Научи се да се запознаваш красиво!

 
  

Получавайте удоволствие от процеса на съблазнение

Има един проблем, с който се сблъскват много адепти на класическия пикап. Той се състои в следното: на хората им става вече не чак толкова увлекателно да се занимават с безкрайно повтаряне на един и същи сценарии в различни вариации – пикапа просто омръзва.

В един определен момент пикапа престава да бъде интересно занятие и пикапьора стига до достатъчно спорното убеждение за това, че болшинството жени по нещо си приличат една на друга, така че няма никакъв смисъл да се бяга от една фуста към друга, отрано знаейки, с какво ще свърши всичко това, по принцип и не само. А има желание някак да се разнообрази това, да се направи още по-красиво и елегантно, откривайки за себе си все нови и нови страни на прекрасната и многостранна женска натура. Може ли да се направи това? Може!

Да си спомним на какво е снован класическия пикап, или така наречения стил «ru.pickup classic». Схемата е приблизително следната: Запознанство, “разрив на шаблона”, телефон, пауза няколко дни, среща – “събаряне на покрива”, среща – целувка, (среща), среща – секс, удържане при желание.

Да, всичко това е много просто, и когато такава схема дори и да се стори оптимална, без да има никакви излишни стъпки. Обаче, във всичко това има много сериозно несъответствие между намеренията и действията – младия човек е много добър на общия фон, на момичето той се харесва много, той я иска точно сега, и при това разбира, че за да я получи той гарантирано, е желателно да обработи с нея по пунктове всичко това, което вече е отдавна гарантирано и дава ясен резултат. Само че да го прави това някак не му се иска много-много.

Какво имаме при такава хава? Митически гуру на почивка. Той всичко знае, всичко умее, и вече нищо не иска. Защо? Много просто – не му е интересно. Отново въпрос – защо му е неинтересно? И отново отговор – той е загубил конгруентност. По-рано му е било интересно да спазва тази схема – сега не му е интересно, а да излиза извън рамките на наработената методика той смята за нецелесъобразно и вредно. И ако по-рано той е търсил “тази единствената” преживявайки всяко свое увлечение като роман, то сега той вече отдавна просто иска ето това момиче тук и сега, тя го е грабнала, той е във възторг от нея, той разбира, че я иска не заради някакви абстрактни “отношения”, а за добър взаимноприятен секс, който може с нея да повтаря всеки път, правейки общуването все по-плътно, интересно, вълнуващо, приятно и леко. А трябва да се държи той така, като че ли дава аванси за някакви “отношения” и, вместо това, веднага да се отдаде на любовта, на него му се налага преди това да изгуби известно време за процедурата “пудрене на мозъка”. Правилно ли е това? Неправилно. Красиво ли е? Некрасиво е. Справедливо ли е по отношение на момичето? Несправедливо е, господа. В резултат на него просто престава да му харесва това, с което се занимава. Ами, не ми харесва и това е.

Лекува ли се това? Лекува се елементарно. Ако ти вече се чувстваш поручик, който взима и на ход получава всичко, то какво ти пречи да бъдеш такъв поручик?

На много по-голям брой жени ще им харесва вълка. То ест, мъжа, който не се опитва срамежливо или лениво да прикрива намокрената и влязла на осемнадесет места овча кожа. Искаш да си поручик – бъди. Каквото посмееш, в крайна сметка, това и ще пожънеш.

Както се изяснява, при подход от тази позиция, момичетата са готови всичко веднага да ти позволят. И не някакви безплатни курви, а такива точно момичета, като тези, които ти по-рано си разхождал по паркове и кафе-сладкарници, събаряйки им покрива, заедно с първата целувка посред есенните листа, и които са карали твоето сърце да бие в диво темпо.

Лесно ли ти е да си представиш, че ето този, с вид на невинно, цветче, поправяйки баретката си, би те погледнал сега не страхливо и срамежливо, а с най-истинска сексуална агресия?

Това е много реално – трябва всичко на всичко да намериш необходимата вълна в общуването с момичето и да спазиш правилата.

В действителност, всичко гениално е много просто. Някога е имало проблеми със запознаването, помниш ли? Тогава отговорът “отиди и се запознай” на въпроса “как да я подхвана с нея?” ти се е струвал издевателство и е предизвиквал пареща обида и желание да се научиш и да отидеш. Сега как се запознаваш? Подхождаш и се запознаваш, си мисля. Или, аз бих рискувал да предположа, че ти просто избираш за себе си някоя от тези мили момичета, които сами отнякъде се появяват наоколо, при което класни се появяват, нали? Където си, там ще дойде. Истината е стара, но разбирането й е станало още по-пълно, да? Ти разбираш ли за какво говоря аз? Червените шапчици така и ги влече към симпатичните вълци, които обичат да си играят с момичетата на различни интересни игри, и при това абсолютно безопасни във всичко, освен едно – може случайно и силно да се влюбят. С каквито и да е думи ние да описваме представата за това, как трябва да се държи мъжът, каквито и да са нашите принципи и стилове на общуване, с каквото и да се занимаване и каквото и да правим, при всички случаи ние имаме желания. И едно от най-правилните и благородни наши желания, това е желанието да имаме възможност да се срещаме с момичета.
Да разгледаме основните принципи на успеха, възможните варианти на успешни стратегии в тази работа.

Ключевите моменти в стратегията, която ни е необходима за да се срещаме с интересни, уверени в себе си, самостоятелни момичета, които ясно знаят какво искат в своя живот от себе си и от нас, и които могат да си позволят да бъдат естествени с нас.

Тази стратегия в никакъв случай не отменя всичко това, с което сме работили по-рано. Всичко това добро и полезно, което ние имаме от школата «ru.pickup classic» е необходимо в себе си да го пазим в пълна мярка, и става въпрос не за кардинална смяна на своите репрезентации изобщо, а за много полезно разширяване на своите възможности и средства.

Това е простичък признак, позволяващ да се определи, че Вие общувате с хората правилно. Това е – наличието на удоволствие от самия процес на общуване. Вижте харизматичните хора, успешните оратори, добрите артисти, водещите на някои ток-шоута, погледнете просто хора, които се ползват с безумен успех при жените. Главното, което тях ги отличава от останалите, нека и да се занимават със същата работа, но по-малко успели – това е наличието на УДОВОЛСТВИЕ от самия процес. Такива хора сами се тласкат от всяка своя дума и от всеки епизод на общуване. На тях им харесва това, което правят.

Както и всяко друго изкуство, което претендира за елегантност и известна куртоазност, подхода, описан тук, безусловно носи някакъв отпечатък на несериозност и добър хумор, и практически стопроцентово работи тогава, когато за нас е важен не само резултата.

По материали на Lev Dolgachov, Vadim Sova

Екология  
  - 10-тобална система за оценка на жените.
  - Динамо. Размисли по зададена тема.
  - Дълго красиво ухажване
  - Екологичността в пикапа
  - Сферата на действие на методиките
  - Линейност в отношенията – поука от дървото.
  - Получавайте удоволствие от процеса на съблазнение
  - Разрив на отношенията
  - Условията на добре формулирания резултат.
  - Методика: Небостъргач
  - Постъпково описание на процедурата "Ново Аз"
  - Понижаване и повишаване на значимостта с помощта на субмодалностите.
Метафори
Тайни на майсторството