Научи се да се запознаваш красиво!

 
  

10-тобална система за оценка на жените.

За съжаление 10-тобалната система за оценка на момичетата се трактува от много .... не съвсем адекватно. Например, един перец пише като описание на момиче, което му харесало: “Фигура добра, а лицето за 7-ца”. Хора, 7 – това е добре, ако е за фигура. А той предава негатив. Още по-добре е да кажем 8, то тогава девойката ще е дори много добре. Некрасиво се получава.

По-долу привеждам описание на скалата. Няма да се позовавам на автори. Да кажем така – тя е съставена от Достойни Членове. (Добре де, добре, първоначално взех скалата на Кладун, малко я попромених, дадох по-подробно описание с допълнения и я поредактирах не без помощта на уважаемите ... от типа на Блек Панда и Фагота)

0 – недостижим максимум на отвратителни външни данни
1 – отвратителна
2 – уродлива
3 – страшничка
4 – некрасива
5 – неутрал, нулево впечатление
6 – симпатична
7 – много симпатична
8 – красива
9 – много красива
10 – недостижим максимум на привлекателни външни данни

Сега по-подробно описание.

0 – Тук всичко е ясно, в природата, за щастие не се среща.

1 – Ами много уродлива. Като например най-страшната и мръсна просякиня на Централна гара. На когото наистина му е интересно може да отиде и да се убеди. Накратко “чудовищно подобна мутантка”.

2 – Уродлива значи уродлива. Пфу. Има се предвид, че спокойно не можеш да я гледаш. Ще ти се или да се обърнеш или да псуваш. Накратко, най-гадното нещо, което може да ти се яви на жизнения път. Не дай боже такива колеги и партньори по бизнес. Ще се наложи да общуваш.

3 – Това вече е по-добре. Най-страшната жена, която засега все още не предизвиква отвращение. Т.е. може да се общува без проблем. Тя не естрашна, а именно страшничка. Между другото – обикновено са много добри по характер момичета (ако разбира се не са се озлобили срещу тежката си съдба).

4 – Просто некрасиво момиче. Може да се каже глуповатичка. Ами не й е дал господ външни параметри, случва се. Между другото, както практиката показва, започвайки от четворките влизат в действие личните качества на ... Т.е. четворката на единият... може да се окаже шестица в картата на друг. Въобще, като че ли картите дават разсейка плюс-минус 2 бала. Ако ти си изкопал шестица, то не се съмнявай, че някой ще я вземе за четворка, а някой за осмица. Но виж, тройка или девятка тя почти сигурно няма да бъде при никого.

5 – Най-разпространената категория. Обръщам внимание, че нулево или неутрално впечатление се създава не само ако жената има изтъркана външност “ни риба, ни рак”, но и по съвкупност на параметрите. Например: красиво лице и келява фигура. Или още нещо. ПРосто, оцемявайки я в цялост, разбираш, че не прави никакво впечатление. Еми петица и петица. Какво още може да се каже.

Петица с потенциал. Това вече е неофициална градация, използвана от неголямата група на ДЧ. Просто от неутралните се изисква по някакъв начин да се отделят момичетата, които не са нищо особено, но все пак има нещо привлекателно в тях. Случва се, гледаш момичето и да я наречеш симпатична някак езикът не ти се помръдва, ами несимпатична е тя, макар че какво да правиш и петица с мъка я определяш, момиче та момиче, слава богу, ако не е четворка, а те привлича, разбираш, че е некрасива (себе си не можеш излъга), но някаква зацепка в нея има. От операта “с малко биричка ще стане”. Но това си е такава градация – за любители.

Следва чист позитив.

6 – Най-важното е да разбереш и запомниш: шестица – това е добре. Това е реално мило и симпатично момиче, с което ти се иска да излизаш, така да се каже, да общуваш във всички (или в някои) плоскости. Ако по повод на тройките, четворките, петиците всеки си решава сам, индивидуално, то шестиците ние чукаме с удоволствие, задължително :-). Между другото това е такова, поддържащо убеждение, по принцип може и да не ги чукаме. Огромното болшинство .... започват да чукат от 4-ки или от 5-ци, особено придирчивите - от 6. Тези, които чукат “не по-ниско от 8”, просто неправилно калибрират.

Момчета “много симпатична” – 7. Тук всичко е ясно – момичетата стават все по-добри и по-добри – това е реалният максимум, който се среща в ежедневието. Красиви единици са и се натъкваш на тях рядко. При мен ,в сградата работят хиляда души или малко повече от хиляда. Столовата е обща. За няколко месеца видях практически всички. Та така – има две-три седмици. Това е най-доброто, което има.

Спомената в предисловието седмица с фигура осем (както и със седма) – това е класно момиче, която може да се постави в МЛТР, без да се замисляш. С нея можеш да се гордееш, нея можеш да вземеш за реално вдигане на имиджа при каквито и да е събирания. 6 и 7 – това е максимумът на това, което можем да срещнем в местата за обществени разходки, от типа на Централните площадзи и улици. Блошинството напредал народ общува именно с тези нива (6 и 7), т.е., със симпатични и много симпатични от тяхна гледна точка момичета и това е прекрасно : -)

8 – А ето, че тук вече, момичето е реално красиво. Една-две на хиляда. Фразата “някакви изтъркани жени, само осмици ми попадат” няма никакъв смисъл. Хора, “красотата” – това е рядко качество, такова звание го заслужават единици. Красотата – това е когато ти я гледаш и не ти се иска да си отместиш погледа, когато ти се иска да гледаш и да гледаш. Разбира се, критериите при всички са различни, но под думата “красива” в класическият смисъл се подразбира известна уникалност, отделяща момичето от тълпата подобни й. При определянето на баловете съветвам да се изхожда от следната естествена пропорция:


на една 7/10 се падат десетина 6/10,
на една 8/10 се падат пет 7/10,
на една 9/10 се падат двадесет до четиридесет 8/10


Съответно, на една 9/10 се падат няколко хиляди 6/10, което не е чак толкова много. Изводи си правете сами. И личната карта при това не играе, вкусовете са различни, но понятията и термините са общи. Лично аз познавам много авери и единици от тях могат успешно да се запознаят с осмица. Всички тези вопли във филдовете “Тя беше 8.5, а в леглото заслужи останалите 1.5” – са евтинии. Нито умението да бродираш, нито това как правиш минет не добавят балове. Ако си е да речем шестица, шестица ще си и остане. Често осмица става седмицата, към която изпитваш чувства, доколкото тя твърде много ти е допаднала на картата. Тогава за теб тя е красива. Да, тогава тя е осмица. Ти я отделяш от останалата маса подобни на нея. Това е правилно. А заявления от типа на “имах три седмици и пет осмици и дванадесет деветки за последната половин година” – са свидни опити, фукня, напразни опити да се окажеш по-готин, отколкото си, предизвикани от неувереност в себе си, недостиг на глюкоза в организма или опити да следваш някакъв график за деня, който превишава емоционалните, умствените и физическите ти възможности.

9. – По отношение на броя на Деветките беше казано по-горе, но ще повторя. Деветката е една на десет-двадесет хиляди!!! Разбира се, че може да обявяваш всяко момиче за деветка, гот е, но ако в картата на други авери тя се окаже 3/10, то тук няма какво да правите. Повтарям, работата тук не е във вкуса и в картата, работата е в термините: можеш да назовеш джип малък мотоциклет, но той от това по-голям няма да стане. За да се калибрира по-лесно има едно простичко правило. Деветка е тази, която на пръв поглед ти се е сторила непостижим идеал. Момичето си е просто супер. Максимумът достижим на тази планета. Момчета, аз съм виждал за 2003 година живи около пет (не петдесет, а пет!) деветки. Това бяха реални красавици. Не наричайте деветка който ви падне. Ако момичето е красиво, то това е осмица. Деветката е безпределно красива. Икономисвайте тази оценка като оценявате момичетата. Думата “Деветка” заменя ентусиазирана псувня от тридесет-четиридесет думи. Деветката е максимума. Това означава, че по-красиви момичета на тази Земя просто няма. Има още нещо за това ниво. Като в спорта – в един вид могат да бъдат 3-5 върхови спортсмени и световни шампиони по различни критерии. Ето това са и аналозите на деветките. Деветката е просто “The best”. По-добро няма.

10. – За да подчертая нереалността ще я опиша така: Десятката е праймер на митичното сферично гуру във вакуум. : )

 

И накрая малко условна статистика:

В Москва има, примерно 5.000.000 жени, от тях във възрастовата граница от 15 до 30 години са 2.000.000 Разпределението по балове изглежда по следния начин

 

Бал
Фактическа численост
% 1 от
9
100
По-малко от 5 %от общия брой
8 от 20 хил.
8
4 000
20% 7 от 500
7 20 000 10% 6 от 100
6 200 000 40% 5 от 10
5 500 000 25% 4
4 850 000 40% 2
3 400 000 20% 5
2 20 000 1% 100
1 2 000 0.1% 1000

Таблицата най-вероятно отразява почти достоверно ситуацията - с 4-ки и 5-ци е пълно, 6-те и 3-ки стигат. Седмици ако потърсиш, също е напълно реално да намериш. Крайностите 1,2,8,9 – се срещат рядко. При което 1-ци и 2-ки пет пъти повече от 8 и 9. да, животът си е помия, остава винаги повече отколкото от нещо що-годе прилично.

РАВНОСМЕТКАТА: Всяко десето момиче има бал 6 и нагоре. Наистина има и още една новина – еднозначно скапана (1-3 ) се оказва едва всяка пета. Така че, я си помислете, видели ли сте днес пет-шест десятки и цял вагон с осмици или това най-вероятно са били все пак шестици с четворки.

Още няколко думи по отношение на практическото използване. Цялата тази десето бална система върши много добра работа за последващата обратна връзка. След полева работа, при случайни запознанства и др. Не възниква необходимост да се правят нюанси. Достатъчно е само да определиш готов ли си да чукаш това момиче. Ако си готов – върви се запознавай. Останалото после. Болшинството авери поставят филтъра си на 5. То ест, 5 и повече е ДА (запознаваме се, общуваме, чукаме). Което е по-ниско – НЕ, използва се само за РА (развлечение на аверите). Особено придирчивите пери като че ли работят от 6, но това не е съвсем така. Реално те работят с петици с потенциал. За това и собствено се въведе дадената спомагателна градация. Тя дели момичетата на ДА/НЕ. Така да се каже – дву-бална система, където границата минава по петицата.

Още веднъж повтарям. Оценявайте момичетата реално, по външни данни/външно впечатление/външен вид. Нейният вътрешен свят може да се опише отделно. Когато гледаш момичето душата, все едно не я виждаш. Защо ти е да я отчиташ. Вътрешният свят няма никакво отношение към дадената скала. Не си струва да завишаваш оценката – от това по-готино на никого няма да стане, а пък за сметка на това в очите на останалите приятели можеш да се окажеш евтино парче или просто глупак, за по просто. Трябва ли ти?

Red Gremlin.

Екология  
  - 10-тобална система за оценка на жените.
  - Динамо. Размисли по зададена тема.
  - Дълго красиво ухажване
  - Екологичността в пикапа
  - Сферата на действие на методиките
  - Линейност в отношенията – поука от дървото.
  - Получавайте удоволствие от процеса на съблазнение
  - Разрив на отношенията
  - Условията на добре формулирания резултат.
  - Методика: Небостъргач
  - Постъпково описание на процедурата "Ново Аз"
  - Понижаване и повишаване на значимостта с помощта на субмодалностите.
Метафори
Тайни на майсторството