Научи се да се запознаваш красиво!

 
  

Част 1

1.1. Струва ми се, че изглеждам зле.

Обща оценка на този проблем – 1.
Стандартна ситуация за възникване на този проблем: недостатъчен жизнен опит в областта на стилистиката и подбора на дрехи.

Рецепта:
А) Общо правило при изготвянето на външния вид – дрехите трябва да са чисти и изгладени.
В) Допълнително правило – да използваш не повече от три доминиращи цвята.

Рецепта:
А) Може да се обличаш красиво и да добиваш увереност чрез своя външен вид, който е основна и необходима предпоставка при съблазняването на жените.
В) Можеш и да си бъдеш самоуверен, като избираш дрехи, които подчертават самочувствието ти. Вторият вариант е много по-ефективен от първия.

Рецепта:
А) Приетите в компаниите “униформи”. Примери – типичен външен вид на: “металист”, “пънкар”, “студент по ботаника”.
В) По-популярни, обобщаващи дрехи – от т.нар. спортно-елегантен стил (Sport-style), който се характеризира с удобство и свобода (Puma, Reebok, Adidas).
С) Алтернатива – т.нар. стил на улицата (Street-Style). Свободни кройки, крещящи цветове, ярки натрапчиви надписи.
Обобщение: На теб и само на теб трябва да ти е удобно в дрехата. Останалото са социални условности.

1.2. Доколко е важен външният вид при запознанството с жена?

Външният вид е много важен, но не и критичен параметър. Трябва да се има предвид, че отначало те преценяват по външност и едва след това по всичко друго. Убеди се, че външният ти вид е достатъчно добър и едва тогава продължи със запознанствата. Всяко общество категоризира по различен начин «добрия външен вид», така че е трудно да се предпише нещо универсално. Просто трябва да си направиш труда да съобразиш облеклото си със средата.
Например: не може да отидеш на плаж с костюм или с анцуг в университета.

1.2.1. Момчета с какъв цвят коса привличат момичетата?

Косата ти може да е дълга, а може и да е къса, може да си плешив, може и да си с прическа като от филм на ужасите, може да си с бодлива глава на новобранец или зализан като италиански мафиот. Правилото е едно: косата ти трябва да е чиста и сресана. Посещавай фризьора веднъж месечно и всичко ще е наред.

1.2.2. Колко високи момчета харесват момичетата?

Това няма абсолютно никакво значение. Lev има ръст 165 см., Mankubus – 195. Всичко, между тези две цифри е нормално.

1.2.3. Момчета с какво телосложение предпочитат момичетата?

Може да се каже, че здравото и добре поддържано тяло е по-привлекателно, но като цяло това няма особено значение. Разбира се, желателно е явните недостатъци, които могат да се поправят, да бъдат коригирани. Развалените зъби се лекуват при стоматолога, пъпките при дерматолога, затлъстяването при диетолога, лошата стойка при масажиста рехабилитатор, и т.н. всичко останало... при съответните специалисти.