Научи се да се запознаваш красиво!

 
  

Част 4

4.1. Защо жената беше много разположена към мен на 1 (2, 3,, прочия) среща, а след това се отказва от срещи?

Ако жената на срещите с теб авно ти е показвала невербални и вербални признаци на симпатия с допускане в интимната зона, то това е бил явен намек за секс. Веднага и незабавно. Когато ти игнорираш нейната покана за секс, ти получаваш етикетче задръстеняк.

Решаване на проблема: води я в къщи веднага след като видиш явни признаци на симпатия.

4.2. Къде е по-изгодно да се определят срещи с момиче?

Обобщение: в случай на първа среща с момичето, много по-удобно е да назначиш среща в кафенета, аперативи и други места за публично прекарване на времето. В случай на неяваване или закъснение ти добре ще си прекараш времето във всички случаи.

4.3. Тя казва, че може да закъснее с 15 (20, 30, 999) минути.

Обобщение: проверка на твоята адекватност и ценността на момичето за теб. Колкото по си готов да я чакаш, толкова по-голяма значимост има тя за теб. Следователно тя може да се възползва от теб.

Рецепта: - Добре. Хайде да определим срещата за 17 и 15. (Указване за това, че няма да я чакаш).

Рецепта: - Ще чакам точно една минута. (Ясно указване за идване на време).

Извод: Или тя ще дойде точно в определеното време или ще ходи в гората.

4.4. Как да определим среща по телефона?

Обобщение: Телефонът е необходим само и само за това, за да определиш среща. Много разпространена грешка е тази, че младежът започва да бъбри с момичето часове наред. Разбира се, на момичето ще й хареса да има сред познатите си безплатна служба за развлечение по телефона. И ако ти си мислиш, че тя след тоа ще ти даде – ами, прав ти път. Ефективният разговор за определяне на среща изглежда приблизително по следния начин:

-Ало
-Ало “Име” е.
-Здравей.
-Искам да се срещна с теб тази седмица. Свободен съм в петък и в събота вечер.
-Да. Добре. Аз мога в събота.
-О кей, срещаме се в “Място”, “Време”.
-Добре.
-Довиждане.
-Довиждане.

Извод: за да определиш среща с момиче по телефона са достатъчни една-две минути. Ако времето, загубено за разговор е повече от един известен критически предел (4-5 минути), то си струва сериозно да се замислиш за повишаването на ефективността на телефонните разговори.

4.5. Тя не дойде на среща, чаках цял час. Какво да правя оттук нататък?

Обобщение: Ако момичето не идва на среща, това може да означава само едно – че ти не си я заинтересувал достатъчно. С изключение, разбира се на различни форсмажорни обстоятелства. Например, ако извънземни хвърлят върху Стара Загора няколко вакуумни бомби с висока плътност, то това ще бъде достатъчно основание за неявяване. В останалите случаи тя самата представлява злобен антропоморфен дендромутант.

Рецепта: (звъниш й по телефона) – Каква гадост? Ти какво, дотолкова ли не ме уважаваш, че дори не си направи труда да ми позвъниш и да ме предупредиш отрано, че няма да дойдеш?

Извод: Разбира се, може да й дадеш още един шанс. И още един. И още 65525 пъти да я почакаш. Но по просто по времеви загуби ще е да се намериш нова.

4.6. Тя идва на среща с приятелка.

Обобщение: когато момичето идва на среща със своя приятелка, на мен веднага ми идва в главата мисълта за нейната петнадесет годишна възраст или умствена непълноценност – момичето не разбира за какво въобще се среща с момчето. Възможен е и вариант страх или уплаха от случващото се.

Рецепта: - Татко ми иска да се запознае с теб. – Супер! – само, че той помоли да вземеш и приятелката си.

Рецепта: (те се появяват с приятелката си, ти се обръщаш към приятелката) – Ти ли поиска да дойдеш с (момичето)? – Да. – Обичаш ли групов секс? (Вариант – не: - А ти знаеш ли защо момчетата се срещат с момичета?)

Извод: Премини в друга възрастова категория.

4.7. Как да я целунеш в края на срещата?

Обобщение: отчети , че стандартната целувка в края на срещата прилича на бонбонче, с което награждават дресираното кученце за добро поведение. Ние не сме кученца. Ние сме злобни мерзавци. Ето защо действай както винаги. То ест, не както всички.

Рецепта: Хващаш я за ушите с двете ръце, придърпаш я към себе си и я целуваш. Сред народа този способ има название “целувката на Манкубус”. Защо ли?

Рецепта: - Добре, дай бързо да разменим няколко милиона бактерии и да спим.

Рецепта: подлагаш буза да те целуне.

Рецепта: -Изплези се (изплезва се) – Целуваш.

Извод: Разбира се, може и да чукаш. Но целуваката е по-просто. Та така. Та така, нали? ;)