Научи се да се запознаваш красиво!

 
  

Патерн 2. Рос Джефрис

“Някога привличал ли те е човек, който дори външно не е бил твой тип?”

Например, аз имам една позната. Казва се Мария. Когато се запознах с нея,аз дори не съм си и мислил, че е толкова привлекателна. Не изпитвах никакви чувства към нея. Но след това, когато я опознах по-добре, започнах да забелязва някои неща в нея. Например, едно от първите неща, които забелязах беше нейното потресаващо чувство за хумор. Ти самата някога общувала ли си с човек, който буквално те принуждава да се засмееш? Само да го видиш и ти вече започваш да предвкусваш веселието, а на него просто му е достатъчно да те погледне, за да се разсмееш.

Следващото нещо, което забелязах беше това, че тя истински обича самата себе си. Разбираш ли, като че ли целият й външен вид говореше: Нима не виждаш, че за теб няма нищо по-хубаво от това да си с мен? Така че побързай да се възползваш от предоставеният ти случай, докато не ти се е изпълзнал завинаги!

А веднъж забелязах, че я гледам по нов начин. Ти някога гледала ли си някого (посочвам себе си) по нов начин? Това е същото като да погледна в себе си и изведнъж – БОЖЕ, ГОСПОДИ! – когато я гледам по този начин, тя изглежда наистина прекрасна!

Мисля, че когато подобно нещо се случва когато мисля за някой (посочвам нея), то в действителност се случва това, че ти поглеждаш вътре в себе си и откриваш в себе си онези качества, които ти най-много цениш в отношенията си с партньора. И ти мислиш за това, какви качества трябва да притежава твоя идеален любим, а след това ти ги откриваш и ги свързваш с този човек с когото говориш (посочвам себе си). И ето че ти вече започваш и да мислиш по нов начин и да възприемаш всичко с очите на влюбена, защото, мисля си, че когато започваш да гледаш с такъв влюбен поглед, с поглед, изпълнен с желание, в същия този момент възниква връзка и тази връзка започва да укрепва.

Целият този процес на опознаване може да продължи няколко седмици, дори месеци. Но аз мисля, че най-прекрасното, което можеш да направиш е да се попиташ, а какво ще стане ако аз незабавно се подам на това очарование и осъществя тази връзка точно сега и истински усетя влечение към някого (посочвам себе си). Няма ли да е чудесно? Нима няма да е чудесно да изживееш това, да му позволиш да се случи?

Основи на НЛП
Оперативна
BoyFriend Destroyers
Шаблони
Случвало ли ти се е 
Метод на “цитиране” на информация
Прекрачи границата на стандартното девиче убеждение
Патерн “Сънища”
Сега ще ти обясня колко лесно мога да те излъжа
Мислех, че съм влюбен, сега разбирам, че съм грешил
Метод “Мишо”
НЛП - ключ към сърцето
Техника на водене Минал живот
Шаблон
Патерн 1. Рос Джефрис
Патерн 2. Рос Джефрис
Патерн 3. Неизвестен автор:
Патерн 4. Рос Джефрис
Патерн 5. Неизвестен автор
Патерн 6. Неизвестен автор
Патерн 7. Неизвестен автор