш решение, по-малко трябва да мислиш. Особено лесно се създават убеждения, които ни ограничават, крият ни от живота, със всички негови опасения и тревоги. Това е също толкова лесно като да си затвориш очите и да не гледаш страшен филм, като щраус да заровиш главата си в пясък, но нали така ние пропускаме да видим новите възможности, приключения и красотата на света.

15. Ти трябва да си му вярна – това означава, че той не е длъжен да ти прости. И колкото по-голяма е твоята вярност, толкова по-силно ти контролираш не само своите постъпки, но и своите чувства, своите мисли и толкова по-голяма свобода получава Той. Свобода от това, че трябва да те разбира, да знае какво става в теб, с какво и как живееш ти. Ти напълно сваляш от него, от мъжа отговорността и я пренасяш върху себе си. Така ли трябва да бъде?

Извод: С помощта на езика могат да се направят много неща. Дори и да промениш отношението й към любимата й хлебарка.

5.12 Тя казва: “Ти ще преспиш с мен, я после ще ме зарезеш”

Обобщение: интересна вариация на тема проверка за адекватност.и настойчивост. Както винаги – решима.

Рецепта: - Аз не зарязвам момичетата. Ние просто започваме да се срещаме по-рядко.

Рецепта: Според мен всичко зависи от това как ще преспим. (Както се казва, хайде, гълъбче, постарай се)

Рецепта: Всичко ще е наред.

Рецепта: Разбира се. Ще те изоставя. След това пак ще се срещнем. И аз пак ще те изоставя. И така всеки път.

Рецепта: - Глупачката ми, ти си мислиш, че с леглото всичко свършва? С леглото всичко започва.

5.13. Тя казва “Преди свадбата не трябва”

Обобщение: мъхеста, такава, едра хлебарка. Обикновено възниква при момичетата от “добре възпитани” семейства. Среща се достатъчно рядко, но ако се срещне – то са необходими моментални действия. И между другото, защо я питаш за разрешение за секс? Ти по този начин отдаваш инициативата на нея, скъпи. А това не трябва. За това дори и в готварската книга е написано.

Рецепта: възбуждаш я до безпаметност и я чукаш.

Рецепта: До свадбата ще изсъхне.

Рецепта: А какво ще кажеш по време на свадбата.

Рецепта: Да, между другото, приятеля ми утре се жени.

Рецепта: Толкова ли са важни подаръците за теб?

Рецепта: Кое е по-важно за теб – печата в паспорта или духовната близост между хората?

Рецепта: Искаш да те снимат в булчинка рокля ли?

Рецепта: Пред свидетели ли искаш да го направим?

Извод: Това се лекува. Но я си помисли.

5.14 Тя кязва “На първата среща не трябва”

Обобщение: Това до някъде прилича на хлебарката от точка 2.8., но е малко по-весело.

Рецепта: Ха, здрасти? (с широка усмивка)

Рецепта: Всяка среща с теб ще ми бъде като първа.

Рецепта: Манкубус разреши (и изобщо – универсална отмазка за всяко “не трябва” – ползвайте със здраве)

Рецепта: И минета е достатъчен.

Рецепта: Смъртта – това е само началото... (трансова фраза с преминаване към екзистенциалните ценности. В общи линии работи).

Извод: Най-вероятно това е проверка за настойчивост. Макар, че мохе да има и други варианти. Както се казва, мисли, приятел, мисли.