Научи се да се запознаваш красиво!

 
  

Приложна информация

Сабж. Hаблюдения с изводи. Ние тук си имаме мъничък клуб и днес се появи кратка разработка:

Ако виждате, че сте харесван от момичето, но тя не допуска интимност (например, не ви идва на гости или ви позволява да я целувате, когато сте у вас, но по-нататък - не), то:

1) Тя "капризничи", то ест иска да получи от вас някаква изгода: или материална или психическо удовлетворение от това, че може да ви върти. Така че това е, в общи линии, проверка на "адекватност" - а как вие ще се държите, ще клъвнете ли на капризите или не.

2) Тя иска интимност, но й пречат социални условности - тя си мисли, че вие можете да си помислите, че тя е курва. "Не-е, как така, ние слабо се познаваме...", "Какво така, веднага ли?" и т.н.

3) Страхува се от последствията и в частност, че ще хлътне.

4) Страхува се, че "ще ме прелъсти и ще ме изостави".

В основата си практически всички ексцеси се дължат на една от тези четири причини. Отначало в разговора "до вкъщи" трябва да се преодолее ексцес 3 - отнасящ се до това какви мерки за безопасност се взимат и как вие правите това, как вие пазите жената, ексцес 4 - засяга темата за това как вие изобщо се отнасяте към всяка жена и доколко обичате общуването, колко интересна е самата тя в общуването, ексцес 2 - как вие виждате този лайнян свят на условности освободен от тях и колко ви харесва свободата и естествеността, доколко вие цените естествеността при жените и как се смеете на онези които смятат, че секса на първата или втората среща "е пошло". Ексцес 1 се отстранява с уверено поведение с непримиримост към опитите за контрол над вас, с поставянето й на място "А ти тогава защо изобщо дойде, а? Хайде да си допием чая и да те изпратя..."

Собствено, начините за отстраняването проблема - са в полето на вашия избор, вариантите са много, всеки от тях е индивидуален, но причините - ето ги.

Автор: Kantor, 2:5058/56.14

Основи на НЛП
Оперативна
  Проблемът за разликата във възрастта 
  Игри, основани на методиката Близо-Далеч
  Запознанство в интернет (сближаване)
  Приложна информация
  Метод
  За личността в пикапа
  Психодинамика за нуждите на Пикапа.
Въведение в Автоматичното поведение и преки пътеки към мозъка
Рутини
BoyFriend Destroyer
Шаблони