Научи се да се запознаваш красиво!

 
  

За личността в пикапа

KS> Важното е ти самият да си нещо. Личност.

За пореден път не се удържам за да прокоментирам. Личност, още повече ярка – това е нещо, разбира се добро. Действително огромното множество момичета при запознанство веднага се опитват да определят личността. И е напълно вярно, че на тях изобщо не им пука що за личност е това. Дали той ще е талантлив математик, готвач, танцьор или просто разгърден момък, завладяващ душата на всяка компания. Защото понятието “личност” е наистина многостранно. Какво обединява всички личности – това е заряда енергия, заряда талант и неочакваност, който те носят в себе си, и на който в действителност носочва своя хищнически поглед дъщерята на Ева J С това тя реализира своето Аз, издига се в своите собствени очи и в очите на своите приятелки, защото:

“... такъв СИМПАТЯГА е – никога няма да намерите такъв!”
“... ПО-УМЕН и ПО-ОБРАЗОВАН сред неговите връстници просто няма!”
“... а неговия БАЩА е заместник-прокурор на областта и той вече ни купи апартамент!”

Личности ли са всички те? Безспорно! Щом като вие се отделяте на фона на останалите, щом като не се смесвате със сивата тълпа – вие вече сте станали достойни за внимание и любов. И така – избора е направен, сценария е написан, декорациите са поставени – на ход са актьорите (с) Мурдок, а за актьорите може и да не остане работа. Тук те ще започнат да играят своите роли, при което не винаги ще играят положителния герой. И така – да разгледаме няколко сценария, които успях да лицесъзра като страничен наблюдател:

Сценарий №1 – АПОЛОН
И така, той е Аполон, Ди Каприо в сравнение с него – си почива. Естествено, че всички момичета на потоци полудяват по него. Той се възползва от това, доколкото е възможно, при това се възползва умело. Обигран е професионално, аз на първо време сам се учих от него на таково непринудено държане с толкова непринудени маниери и такова разкрепостено общуване както с момичетата, така и с техните родители. При което той беше и най-добрият юрист от нашия поток. Завърши с отличие университета, ожени се за готина и състоятелна девойка, чийто баща заема видно място в администрацията.

Самостоятелен дом, кола, любяща жена и дете – какво още е нужно за щастието? И ето че в един прекрасен ден, когато ми потрябва неговата помощ, той ми помогна, но в замяна ме помоли да му направя дребна услуга – да поседя час или два и ако позвъни жена му да й кажа,че той е на съвещание. В същото това време героят скача в синия форд, където вече седи момиче от счетоводството...

Сценарий №2 – Професор Нимнул
Това е прякор който студентите дадоха на новоизлюпения аспирант. И наистина, само абсолютно влюбеният в науката нашето смътно време може да се опитва да открива нещо в областа на свръх проводниците. И не само да открива, но и да получава за това стипендия Сорос, постоянно да се мотае по различни научни симпозиуми и конференции. А вие опитвали ли сте се да четете лекции по химия на английски? Моля? А той и не пробва – той си ги чете. За чуждестранни студенти. И пари за това получава отделно. И пак – на класически съсухрен очилатко той съвсем не прилича, просто защото не носи очила. Личност ли е? Личност. При което неповторима и уникална. Защото действително, само уникален човек може да бъде равнодушен към всичко, освен към себе си. В това число и към собственото му момиче, която му е омръзнала и чака сега дете от него. – Забременяла ли е? От мен? Ама че кучка, тя специално е направила така, за да се оженя за нея! Мда, само че напразно се надява – нека да ходи да си направи аборт. За какъв... ми е нужна с такива фокуси...

Сценарий №3...
Сценарий №4...
Сценарий №5... и т.н. и т.н.

Естествено, сблъсквайки се с такава ситуация, така ти се иска да кажеш: “Братчета, за какво ще влизате, ако няма да купувате...” Аа, не – трудно е да се каже нещо такова. Но ако проанализираме грешките при избора, то като най-класическа можем да определим: “търсенето на личността”. Намирайки се в процес на търсене на своя герой хората често пренасят своите мечти и фантазии върху обекта на обожание и зад това банално не виждат неговите отрицателни черти... Чехов има един забележителен разказ, който се казва “Скокла”. Ако имате възможност прочетете го в оригинал – ще ви влезе в работа. Ако нямате такава възможност – запомнете, че не трябва да търсите някаква си особена личност. Защото всеки човек е уникален и неповторим. И е напълно възможно вашата прословута личност да не е талант или киногерой, а обикновен човек. Просто добър човек.

Автор: Mike Smith

Основи на НЛП
Оперативна
  Проблемът за разликата във възрастта 
  Игри, основани на методиката Близо-Далеч
  Запознанство в интернет (сближаване)
  Приложна информация
  Метод
  За личността в пикапа
  Психодинамика за нуждите на Пикапа.
Въведение в Автоматичното поведение и преки пътеки към мозъка
Рутини
BoyFriend Destroyer
Шаблони