Научи се да се запознаваш красиво!

 
  

Шаблон

Седя с нея някъде на уютно място и разговаряме за различни неща в живота. Желателно е повече да говоря аз, тъй като така ще ми е по-лесно да се съгласувам с нея по дишане. Т.е. изпълнявам предварително присъединяване към нея, копирам позата, ритъма на дишане, жестовете. След проверка на рапорта който съм установил (ако направя жест и тя направи нещо подобно) казвам примерно следното:

1. Ниво:

Знаеш ли, когато бях много малък и безгрижен си играех с играчки, четях приказки и не разбирах много неща, макар и да знаех как се наричат. Например, за мен винаги е било много интересно какво е това “любов”.

2. Ниво:

Когато поотраснах и попрочетох много умни книжки по психология, философия, пък и просто хубави книжки, все по-често започнах да си задавам въпроса: “А дали е възможна идеалната, щастливата любов?”

3. Ниво:

Не знам дали си познавала хора, които са те обичали наистина силно. Аз имах едно такова момиче, което ме обичаше много повече, отколкото аз нея.

Представи си как би се чувствала ако МНОГО ОБИЧАШ някого, проектирай тези чувства върху МЕН и ще видиш колко е ПРЕКРАСНО това (тук мога да поставя котва)

2 н.

Що се отнася до шастливата любов, аз мисля, че всяка любов е щастлива и идеална. Няма нещастна любов, просто някои хора понякога обичат да се поизмъчат.

1 н.

А колкото до това какво е “любов”, сега си отговарям така: А защо изобщо е необходимо определение за любов?”
Имам в предвид, че тя и така си е прекрасна, така че защо да губим време за да определим какво е тя. Много по-добре е това време да го използваме за същата тази любов.

Основи на НЛП
Оперативна
BoyFriend Destroyers
Шаблони
Случвало ли ти се е 
Метод на “цитиране” на информация
Прекрачи границата на стандартното девиче убеждение
Патерн “Сънища”
Сега ще ти обясня колко лесно мога да те излъжа
Мислех, че съм влюбен, сега разбирам, че съм грешил
Метод “Мишо”
НЛП - ключ към сърцето
Техника на водене Минал живот
Шаблон
Патерн 1. Рос Джефрис
Патерн 2. Рос Джефрис
Патерн 3. Неизвестен автор:
Патерн 4. Рос Джефрис
Патерн 5. Неизвестен автор
Патерн 6. Неизвестен автор
Патерн 7. Неизвестен автор