Научи се да се запознаваш красиво!

 
  

Сферата на действие на методиките

Според мен много хора, прочитайки съвременните ефективни методи на запознанство и съблазняване и опитвайки се да ги приложат на практика, напълно забравят за два много важни момента. И често се окършват. А после се обиждат. Напразно.

1. Областта или сферата на действие на методиките
В света практически не съществуват напълно универсални методики и технологии. Които биха работили във всеки сезон и при всички условия. Ефективността обикновено се постига при определени категории (характер, умствен потенциал, възраст, манталитет, психология и т.н.). При други условия ефективността рязко намалява или просто липсва такава. Първично събраната информация за обекта трябва да бъде проанализирана и на базата на резултатите от този анализ, да бъде избран оптималния план за действие. Да се използва и да се изпълнява всичко подред, метода на действие на тласъци не води до успех.

2. Обратната връзка е залог за успешни действия
Ако някой е запознат с теорията за автоматичното регулиране, той много добре знае, че действително надеждни и устойчиви системи се строят чрез използването на обратна връзка. Тя трябва да се поддържа и анализира непрекъснато. Използването на какъвто и да е метод на въздействие трябва да се контролира чрез реакцията на обекта на управление (т.е. момичето). И след това да се взима решение за целесъобразността на по-нататъшните действия по текущия план.

3. Две в едно
Практически е ето така. Искате да пикапите всички момичета? Забравете за стереотипите "какво да правя на първата среща, на втората и т.н.". Всички ваши действия много ще зависят от нея. Хващаш я за ръката. Галиш крайчиците на пръстите, дланта. Можеш легичко да я стиснеш в силната мъжка ръка (както правя аз). Температурата на вашата беседа не спада? Момичето е настроено доброжелателно към теб? Лекичко я прихвани за талията, сложи ръка на коляното й. Отпуска се, накланя се към теб? Нежно докосни с длан нейната буза, меко обърни лицето й към теб. Гледай я в очите. И целувай. По устните. С език както се полага. Може да галиш пъпчето, може и гърдите (на мен лично по ми харесва пъпчето). Може да се опиташ да пъхнеш ръка между краката. До влаглището още не отивай, моментът не е дошъл. Когато всички условия от предходната степен са изпълнени ИЗЦЯЛО, вероятността за успех след това е повече от 90 %. Ами ако тя мълчи, държи се хладно, без удоволствие отговаря безстрастно... А ти я хващаш за задника. Или за цицките. Или искаш да й напълниш устата със слюнки. Мислиш ли, че няма да те отшие? Представи се себе си в подобна ситуация. Момичето те харесва, но тя, както се казва "не ти е по вкуса". Да речем такава: 165 мм. х 75 кг. Лицето - почти квадратно, корема едвам се побира в най-голямото кресло, гърдите (ако се свали корсета) стигат до кръста и т.н. И така, тя седи до теб, прави ти мили очички, усмихва се. Ти й отговаряш с кисела усмивка, в паузите сънено се прозяваш. След това... Боже господи! Тя те гали по коляното, след това под колана... Иска ти се да избягаш! Аха. Ами момичетата и те са хора. И мислят почти като хората. Черемисинов дълго мислил над този въпрос и стигнал до такъв извод. Аз съм съгласен с него. Моят опит ми казва същото

Автор: Vladislav Dotsenko

Екология  
  - 10-тобална система за оценка на жените.
  - Динамо. Размисли по зададена тема.
  - Дълго красиво ухажване
  - Екологичността в пикапа
  - Сферата на действие на методиките
  - Линейност в отношенията – поука от дървото.
  - Получавайте удоволствие от процеса на съблазнение
  - Разрив на отношенията
  - Условията на добре формулирания резултат.
  - Методика: Небостъргач
  - Постъпково описание на процедурата "Ново Аз"
  - Понижаване и повишаване на значимостта с помощта на субмодалностите.
Метафори
Тайни на майсторството