Научи се да се запознаваш красиво!

 
  


Патерн 4. Рос Джефрис

Седя си тук и си мисля къде бих могъл да си почина. Какво място за почивка според теб е идеално?
(Правя пауза. Изслушвам я.)

Знаеш ли, много ми е интересно откъде при хората се появяват едни или други надежди, желания или мечти. Преди дни прочетох една статия за предвкусването и за непреодолимото влечение.

Например, когато понякога се връщаш в къщи след тежкия работен ден, когато шефа ти е омръзнал и ти дава все повече и повече книжа и единственото за което можеш да си помислиш е да се съблечеш, да захвърлиш дрехите си и да влезеш в горещата вана или под душа. И след това идва онзи момент, когато влизаш, отдаваш се на удоволствието и чувстваш кефът, нали?

А обичаш ли шоколад? Или такава храна при вида на която ти се иска веднага да я сложиш в устата си? Можеш ли, например да се спреш и да си спомниш момента когато само при вида на блокче шоколад можеш да усетиш вкуса му в устата си, да почувстваш сладостта му върху езика си, неповторимият му вкус? Ти знаеш какъв вкус има истински добрият шоколад.

И настъпва този момент, този съществен момент, когато първите молекули шоколад докосват твоя език и ти знаеш, че той е в устата ти и искаш да го подържиш там, защото той е толкова сладък на вкус. И когато преглъщаш чувстваш още по-голяма топлина.

А може би ти си срещала такъв човек с когото сте се харесвали и сте знаели за това и е настъпвал момент в който вашите погледи са се срещали така като че ли сте пред първа целувка и ти цялата трепериш в предвкусване на него, а сърцето ти силно бие при мисълта колко прекрасно ще е това.

Това е като че ли всички телесни моменти във вашите взаимоотношения са се сляли в момента на първото докосване на устните и възниква онази възбуда, когато ти все още дори не знаеш, докосват ли се устните ви или не, но после оооо теб като че ли те разтърсват вълни.

Основи на НЛП
Оперативна
BoyFriend Destroyers
Шаблони
Случвало ли ти се е 
Метод на “цитиране” на информация
Прекрачи границата на стандартното девиче убеждение
Патерн “Сънища”
Сега ще ти обясня колко лесно мога да те излъжа
Мислех, че съм влюбен, сега разбирам, че съм грешил
Метод “Мишо”
НЛП - ключ към сърцето
Техника на водене Минал живот
Шаблон
Патерн 1. Рос Джефрис
Патерн 2. Рос Джефрис
Патерн 3. Неизвестен автор:
Патерн 4. Рос Джефрис
Патерн 5. Неизвестен автор
Патерн 6. Неизвестен автор
Патерн 7. Неизвестен автор