Научи се да се запознаваш красиво!

 
  

Линейност в отношенията – поука от дървото.

Болшинството начинаещи пикапьори пасуват на ранните стадии на отношенията. Това е свързано именно с шаблоните, които при това са построени в линейна структура. Когато бях млад и глупав, аз мислех, че с момичетата трябва да се общува така:

1) запознанство
2) първа среща, ако ми провърви – прощална целувка
3) среща номер поредна, разходка под ръка с периодични целувчици
4) романтични срещи на чай, може би кино. Може би петинг, може би не.
5) Аз я обичам! Какво да правя?
6) В особено редки случаи работата стига до секс.

При много хора отношенията са ДЛЪЖНИ да се развиват именно по тази схема. Пък и сами погледнете – болшинството писма в ru.pickup са посветени на затруднениятана стадиите на отношения по точка 1-5. При затруднения по точка 6 пишат в русекс ;). Младите хора не разбират, че момичето спокойно може да се чука без нито веднъж да я целунеш, при това не изпитвайки никаква любов и още повече не дъвчейки сополи.

Как се лекува това. За запознанството е написано вече достатъчно много, от мен в това число – също.

На първата среща ти трябва да се държиш строго, показвайки кой тук е мачото и който иска, той и ще целува. При което искаш това именно ти.

На втората-третата среща ти си длъжен да я чукаш. Ако ти не я чукаш след 20 ден на запознанството – трудно ще те огрее. Има изключения, но по-добре - забрави. В случаите когато ти планираш с момичето продължителни отношения, но това вече е изначално друга линия на поведение. За нея е писано.

Романтичните срещи са възможни само по твое желание и то по време на менструация. Всички останали срещи трябва да са в твоето легло.

Ти не я обичаш. Недей да ми пудриш мозъка. Ти просто искаш да чукаш тази кучка много много пъти. Ако тя самата се занимава с любовта – нека да го прави. Но само когато ти я чукаш.

Желателно е да проведеш пълното кършенето и подчинение на третия-четвъртия месец. Засега методиката се намира на стадии обмисляне, но аз имам 4 положителни опита и един отрицателен. Значи в това все нещо има J. Накратко – човешката психика е инертна. В даденият момент човек може да изпитва към теб каквито и да е било чувства, но сумирайки ги със старите отношения, получаваме крайна положителна оценка. Именно поради това “кършенето” не трябва да се провежда на втория - третия ден – а само след няколко месеца.

Смисълът на “кършенето” е в много резкият разрив на шаблона, свързан с морално насилие. При това нищо не трябва да го предшества, никаква артподготовка. Шок от страна на жената, след няколко месеца игра на разкаяние, допустими са сълзи. Тя си тръгва в голямо недоумение, обърканост и опустошение. След няколко дни инертността си взима своето, но_тя е скъшена морално. Типът обича – всичко по Протопопов J.

(с) 2000, Philipp "Mankubus" Bogatchev. Правата на публикуване са предадени само на http://lover.ru.

Екология  
  - 10-тобална система за оценка на жените.
  - Динамо. Размисли по зададена тема.
  - Дълго красиво ухажване
  - Екологичността в пикапа
  - Сферата на действие на методиките
  - Линейност в отношенията – поука от дървото.
  - Получавайте удоволствие от процеса на съблазнение
  - Разрив на отношенията
  - Условията на добре формулирания резултат.
  - Методика: Небостъргач
  - Постъпково описание на процедурата "Ново Аз"
  - Понижаване и повишаване на значимостта с помощта на субмодалностите.
Метафори
Тайни на майсторството