Научи се да се запознаваш красиво!

 
  

Патерн 7. Неизвестен автор

Можеш ли да си спомниш кога за последен път силно си преживяла нещо? Например, когато си изкачвала планина... или си наблюдавала красивия изгрев на слънцето... или когато си гледала някой (посочвам себе си) и разбираш, че ти истински обичаш този човек (отново посочвам себе си). Как е станало това? Какво си чувствала?...

Знаеш ли съвсем наскоро открих, колко е хубаво, когато мислиш отначало за нещо, нещо обичайно, ежедневно, а след това рязко, по някаква мистична причина, влизаш в съвсем друго състояние, в което чувстваш, че светът е загадъчен, тайнствен и прекрасен (посочвам себе си). Времето като че ли забавя своя ход, като че ли всичко спира и ти като че ли си позволяваш да се слееш с всичко това (посочвам себе си). Ти можеш да почувстваш това състояние, това невероятно прекрасно преживяване... С мен сега... При различните хора това става по различни причини.

И ти знаеш, че много жени изпитват това състояние когато се влюбват или преживяват оргазъм с любимият им човек (посочвам себе си), но при мен това се случва само под въздействието на музика. Когато слушам Моцарт... Някои негови произведения са просто набор от кратки музикални откъси... едни музикални фрази звучат като ласкаво докосване на бузата... а някои откъси просто ме заставят да се разтворя в тях и това усещане възниква отново и отново... Но най-прекрасните негови композиции се състоят от дълги, бавни, завладяващи фрагменти... Те приличат на очарователни, безкрайни целувки... Когато ги слушаш... просто усещаш как цялото тяло е обхванато от желание и влечение... когато ти слушаш... мен сега... Това е невероятно... разбираш ли?

Основи на НЛП
Оперативна
BoyFriend Destroyers
Шаблони
Случвало ли ти се е 
Метод на “цитиране” на информация
Прекрачи границата на стандартното девиче убеждение
Патерн “Сънища”
Сега ще ти обясня колко лесно мога да те излъжа
Мислех, че съм влюбен, сега разбирам, че съм грешил
Метод “Мишо”
НЛП - ключ към сърцето
Техника на водене Минал живот
Шаблон
Патерн 1. Рос Джефрис
Патерн 2. Рос Джефрис
Патерн 3. Неизвестен автор:
Патерн 4. Рос Джефрис
Патерн 5. Неизвестен автор
Патерн 6. Неизвестен автор
Патерн 7. Неизвестен автор