Научи се да се запознаваш красиво!

 
  

Екологичността в пикапа

Хайде да поговорим за ЕКОЛОГИЧНОСТТА в СПОРТНИЯ пикап.

Като начало нека да разделим пикапа на 3 основни вида:

1) Спортен пикап. Отличава се с безперспективност, несериозност, главната цел е – максимум количество момичета в твоето легло. Като варианти са възможни – пикап за една нощ, спортни свалки и др.

2) Пикап по метода на голямото дърдорене. Цел на пикапа – да се намери нея ЕДИНСТВЕНАТА. Заради това се препикапват десетки момичета, но в края накраища намират идеала. Пример – Сметанин Илич. Главната разлика от спортния пикап – целта.

3) Пионерски пикап. Цел – да се намери момиче с което да спиш, защото сега никой не ти дава. Отличава се с дълбаене с едно и също момиче, докато или ти даде или не те отсвири. След това започва обграждането на следващото момиче.

Сега за екологичността на пикапа и за спортното поведение.

Какво е това екологичност? Това е оценяването на последствията от твоите установки върху психиката на другия човек.

Сега нека да видим на кого е нужна тя. Екологичността, разбира се, е необходима на пикапьора от втория клас – той иска неговия идеал да не се разваля и да си остане идеал. Въздействието на всяка подсъзнателна команда може да се осъществи в дълбокото бъдеще, ето защо върху подсъзннието се действа по много мек начин, ако изобщо се действа.

Пикапьора-спортсмен може да плюе на екологичността. За него главното е секса. Тази вечер – тази седмица. Могат да се използват всякакви трансови методики, без оценка на последствията. Все му е тая на него.

Сега да видим пионера. На него не му дават, спермотоксикоза поражда най-бурните и смахнати фантазии, някои от които тук вече нееднократно ссе обсъждат – “конски възбудители”, например. Сега вече и 25-я кадър.

На профи всичко това не му трябва – необходимост от мотивация отсъствие на дребен рогат добитък, на домашно животно съвършено хромов хармоничен музикален инструмент или – хармоника от коза?

Автор: Mankubus

Екология  
  - 10-тобална система за оценка на жените.
  - Динамо. Размисли по зададена тема.
  - Дълго красиво ухажване
  - Екологичността в пикапа
  - Сферата на действие на методиките
  - Линейност в отношенията – поука от дървото.
  - Получавайте удоволствие от процеса на съблазнение
  - Разрив на отношенията
  - Условията на добре формулирания резултат.
  - Методика: Небостъргач
  - Постъпково описание на процедурата "Ново Аз"
  - Понижаване и повишаване на значимостта с помощта на субмодалностите.
Метафори
Тайни на майсторството