Научи се да се запознаваш красиво!

 
  

Техника на водене Минал живот

Аз: Знаеш ли, имам невероятното усещане, че те познавам много добре. Като че ли се познаваме много отдавна.
Тя:...

Аз: Да, това е удивително чувство. Общувам с теб и чувствам, че сме много близки хора, на които им е много приятно да бъдат заедно за известно време и да разговарят помежду си. Имам чувството, че се познаваме отпреди, още в далечното минало.
Тя:...

Аз: Струва ми се, че сме се познавали в предишния си живот. Ти спомняш ли си нещо от твоя минал живот?
Тя: Не/Да Ако да, да я разпитам, да разкаже нещо, да й направя компания.

Аз: Мисля, че в предишният живот си била принцеса. И живееше в Неапол, в огромен замък на брега на морето. А аз бях персийски принц. Ние добре се познавахме и аз често ти идвах на гости. Някога била ли си в Неапол?
Тя: Не/Да

Аз: О, това е толкова изумителен град, разположен на крайбрежния хълм сред живописни лагуни. Това е тихичко местенце, където няма силен вятър. В далечината се вижда върха на Везувий, но градът е в безопасност, защото между Неапол и вулкана се намира залива, така че замъка, построен на брега на морето е в пълна безопасност. Около замъка има огромна градина в която работи най-добрия неаполитански градинар и в която растат най-красивите цветя. Ние с теб обичахме да се люлеем на люлките в тази градина. Така беше и в последната наша среща, когато съдбата по някаква причина реши да ни раздели. Представи си как двамата с теб се люлеем на люлките. А около нас са се възвисили красивите южни дървета великани. Слънцето бавно залязва над хоризонта, който постепенно се обагря в червена светлина. На небето вече започнаха да се появяват първите звезди и бледия контур на луната. Лекият топъл вятър подухва в лицата ни и докосва нашата кожа. Ти си напълно спокойна и отпусната, чувстваш топлината, която се разлива по тялото ти. Аз нежно целувам ръката ти. Прихващам те през талията и докосвам твоята буза с ръка. Ти чувстваш тези нежни докосвания до лицето си и чувстваш някакво дълбоко взаиморазбиране между нас. Ти започваш да усещаш своето дишане, което става все по-дълбоко и по-дълбоко. Ти чувстваш как твоите гърди бавно се повдигат и снишават. Твоите очи бавно се затварят от удоволствие... сърцето ти бие в такт с моя глас... сърцето ти започва да излъчва топлина... която се разнася по гърдите ти... и след това още по-ниско и по-ниско и топлината изпълва коремът ти... и слиза още по-надолу... между краката... и ти чувстваш как по-нодолу от корема ти става влажно и топло... ти чувстваш туптене под корема си... приятно туптене... пустотата се изпълва с приятна топлина... усещанията под корема ти стават все по-силни.... и ти чувстваш всичко това... вълнуващите докосвания на бедрата ти... моите вълнуващи докосвания под корема... ти вече страстно ме искаш!

Основи на НЛП
Оперативна
BoyFriend Destroyers
Шаблони
Случвало ли ти се е 
Метод на “цитиране” на информация
Прекрачи границата на стандартното девиче убеждение
Патерн “Сънища”
Сега ще ти обясня колко лесно мога да те излъжа
Мислех, че съм влюбен, сега разбирам, че съм грешил
Метод “Мишо”
НЛП - ключ към сърцето
Техника на водене Минал живот
Шаблон
Патерн 1. Рос Джефрис
Патерн 2. Рос Джефрис
Патерн 3. Неизвестен автор:
Патерн 4. Рос Джефрис
Патерн 5. Неизвестен автор
Патерн 6. Неизвестен автор
Патерн 7. Неизвестен автор