![]() |
Важни теми: Правила на форума Рангове - рязяснение Репутация - рязяснение |
|
Регистрация | Помощ (FAQ) | Участници | Календар | Търсене | Съобщенията за деня | Маркирай форумите като прочетени |
![]() |
|
Управление на темата | Търси в темата |
![]() |
#1 |
Свой
Регистриран от: May 2004
Rep Points: 17717 Rep Power: 649 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Гласуването за репутация
Абе от година - две, като искам да гласувам на някой репутация и ми излиза следното:
You must spread some Reputation around before giving it to ***** again. Така и не ми е ясно какво не правя правилно и какво съм прегрешил. Трябва на повече различни хора ли да давам репутация, или какво? Сигурно обаче едно 5-10 човека, чийто мнения харесвам, като тръгна да им давам репутация и все това съобщения вади.
![]() |
#2 |
социален пре-програматор
Регистриран от: Apr 2007
Rep Points: 11096 Rep Power: 428 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
трябва да си изразходиш репотацията която можеш да дадеш ( като даваш на други хора ) и пак ще можеш да му дадеш .
където има талант има и страст, където има страст има и слабост! Някога природата създала секса като продължение на вида , жената създала любовта като начин на живот за потомството , мъжа създал пикапа - като противовес на всичко. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Свой
Rep Points: 17717 Rep Power: 649 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Да, ама нали казвам, че едно 10ина човека, дето искам да им дам репутация, все такова съобщение ми вади.
Какво да и изразходвам не виждам. Може би трябва да дам на някой съвсем страничен, дето не съм давал. Но какво е правилото? На колко такива, на които не съм давал трябва да дам? Пък и защо? То не е като да съм давал само на 1 човек.
![]() |
#4 |
Свой
Ок, сега дадох на 6 произволни човека репутация.
Накрая ми излезе: You have given out too much Reputation in the last 24 hours, try again later. Но до последния момент, като исках да дам на някой, на който съм давал (Даже не 10, ами може и 15-20 човека да са в тая група), ми излизаше онова горното.
![]() |
#5 |
Свой
Регистриран от: Dec 2009
Rep Points: 1031 Rep Power: 161 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Явно твърде често даваш репутация на едни и същи хора.
![]() Питай Кинга по този въпрос...
![]() |
![]() |
#6 |
социален пре-програматор
Регистриран от: Apr 2007
Rep Points: 11096 Rep Power: 428 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rep Points: 15184 мисля ,че като ти е по - голямо число по - бавно се изхабява един вид ..
където има талант има и страст, където има страст има и слабост! Някога природата създала секса като продължение на вида , жената създала любовта като начин на живот за потомството , мъжа създал пикапа - като противовес на всичко. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Neo is here...
Admin
Регистриран от: Apr 2004
Rep Points: 10903 Rep Power: 497 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
В админ панела има следните настройки относно репутацията:
How many reputation clicks can a user give over each 24 hour period? Administrators are exempt from this limit: 5 How many different users must you give reputation to before you can hit the same person again? Administrators are exempt from this limit: 15 С две думи - след като дадеш репутация на някого, трябва да дадеш репутация (независимо дали е положителна или отрицателна) на още 15 различни човека, преди да можеш да дадеш отново на същия. Освен това, имаш ограничение да даваш репутация на 5 човека дневно. Тези ограничения са с цел да не се злоупотребява със системата за репутация.
![]() |
Управление на темата | Търси в темата |
|
|