![]() |
Важни теми: Правила на форума Рангове - рязяснение Репутация - рязяснение |
|
Регистрация | Помощ (FAQ) | Участници | Календар | Търсене | Съобщенията за деня | Маркирай форумите като прочетени |
![]() |
|
Управление на темата | Търси в темата |
![]() |
#1 |
Потребител
Регистриран от: Jun 2006
Rep Points: 10 Rep Power: 0 ![]() |
Що не мога да чета темите
А? кво треба да се направи?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Свой
Регистриран от: Jun 2005
Rep Points: 9832 Rep Power: 385 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Трябва Да Прочетеш Внимателно Правилата На Форума
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Потребител
Кажи де че в 11 и половина не ми си четат такъва неща...плс
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
Admin
|
Вече си се регистрирал. Можеш да четеш темите.
![]() |
#5 |
Свой
|
и аз искам да чета затворените теми за специални потребители, ама не мога ... такива са правилата
![]() |
#6 |
Administrator
Admin
|
Малка подсказка:
Освен тези теми, които всеки регистриран потребител вижда (без значение дали има достъп или не), съществуват още може би толкова теми и форуми, които той не вижда. Но това не им пречи да съществуват. Вижда темите (освен общодостъпните) точно този, на който му е необходимо да ги вижда. И това не е каприз. Това се отнася до желанието и способността да участваш в проекта. ![]() З.Я. Понякога е добре да имаш достъп до там, докъдето имаш достъп ![]() Michael - местя темата в "Други" - nefertum
Огромна молба: не ме търсете за дреболии, обаждайте се ако наистина има да кажете нещо важно. Последна редакция: извършена от nefertum на 29-06-2006 г. в 00:47 ч. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Свой
Регистриран от: May 2004
Rep Points: 17717 Rep Power: 636 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ууфф ади ся , още толкова теми дето никой не вижда. Кой ше пише по тях, не са толкова много потребителите дето пишат.
Зех да се чувствам в матрицата. Само остава да кажете че форума всъщност не е това, което е. ![]() п.с. или може би си искал да кажеш НЕрегистриран потребител. Тогава наистина има 2 вида теми. А аз за малко да се вържа, че има още някакви, още по скрити и за още по вътрешни хора : ))
![]() |
#8 |
Потребител
Разбира се, че има! Всички сме в Матрицата! Както има ПИКАП от Мъже към Жени, така и има "пикап" от Мъже с по-висок ранг към Мъже с по-нисък ранг..."...това е толкоз просто и логично..."...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Empress
|
Цитат:
Знаеш ли може и да има. Това, че не виждаш нещо далеч не означава, че то наистина не съществува ![]() П.П. Нефертум виж в какви филми вкарваш хората! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Гост
Rep Points: Rep Power: |
Що не мога да чета темите
ок,мерси значи просто ще чакам,щото след като не можах да прикача файл в един подфорум и го прикачих в друг и просто дадох линк в този дето исках но ми заключиха темата,попитах след като не мога да качвам в тази която искам тогава да не прикачам ли? P. S. голые письки девушек фото
|
![]() |
![]() |
Управление на темата | Търси в темата |
|
|