![]() |
Важни теми: Правила на форума Рангове - рязяснение Репутация - рязяснение |
|
|||||||
| Регистрация | Помощ (FAQ) | Участници | Календар | Търсене | Съобщенията за деня | Маркирай форумите като прочетени |
![]() |
|
|
Управление на темата | Търси в темата |
|
|
#1 |
|
Свой
|
снимки от МЕС-а в Пловдив
![]() lindeman_, Кy4e_nupaТ, |PA3MA3AH|, Vortex_, NeTRaT, westwood и romantico позират на обектива минути преди да започне акцията ![]() същия ташак ... ![]() mountain в акция ( зарибява мацките ) ![]() Нетрата следи за правописни грешки ![]() ах тая дупара, ако знае кво съм и намислил .. ![]() |PA3MA3AH| взе телефона на тази девойка и доволен и щастлив я прегърна за снимка ![]() Вояджера и той да не остане по-назад, и той награби една девойка за снимка ![]() Колко е интересно само да пишеш по дърветата, а ? ![]() |PA3MA3AH| почесва мацката по рамото, по този начин си тренира КИНО-то ![]() Таргетите и те доволни от интересната акция ![]() Ей го най-големия - бат Миро (Nefertum), заедно с 2 таргета ![]() Вояджера в обятията на две 5-тички ![]() я да поиграем малко салса ![]() Кy4e_nupaТ гледа влюбено едната 5-тичка ![]() яяяяя, кво ли написаха на лист-а ? ![]() Григор от Стара Загора хванал за гъза местната курва, а пък Вортекс-а пикапи някаква мацка ![]() т'фа е НеТРаТ докъто ние "бачкаме", някой реши да се скатава на сянка и да пие кафенце![]() Кy4e_nupaТ с някаква какичка ![]() тая какичка много готини пръстени има, от къде ли си ги е купила ? сестра ми имаше същите преди две години хахаха ![]() я да видим по-отблизо ![]() пък и готин задник има какичката ) бих я изплющял ведняж :P~ ![]() ммммм, кво ли пише това гадже толкова ... ![]() ноу комент... ![]() Хисарския плейбой любопитства, какво пише това гадже ![]() е, т'ва е майна цялата банда ...![]() тука Миро ни разсмя хахаха ![]() хайде всички да покажем среден пръст на момичето, което снима : ![]() МЕС - Мъжки Еректирал Съветник ! ![]() в ресторанта ... ![]() хайде да покажем, какво можем с ръцете ![]() ilia2 и strast_s ![]() ![]() Прочети го обратно ![]() ![]() Миро следи за грешки при целуването ![]() Бирата преди всичко ! ![]() Нетрата и Нефертум позират за плейбой ![]() ![]() За кво ли си мисли Миро в момента .. ? ![]() бат Сашко (вортекса) върви по Иван Вазов... ![]() Вояджера се покатери на паметника на Гюро Михайлов ... ![]() в дискотеката ... ![]() Ей така се свири на китара, някой ако не знае, да гледа и да се учи ![]() уест-а кърти, на бас че сънува или някоя мацка, или как играе шах ! ![]() <[NeTRaT]> lindeman_: zashto nai hubavata mi snimka ne e kachena be - ето , качих я ![]()
Old School Plovdiv PickUp Crew Последна редакция: извършена от lindeman_ на 22-05-2006 г. в 12:32 ч. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Mr. Trise X
|
Е Сашо Митко вие чак до Пловдив ли сте ходили ебаси якото
![]() Снимките са супер добре излезнали, явно е било много забавно, много се кефа ![]()
|
|
|
#3 |
|
jalayaatrika
|
Който не дойде - да гледа какво е изпуснал
![]()
|
|
|
#4 | |
|
стил и класа...
|
Цитат:
Наистина доста правописни грешки правеха но падаше смех с това ![]() ps:Ейй ,има още снимки ноо ще бъдат качени когато се качат или по скоро nefertum когато ги качи ![]()
Когато започна да приемам себе си,аз разбирам себе си и се променям. К.Роджърс Последна редакция: извършена от NeTRaT на 22-05-2006 г. в 16:11 ч. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Свой
|
:)
Да, супер готино беше
![]() Искаше ми се да бях отпочинал, за да съм в енергия и да се забавлявам повече. Като цяло, впечатлението ми от акцията е много добро, радвам се че се запознах и с колегите от Пловдив ![]() П.С. Не помня какво сънувах (пред последната снимка), може би сервитьорката ![]()
|
|
|
#6 |
|
BOUNCE!
Регистриран от: Aug 2005
Rep Points: 1384 Rep Power: 91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Адски яко беше!Аз лично много се накефих, можех и още от себе си да дам на самата Акция, ама нещо се ослушвах
Радвам се, че се запознахме, не сте хора от София Чакам следващата акция с нетърпение, елате повече ![]() |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ice Tea Philosopher
Регистриран от: Nov 2005
Rep Points: 1396 Rep Power: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Цитат:
Явно доста си бил откъртил. Сервитьорката беше много сдухана. Може би си и бил вкарал сериозно количество НЛП. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ice Tea Philosopher
Регистриран от: Nov 2005
Rep Points: 1396 Rep Power: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ето дългоочакваните снимки. Визуалните ефекти са мое дело. Дори не съм ползвал фотошоп.
http://alexem.data.bg/lovestyle/ --- nJoy Последна редакция: извършена от Vortex на 29-05-2006 г. в 23:37 ч. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Свой
|
Цитат:
ето ги малко пообработени ![]() МЕС ![]() тааа пък чак са е изпотила ![]() гъз... ![]() МЕС ![]() МЕС ![]() МЕС ![]() романтико са кефи... ![]() бат Миро нещо убяснява на девойките... ![]() тука пак... ![]() тука аз и размазания зарибяваме гаджетата... ![]() МЕС ![]() МЕС ![]() този химикал бат Миро си го изпроси от фотото ;-) ![]() МЕС ![]() размазания с някво гадже... ![]() МЕС ![]() е така се спират мацки на главната... ![]() а е така се водат към дървото... ![]() МЕС ![]() тая сигурно е най-хубавата, щом всички са дошли покрай нея ... ![]() а на тоя пич от снимката му взехме гаджето из под носа хахаха ![]()
|
|
![]() |
| Управление на темата | Търси в темата |
|
|