Научи се да се запознаваш красиво!

 
 Рутини

 

Да изясниш каквото и да е при жените
е невъзможно на която и да е възраст:
Девическата памет плевно преминава
в женски тайни, а те на свой
ред – в старческа склероза.
Наблюдение (ме мое)

Какво е това рутин? Това е “домашна заготовка” на тема “за какво да се говори с жената”. Огромното множество рутини целят създаване на атмосфера на флирт, игра и сексуален фон в разговора. С какво още са добри рутините? С това, че те те отличават от огромното множество други момчета, създавайки в момичетата маса положителни емоции, свързани с теб.

Как да се използват рутините? Както обикновено, във всяко удобно за използване време. С рутините даже можеш да започнеш общуването, тъй като те са отлично средство за откриване на комуникацията. От друга страна рутините са “наточени” именно за създаването на заинтересованост в момичето от теб в разговора. С което и препоръчваме щателно да започнете да се занимавате.

Най-важното за рутините – това са ключевите думи, то ест, темите в разговора, от които рутинът естествено произтича, което създава свързан и осмислен разговор.

Рутин № 1. “За какво да говорим с теб”
Тази рутин е най-добре да се използва, когато не е съвсем ясно за какво да се говори с момичето, или пък тя сама започва да те пита, какви теми в разговора са ти интересни.

Хайде да направим кратък тест. Той е много простичък, всичко на всичко пет въпроси. Когато теста свърши, ти ще разбереш за себе си много нови неща. Готова ли си? Сега ще ти задавам въпроси. Твоята задача е бързо и искрено да отговаряш на тях. Въпросите са простички от различни области.

– Кажи ми, моля те, какво влияние е оказал Моне на ранното творчество на Рьоне Магрит? (Ъ-ъ-ъ) Добре, можеш и да не отговаряш.
– Кажи ми, моля те, основния закон на топломасообмена във въздушна среда. (Ъ-ъ-ъ…) Добре, можеш и да не отговаряш.
– О`кей. Какво ти е най-любимото ястие? (Например, каша) Отлично!
- А коя ти е най-любимата сексуална поза? (Например, мъжът да е отзад). Много добре!
– А сега ми изброй десетте най-пълноводни реки в света. (Ъ-ъ-ъ…) Добре, всичко разбрах.

И така, резултатите от теста: с теб може да се говори само за това как да се нахраниш и да се чукаш.

Първите два и последният въпрос, могат да бъдат абсолютно всякакви. Например, малко хора знаят, че крал Георг VІ го наричали Алберт, а стогодишната война е продължила 116 години. Най-важното в тези въпроси е това, момичето да не отговори на тях. На третия и четвъртия въпрос отговори трябва да се получат. Ясно ли е защо?

Рутин № 2. “Мастурбация”

Този рутин е универсална тема за продължаване на която и да е “хлъзгава” фраза със сексуален подтекст.

– Знаеш ли, че деветдесет и три процента от момичетата мастурбират в душата си?…
– Не.
– … А седемте останали процента – пеят?
– Нима?
– А ти знаеш ли какво пеят?
– Не…
– Тогава ти си от тези деветдесет и три процента.

Очаквана реакция – “Мерзавец!” или усмивка. Състоянието се подобрява. Съществува и още един вариант на тази рутин, този път за мъже. Накратко, тя звучи така:

– Списание “ХХХ” неотдавна провело изследване на около пет хиляди мъже. На въпросът “Мастурбирате ли?” Петдесет и пет процента отговорили положително, а останалите четиридесет и пет – излъгали.

Рутин № 3. “Сън за вампири”

Ключеви думи за рутина – каквото и да е споменаване на сънища, разговори за неотдавнашен сън и т.н.

“Знаеш ли, снощи ми се присъни сън, който ми се е присънвал вече още няколко пъти преди това. Първоначално, когато той ми се присъни, ми беше малко страшно, защото в съня ми ме преследваха вампири, но след това това започна да ме привлича и да ме възбужда, защото ме преследваха момичета вампири.

В началото аз виждам три момичета, те ме гледат така, както хищници гледат плячката си, а аз мисля за това, какво се случва. Аз съм извън града, на село и няма никой наоколо, само ние. Аз гледам техните покрити с кръв устни, първоначално си мислех, че това е червило, а след това виждам зъбите… зъби на вампири. И на мен ми става наистина страшно, защото те ме гледа и облизват зъбите си. Аз разбирам, че трябва да избягам колкото се може по-далеч от това място.

Аз започвам да бягам, знаейки, незнайно откъде, че те ме преследват. В гърба ми духа вятър, в същото време, когато аз сам бягам в нощта, и аз знам, че съм сам, че няма никой наоколо. Зная, че те си играят с мен и могат да ме хванат всяка секунда, когато поискат, и всичко ще свърши. Те се приближават и аз чувствам, че скоро животът ми ще свърши, и ще започне друг. Аз викам: “Не, не ме хапете!”

Изведнъж аз разбирам, че вместо страх изпитвам възбуда, защото ще бъда погълнат от три прекрасни вампирки, аз се предавам и се подчинявам на съдбата, знаейки какво ще се случи. Аз спирам и те ме обкръжават, те се протягат към моята шия, три момичета смучат моята кръв. Получавайки удоволствие, те празнуват победата, а аз в този невероятен момент съм ужасно възбуден. Аз знам, че скоро ще стана вампир като тях и ще ловувам заедно с тях”.

Препоръчвам да променяте тона на гласа си по време на целия разговор на по-нисък, по-гръден. Може от време на време да поухапвате момичето. Лекичко, като че ли играете.

Рутин № 4. “Нокти”

Този рутин може да се използва когато хващаш момичето за ръката, например при ръкостискане.

– Имаш отличен маникюр. Между другото, знаеш ли откъде е тръгнал обичаят да се лакират ноктите?
– Не…
– В древния Шумер (може да поставите всяка друга държава) е съществувал един много интересен обичай. Младите момичета, на които им е идвала първата менструация, са оцветявали своите нокти с менструална кръв и са сядали пред входа на своя дом, показвайки по такъв начин на всички жители на своето селище, че те вече са в брачна възраст и са готови за брак.
– Колко мило…
– Да. Аз това го прочетох в енциклопедията на секса, а откога ти си започнала да си лакираш ноктите?

Крайно се препоръчва, дори е настоятелно необходимо по време на разказването на този рутин да се гали ръката на момичето. Как мислиш, защо ли?

Рутин № 5. “Инвалидна количка”

Този рутин добре подхожда за отваряне на комуникацията с група момичета. А едновременно с това е интересна тема за продължителен и дълбокомислен разговор. Е, а и освен това, този рутин ни позволява да засегнем тънкия емоционален пласт, който се нарича “състрадание”. Важна бележка – не състрадание към теб, а просто така. Отвлечено състрадание, с преминаване в хумор. И така, начало.

– Здравейте… Необходимо ми е вашето мнение… Вие бихте ли се срещали с момче в инваледна количка?..

Ако групата или момичето навлезе дълбоко в себе си, добавяме:

– … дори и ако това е много хубава инвалидна количка?

Това обикновено ги разсмива. Добавяме по вкус:

– А ако това е много стара инвалидна количка със счупено колело?

– Знаеш ли, с падащи части. Това би ли повлияло на отношенията между вас?

– Ако момчето неочаквано оздравее, ти би ли я взела, когато той спи… за да се поразходиш с нея по града?

– Би ли правила остри завои? Би ли се пускала по нанадолнищата? Това би било много весело… Ти би могла да си направиш малко приключение.

– А ако неговото състояние се влоши, и на него му е необходим апарат, който да му поддържа живота? Ти би ли останала с него?… Дори и това да е наистина хубав апарат? Като, знаеш ли… като произведение на изкуството… С видео игри – в случай, че той изпадне в кома няколко години?

Ако тя прекъсва:

– Много разговаряш. Това би много подходящо ако той е в кома. Ти би могла да му говориш каквото си искаш, а той по никакъв начин не може да ти отговори. (Преминаване към рутината “Кой лъже повече, мъжете или жените?”)

Ако е налице отрицателен отговор на първата фраза:

– Аз не мога да повярвам, че каза това. Ти си луда!

– Това е толкова ужасно. Вие ми напомняте на моята по-малка сестра.

Състоянието на изход от рутина: може рязко да се премине към тестовете (игрите) и да се продължи с тях. Иначе разговора може да продължи седмици.

Рутин № 6. “Презерватив”

Рутин, който предизвиква състояние на смях с преминаване на разговора в сексуално русло.

– Между другото, ти знаеш ли, че на презервативите, около самия кръг, винаги пише срока на годност?

– Не…

– Значи ти никога не си го развивала до края. Не ти върви с мъжете.

Рутин № 7. “Добре е, че сме хора”

Рутинът много прилича на предходния, но не е толкова прям. Което по никакъв начин не го прави по-малко интересен.

– Ти знаеш ли, че хипопотама (маймуната), за да започне да прави секс, трябва три часа да седи по гол задник в студена вода? Хипопотамите по такъв начин си охлаждат торбичките, за да може сперматозоидите да станат по-жизнеспособни.

– Не. (Тук трябва задължително да се сдодие с това, че й е жалко хипопотамите.)

– Колко е хубаво, че ние с теб сме хора, и не ни е необходим сега водоем със студена вода. :) (желателно е да се получи макар и шеговито, но съгласие).

Рутин № 8. “Три решения”

Този рутин е много интересн сам по себе си. Той подхожда дори и за светски брътвеж, когато съвсем направо да тръгнеш да разправяш пошлости, би било странно. Е, и за пореден път ние ловим момичето на любопитство и свеждаме разговора в отвлечени теми за секс.

Ти: Аз взех три важни решения за следващата една година. (Спри се и почакай, тя задължително трябва да зададе въпрос).

Тя: Какви?

Ти: Ще отделям по един час седмично за благотворителност, ще се запиша на курсове за готвачи (тук е най-добре да се направи пауза) и всяка срещната жена ще я довеждам до оргазъм.

Рутин № 9. “Лезбийки”

Пред теб е отличен рутин за откриване на комуникацията (или продължаване на общуването) с приятелки. Работи отлично и като страничен ефект има предварителното “пристрелване” на онова от момичетата, което не те е заинтересувало. Освен това, в този рутин се използва “намиране на слабото място” и смяната на ролите в съблазнението. И така, какво трябва да се прави.

Подхождаш към две момичета и заявяваш, че можеш да кажеш нещо за тях. След това им казваш, че ти виждаш, че техните аури са силно преплетени, че те дори, най-вероятно са лезбийки и много се харесват взаимно.

Ако си прав, то те ще са поразени, ако ли не, то едно от момичетата ще каже: “Аз не съм лезбийка”. Кажи, че ти рядко грешиш, и че е възможно това чувство да се намира някъде дълбоко в нея, че тя дори сама не знае за това. Тя ще повтори, че не е лезбийка. След това можеш да се усмихнеш и да я помолиш да го докаже.

Рутин № 10. “Нетрадиционен секс”

– Знаеш ли… Учудващо е, че хората се опитват абсолютно всичко да свържат… Например, да разделят хората на категории… Аз неотдавна четох една статия, та там едни психолози взели порнография и я показвали на мъже и на жени… Те показвали три неща:

– секс на мъж с мъж
– секс на мъж с жена
– и секс на жена с жена.

Естествено е, че на геьовете най-много им харесвали хомосексуалистите. А мъжете с нормална сексуална ориентация се възбуждали от последните две картинки.

Но най-удивителното е, че жените… разбира се, на тях им било приятно да гледат обикновена порнография, но мен ме порази това, че осемдесет процента от жените се възбуждали, гледайки лезбийски секс. При което независимо от това били ли са тези жени, гледащи картинките бисексуални или не, това нямало значение. На мен ми се струва, че такава е природата на жените…. Независимо от това как те я възприемат и знаят ли за нея изобщо.

След това слушане бърбореното на жената на тази тема и преминаваме към бурно обсъждане.

След известно време, съвършенно между другото, може да се вмъкне реч, приблизително със следното съдържание:

– Понякога се случва така, че при момичетата се появяват сексуални фантазии, които на самите тях им се струват много странни, и не по-малко, те биха искали, момчетата да могат да осъществят тези фантазии…Тъй като съществуват огромно количество ограничения, които са наложени от обществото… При много жени, например, съществува фантазията да бъдат взети… нещо като изнасилване, но не това, че те искат да бъдат изнасилени от някакъв манияк. Не,… това, разбира се, никой не иска. Фантазия за това просто да бъде взета, секс без възможност тя да контролира каквото и да е. Това дотолкова силно възбужда, защото се отличава от това, с което са свикнали всички момичета. Не че момичетата мечтаят за това постоянно, но когато това се случва, усещаш себе си в напълно друга реалнаст от преизпълващи те чувства и такъв необичаен експеримент. И момчетата, които знаят за това и могат да удовлетворят фантазиите на своите момичета просто са по-интересни… просто разбират истинските желания на своите момичета… те усещат някаква особена връзка, съединяват се на някакво особено интимно ниво, защото те разбират желанията си и се чувстват взаимно, откривайки пред партньора си своята сексуалност.

Рутин № 11. “Игра на точки”

Представям на твоето внимание забележителен рутин, който освен това че създава леко и игриво състояние по време на общуването с момичето, но още и те учи да правиш и да говориш това, което се харесва на момичетата. Те самите всичко ще ти разкажат, но не след идиотския въпрос: “А какво трябва да направя, за да ти е добре на теб?”, а по време на играта, която има такива правило. Наистина е готино, нали? Единственото, което е необходимо, – това е състояние на доверие към теб (за неговото създаване може да се използва хубав тест, например “Четири въпроса”).

Въведение
– Хайде сега с теб да поиграем на една интересна игра. Тя ще ни помогне да разберем, доколко добре ние можем да общуваме с противоположния пол. Мен ще ме оценяш ти, а аз ще оценям теб. В тази игра има много простички правила.
– Всеки от нас може да говори и да прави всичко, което сметне за необходимо.
– Втория човек ще оценя неговите постъпки и думи по десетобалната система (най-високата оценка – десет точки).
– Сменяме си местата.

Към края на рутина е много лесно да се премине към “тежка” кинестетика и целувки.

Рутин № 12. “Близнаци”

Този рутин е добър, когато случайно стане дума за знаменитости. Или веднага след рутина “Звезди на небето” и “Президент на фен клуб”. С други думи, този рутин е уместен практически винаги.

Ти: Имаш ли любим актьор?

Момичето назовава актьора или казва, че еднакво се отнася към всички звезди. Тогава просто я молим да си представи човек, който й харесва (от телевизията).

Ти: А сега си представи, че има двама такива актьори. Единият има чевства за хумор, а другият първокласно се целува. Кой от двамата би избрала?

Момичето: С чувството за хумор (95 процента избират това).

Ти: Да, това е много важно, когато човек (може в този момент да направиш незабележим жест, посочвайки себе си) има добро чувство за хумор…

Може да се продължи с други качества, например, един е много добър в леглото, а другия печели купища пари, и така нататък. Пълен простор за полет на фантазията.

Рутин № 13. “Най-добри приятелки”

Отличен рутин за общуване с приятелки. Може да се използва веднага след откриване на комуникацията от дружеска позиция.

Ти. На мен ми е интересно отколко отдавна се познавате?
Момичетата (казват каквото и да е)
Ти: Аз знаех това.
Момичетата. Откъде?
Ти. Сега ще покажа… А най-добре е да направим тест, доколко близки приятелки сте.
Момичетата (тук им става интересно, те обичат тестове).
Ти. Добре (правим вид, че се каним да зададем сериозен въпрос)… Използвате ли един и същи шампоан?
Момимечата се гледат една друга, след това се канят да отговорят).
Ти. Достатъчно. Отговора не е важен. Вие ВЕЧЕ ПРЕМИНАХТЕ теста!
Момичетата. ???
Ти. Разбирате ли, ако вие не се познавахте една друга достатъчно добре, по време на отговора вие бихте запазили контакт с очи с мен. А когато между двама души има връзка, те първоначално се поглеждат един друг. Така, както вие направихте току-що.
Момичетата (смеят се).
Ти. Виждате ли? Вие даже нищо не е нужно да си казвате една на друга. Общувате телепатично.

По-нататък можете да говорите за каквото и да е. Често те започват да разказват за това, как са се запознали. Ако едното момиче е погледнало другото по-рано, може да се каже, че тя не е лидер в техните отношения (може да бъде добра зацепка за по-нататъшно общуване). Може да се пита дали едната от тях е целувала момче, с което другата се е срещала, и така нататък. Много готин рутин!


Рутин № 14. “Познаване на числа”

Игрови рутин за създаване на игриво състояние и по-нататъшно развитие на комуникацията.

Ти. Намисли си число от 1 до 4. Само че не ми го казвай. Намисли ли си?
Момичето. Да…
Ти. Сега в своето въображение го нарисувай на черна дъска с бял тебешир… Нарисува ли го?
Момичето. Да.
Ти. А сега ми дай ръката си.
Момичето (дава ръка)
Ти. Ти си избрала 3…
Момичето. Да!!!
Ти. Сега си избери число от 1 до 10 и също така го нарисувай във всоето въображение…
Момичето. Избрах си…
Ти. Ти си избрала 7…
Момичето. Как позна?
Ти. Знаеш ли, когато хората си приличат един на друг на някакво емоционално ниво, те могат да чувстват един друг, да се разбират един друг много по-добре и по-пълно (може да се продължи разговора на друга тема или да се премине към играта “Четири въпроса” или към рутинът “Игра на лъжа”)

Ако е намислила друго число:
Момичето. Не, аз си избрах не 3(7).
Ти. Ти загуби!!!
Момичето. Защо?
Ти. Добре. Поощрителна награда… (Целуваме по бузата, устните)

Рутин № 15. “Педераст”

Този рутин пряко показва моделът на бъзик. Като начало – за този рутин трябва да сте двама – ти и твой приятел. А след това, във всяко произволно избрано от вас време да започнете да се бъзикате, като че ли вие двамата сте с, както сега вече ще е модерно да се казва, “нетрадиционна обратна ориентация”. Например, така.

– Момичета, какво правите с моето момче?

– Махнете си ръцете от приятеля ми…

– Хайде да танцуваме, е хайде де…

– Добре, ти можеш да поговориш с него, но нищо повече. Никакъв секс – аз съм ревнив!

– Аз обичам своя приятел.

– Ако ти не искаш да ходиш да хапнеш нещо с него… това е нормално. Аз и моя приятел ще правим секс… на шест… Едно, две, три, четири…


Рутин № 16. “Как се казваш?”

Много хубав рутин за повишаване на твоята значимост в очите на момичето. Обикновено се използва в началото на разговора, когато момичето те пита за името ти. Рутинът е бърз и прост. А, освен всичко друго, той веднага работи върху фактора привличане – то ест, крайната цел на рутина се състои в това, че момичето да започне да ти говори комплименти.

Момичето: А как се казваш?

Ти: Брат Пит (или каквото и да е друго име на култов красавец от телевизионния и кино екран. Например, Джордж Клуни).

Момичето: Ха-ха-ха.

Ти: Да, просто се намирам в уродливо тяло.

Момичето: Не, не си урод. (Тя е длъжна да каже това, или някакъв друг комплимент).


Рутин № 17 “Лъжа”

Рутин, който ще ни позволи много добре да заинтересуваме момичето с обикновен кратък тест. На изхода ние имаме състояние в момичето “чувствам, че са ме излъгали, но не разбирам къде именно” – отличен повод за развитие на общуването, между другото.

Ти: Как мислиш, кой лъже повече, мъжете или жените?

Момичето (не е важно)

Ти: Може би… Макар, че аз не съм чак толкова сигурен. Но знам как можем да проверим. (Усмивка) Добре. Коя от следващите фрази е истина? Само едно твърдение е вярно.

Номер 1. Имам голям апартамент в центъра на града, получен в наследство от богат роднина.

Номер 2. В къщи имам голямо отпускащо джакузи.

Номер 3. (Шепнем на ухо) Членът ми е двадесет и пет сантиметра.

Номер 4. Аз съм гей!

Момичето избира едно от четирите твърдения.

Ти. В действителност аз лъгах. Това ВСИЧКО е истина. На теб много ще ти хареса да се срещнеш с богат мъж с джакузи и с 25-сантиметров член, който да е гей!

Леко се обръщаме и гледаме през рамо, усмихвайки се. В края на рутина, момичето е длъжна сама да прояви активност в твое направление, то ест, да продължи общузавенто с какъвто и да е въпрос или фраза. Много добър резултат е, ако тя самата започне да се докосва до теб, като че ли “между другото”.

Рутин № 18. “Президент на фен-клуб”

Този рутин ни помага да започнем да заинтересуваме момичето от първите секунди на общуването. За началото на този рутин не се изискват никакви допълнителни условия – необходимо е само да откриеш комуникацията.

Ти. Ти можеш да станеш президент…

Момичето. ???

Ти. На моя фен-клуб.

След това може да се премине към рутина “Звезди на небето” или към обсъждането ти в плоскостта “какво е толкова готино в теб”.

Рутин № 19. “Свадба”

Преходен игрови рутин, приличащ на рутина “Педераст”. Той може да се използва за създаване на весело състояние в момичето и за добър бъзик пак над нея. За използването на рутина е необходимо да се открие комуникацията с момичето и да се побъри с нея няколко минути на каквато и да е тема (да й разкажеш който и да е друг рутин, да поиграеш на каквато и да е игра). След това започваме.

Ти. Ние трябва да се оженим… макар, че… Можеш ли да готвиш?

Момичето (какъвто и да е отговор)

Ти. Добре, най-малкото имаш хубава глава. Аз скоро ще замина за Лас-Вегас и ще те взема със себе си. Ти ще печелиш пари за мен.

Момичето (какъвто и да е отговор)

Ти. Ти богата ли си?

Момичето (какъвто и ад е отговор)

Ти. Аз ще се разведа с теб, ще получа общите пари, а теб ще те оставя с котката.

Рутин № 20. “Звезди на небето”

Прост и весел рутин, създаващ атмосфера на лек флирт и веселие. Рутинът се използва обикновено в началото на разговора, за да се премине след това към по-големите калибри от нашите инструменти.

Ти. Знаеш ли, защо не се виждат звезди на небето?

Момичето. Защо?

Ти. Защото всички са в твоите очи!

Момичето се усмихва (или каквато и да е друга положителна реакция).

Ти. Освен една…

Момичето. Да?

Ти. … тази, която стои пред теб.

Състояние при изхода – усмивка като минимум. Ако момичето няма чувство за хумор, може да се премине към рутина “хипопотам”.


Рутин № 21. “Игра на лъжа”

“Преходен” рутин, то ест, може да се използва когато и където искате, напълно между другото. С това той е и ценен, пази го за краен случай. Този рутин е игрови, прилича на игра. Простичка игра, ето правилата.

– Ти задаваш на момичето пет въпроса.

– Тя отговаря на тях, при което на един въпрос тя трябва да отговори невярно (да излъже).

– Ти познаваш на кой именно въпрос тя е отговорила невярно.

– След това си сменяте местата.

Много добър начин да разбереш много интересни неща за момичето. Освен това, този рутин е отличен метод да се научиш да забелязваш кога момичето лъже. Но не от първия път – това би било твърде готино. Ти ще се научиш да забелязваш лъжата при момичето от шестия-седмия път. Между другото, ето какво би било отлично начало за самия този рутин: когато момичето те излъже за дреболия, ти ще й кажеш, че те е излъгала. Тя ще попита – как си разбрал това? Ти, в отговор ще й предложиш да поиграете на тази игра.


Рутин № 22. “Асоциации”

Много интересен игрови рутин. Като начало той предизвиква така наречените “творчески” процеси в главата на жената (и в твоята, между другото, също). Второ, ти можеш много лесно да покажеш на момичето, че тя е пошла и мисли само за едно. Съответно веднага може да се премине към по-твърди рутини и по-твърда кинестетика.

Правилата на играта са много прости: един човек назовава една дума, другия – първото каквото му е дошло на ум, когато е чул тази дума. Пример за начало на рутинът:

– Хайде сега да поиграем на една много забавна игра. Аз първо ти казвам една дума, а ти – първото, което ти е дошло на ум, когато чуеш тази дума. На свой ред аз казвам първото, което ми е дошло в главата, когато чувам твоята дума. Готова ли си? Започвам! Моята дума “момиче”.

Рутин № 23 “Въпроси”

Този рутин много прилича на предишният, но има и някои малки разлики. То ест, това е игрови рутин, който създава необикновено състояние на “лекота” вътре в самото общуване. От друга страна, може също така да се пожелават желания, които да се изпълнят. А що за желания ще бъдат мисля, че не е чак толкова сложно да се досетим.

Встъпление

– сега ще поиграем на една интересна игра “Въпроси”. Правилата са следните:

– всеки поред задава на другия въпроси (въпросите нетрябва да се повтарят).

– може да се отговаря само с истина.

– ако не искаш да отговаряш – изпълняваш желание.

– първият въпрос го задавам аз!

– може да се започва.

Рутин №24 “Игра на тайни”

Пред този рутин стои глобалната и сложна задача – да ви помогне да се сближите. Все още недо растояние 6 микрона, но достатъчно силно. Помисли сам, какво сближава повече? Общата работа? Общия купон? Или общите тайни? Моето предположение е да се спрем на тайните. Тъй, като жените толкова обичат тайни (дори ако тази тайна е това какйв цвят е любимото ти гумено патенце, което ти пускаш да плава във ваната). За началото на този рутин е необходимо състояние на доверие, което задължително трябва да го има. Това е лесно да се създаде, например с играта “Куб”.

И така, какво правим? Като начало въвеждаща част:

– знаеш ли, във всеки човек са скрити множество тайни. Някои са много интересни и те дори могат да се разказват, други са толкова страшни, че се пазят дълбоко в главата ви и ние неможем да говорим за тях, дори и на най-близките ни хора.
Сега трябва да получиш съгласие да обсъдиш това предположение. Като цяло, да се захване за тази фраза е длъжно момичето. А след това и предложи да играете на една интересна игра – всеки от вас по ред казва една малка тайна, която неможе да се разбере по външния вид или поведението. Например, твоите малки тайни могат да бъдат:

– аз понякога си позволявам да плача когато гледам наистина силни сцени по филмите.
– понякога искам всичко да зарежа и да отида един господ знае къде.

– аз пиша стихове, които веднага унищожавам.

– аз мечтая за… (добавяш по вкус).

Основи на НЛП
Оперативна
  Проблемът за разликата във възрастта 
  Игри, основани на методиката Близо-Далеч
  Запознанство в интернет (сближаване)
  Приложна информация
  Метод
  За личността в пикапа
  Психодинамика за нуждите на Пикапа.
Въведение в Автоматичното поведение и преки пътеки към мозъка
Рутини
BoyFriend Destroyer
Шаблони