Научи се да се запознаваш красиво!

 
  


Прекрачи границата на стандартното девиче убеждение

Ти искаш да преграчиш границата на стандартното девиче убеждение? Страха от това, че ти ще я изоставиш веднага след като това стане – щом като тя толкова лесно е попаднала в твоята спалня?

Тук е това, което ти можеш да разказваш, за да се засели спокойствие и доверие в съзнанието на момичето. Убеди се в това, че ти можеш лесно да вплиташ тези притчи в общия диалог в течение на нощта. Търси кътчета за да кажеш това. Мисли за това като за загадката на електрическия трион, покрай опитите да запълниш друго кътче...

“М-да. Доверието е забавно нещо. Аз практически престанах да вярвам на момичетата преди няколко години...”

Тук ти си длъжен да направиш малка пауза, за да те попита тя защо. Правейки пауза ти убиваш с един куршум два заека. Първо, не се напрягаш, измисляйки още нещо, а просто си играеш с отрепетираната приказка... И второ, момичето се намира в много изгодна позиция за осъществяване на твоите намерения – тя започва въодушевено да ти доказва твоята неправота и се опитва да възстанови твоята вяра в жените. (а не това, което си помисли).

“Аз имах нощно приключение с момиче и след това ние не се видяхме с нея няколко месеца...” С това ти й казваш, че срещата за една нощ – това е добре. Това, което ти говориш в открит разговор, леко ще намали черния облак на предрасъдъка за “бързата случка”, горяща в нейното въображение.

След това кажи: “Аз загубих телефонният й номер, така че изобщо не можах да я намеря...” Тук ти й съобщаваш, че ти не си действал по типичния шаблон на мъжа-негодник, който не звъни на момичето след като постигне своята цел – “както правят всички мъже”. Ти й казваш, че си щял да позвъниш – ако не й беше загубил номера. Това също така съобщава и за това, че ти все още искаш да видиш момичето след срещата за една нощ и тя си мисли: “Ако аз тази вечер преспя с него, той няма да ме “обиди” като другите момчета, които са постъпвали по подобен начин с моите приятелки... пък и с мен. Този момък е готин. Аз не съм длъжна да се напрягам за да поддържам неговата заинтересуваност към мен. Аз мога да спя с него още тази вечер и той ще ми позвъни.

След това кажи: “Така или иначе, това, което се случи, остана в мен... аз не съм казал на никого, дори и на най-добрият си приятел, който направо ме попита, спал ли съм с това момиче”. Тук тя започва да си мисли, че ти никога не обсъждаш своите интриги с дамите дори и с най-близките си приятели. “Ако той мълчи дори и в най-тясната компания, той най-вероятно на никого не казва за това, което прави”.

Сега кажи: “Аз просто не повярвах на това, което чух... аз никога не казвам, дори и на своите най-добри приятели за това, което правя и не правя с моите момичета, така че най-вероятно тя се е разприказвала...” Тук ти играеш потресен и удивен – откъде се е появила подобна информация ако ти си мълчал? Ти я заставяш да вярва в твоята приказка, защото той, твоя най-добър приятел ти съобщава тази новина и ти не си в курс, че той изобщо знае за това, което се е случило. Тя ще си мисли сега: “Да, сигурно тази девица ще се е разприказвала, та кой друг?”

Когато ти започнеш да провеждаш тези линии, ти сам започваш да вярваш в тях. Опитай се да позволиш на момичето да се увлече в линиите на тези фантазии. Когато ти се научиш добре да провеждаш тези паралели, ти ще получиш отличната възможност да получиш жената (или жените), които ти пожелаеш да имаш.


Източник:

fastseduction.com/guide/03_Approaching/11_The_Patterns/p_trust.html

Превод от английски на руски - Ann

Johnny Shack

Основи на НЛП
Оперативна
BoyFriend Destroyers
Шаблони
Случвало ли ти се е 
Метод на “цитиране” на информация
Прекрачи границата на стандартното девиче убеждение
Патерн “Сънища”
Сега ще ти обясня колко лесно мога да те излъжа
Мислех, че съм влюбен, сега разбирам, че съм грешил
Метод “Мишо”
НЛП - ключ към сърцето
Техника на водене Минал живот
Шаблон
Патерн 1. Рос Джефрис
Патерн 2. Рос Джефрис
Патерн 3. Неизвестен автор:
Патерн 4. Рос Джефрис
Патерн 5. Неизвестен автор
Патерн 6. Неизвестен автор
Патерн 7. Неизвестен автор